If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ма френд, първото нещо, което разбрах след задължителните загуби на старта е да игнорирам новините или поне по отношение на решенията за дългосрочни позиции
пазарите в наши дни се движат от настроенията и очакванията на едни хора за това, какви ще са настроенията и очакванията на други хора в бъдеще време - заблуди и самозаблуди най-вече
Какво тогава ти дава посоката днес
Може би технически нещата ти излизат в тази посока?
Опитвам се да възпитам в себе си някакво уважение към тази професия, но в дни като днешния не намирам аргументи...
П.С. Някой вижда ли днес някаква корелация между новини и движение на пазара?
ма френд, първото нещо, което разбрах след задължителните загуби на старта е да игнорирам новините или поне по отношение на решенията за дългосрочни позиции
пазарите в наши дни се движат от настроенията и очакванията на едни хора за това, какви ще са настроенията и очакванията на други хора в бъдеще време - заблуди и самозаблуди най-вече
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Опитвам се да възпитам в себе си някакво уважение към тази професия, но в дни като днешния не намирам аргументи...
П.С. Някой вижда ли днес някаква корелация между новини и движение на пазара?
Не не виждам, но и отдавна съм спрял да търся корелация между новини и движения на пазара, една новина винаги може да се изтълкува 50:50 и пазара може да тръгне във всяка посока.
Запасите от природен газ в САЩ намаляват много сериозно, ако времето се задържи все така студено нищо чудно положението да стане драматично, а цените .....
Искаш да кажеш че е фрак-газа е блъф ?
Умен мъни вече са предимно на късата страна, на дългата са главно ритейлърите.
Запасите от природен газ в САЩ намаляват много сериозно, ако времето се задържи все така студено нищо чудно положението да стане драматично, а цените .....
Като говоря за фатма гюл турската лира такъв обем има преди върха .там ще е страшно вие там имате ли големи обеми
Аз лири нямам, ама ТУР-чето ми е артия номер 2 и днес кат гледам фесовете пак фърчат и вече ми са на средната, нема лабово
Петробраса и рашънските ми етф-и също тоже не си поплюват.
Даже дрилърите ми се поококорили, ма много мъки ги чакат още занапред, не са се задънили добре кат хората
Ако петрола е направил временен връх, това го връща обратно в мечия пазар и може да видим пропадане под 90 за барел..А с него и газта. Тя е особена тема тъй като върху ниската цена на метана се крепи цялата теория за въстановяване и ръст..Та ще я бранят както при златото най-вероятно
Не знам какво ще бранят на газта но на седмична графика аз виждам projection таргет около 7-8 кинта inverted H&S ...
Коментар