IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    христос воскресе
    Евала батко!
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
      Какво тогава ти дава посоката днес
      Може би технически нещата ти излизат в тази посока?
      основно се забавлявам с дейли трейдинг, така че разчитам на техническия анализ и сигурните сигнали

дългосрочните предвиждания не ги владея
      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Искаш да кажеш че е фрак-газа е блъф ?

Умен мъни вече са предимно на късата страна, на дългата са главно ритейлърите.
        Много вероятно запасите от природен газ в САЩ да бъдат на 20 годишен минимум до 1-2 месеца!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
          ма френд, първото нещо, което разбрах след задължителните загуби на старта е да игнорирам новините или поне по отношение на решенията за дългосрочни позиции

пазарите в наши дни се движат от настроенията и очакванията на едни хора за това, какви ще са настроенията и очакванията на други хора в бъдеще време - заблуди и самозаблуди най-вече
          Какво тогава ти дава посоката днес
          Може би технически нещата ти излизат в тази посока?

Коментар

Опитвам се да възпитам в себе си някакво уважение към тази професия, но в дни като днешния не намирам аргументи...

П.С. Някой вижда ли днес някаква корелация между новини и движение на пазара?
            ма френд, първото нещо, което разбрах след задължителните загуби на старта е да игнорирам новините или поне по отношение на решенията за дългосрочни позиции

пазарите в наши дни се движат от настроенията и очакванията на едни хора за това, какви ще са настроенията и очакванията на други хора в бъдеще време - заблуди и самозаблуди най-вече
            До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• христос воскресе

Коментар

Опитвам се да възпитам в себе си някакво уважение към тази професия, но в дни като днешния не намирам аргументи...

Не не виждам, но и отдавна съм спрял да търся корелация между новини и движения на пазара, една новина винаги може да се изтълкува 50:50 и пазара може да тръгне във всяка посока.

Коментар

• Опитвам се да възпитам в себе си някакво уважение към тази професия, но в дни като днешния не намирам аргументи...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                    Запасите от природен газ в САЩ намаляват много сериозно, ако времето се задържи все така студено нищо чудно положението да стане драматично, а цените .....
                    Искаш да кажеш че е фрак-газа е блъф ?

Умен мъни вече са предимно на късата страна, на дългата са главно ритейлърите.

Коментар

• Запасите от природен газ в САЩ намаляват много сериозно, ако времето се задържи все така студено нищо чудно положението да стане драматично, а цените .....

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        Като говоря за фатма гюл турската лира такъв обем има преди върха .там ще е страшно вие там имате ли големи обеми
                        Аз лири нямам, ама ТУР-чето ми е артия номер 2 и днес кат гледам фесовете пак фърчат и вече ми са на средната, нема лабово
                        Петробраса и рашънските ми етф-и също тоже не си поплюват.

Даже дрилърите ми се поококорили, ма много мъки ги чакат още занапред, не са се задънили добре кат хората

Коментар

• Като говоря за фатма гюл турската лира такъв обем има преди върха .там ще е страшно вие там имате ли големи обеми

Коментар

• От 30 мин нагоре наско на дъното е с най големия обем форевер .няма небит обем.по интересно е като е най големия какво следва идните 5 години

Коментар

• http://seekingalpha.com/article/1998...ll-missing-one

Май няма успеем да слезнем до 1650 и ще си останем с плитка 5% корекция.
                              Ма да видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Ако петрола е направил временен връх, това го връща обратно в мечия пазар и може да видим пропадане под 90 за барел..А с него и газта. Тя е особена тема тъй като върху ниската цена на метана се крепи цялата теория за въстановяване и ръст..Та ще я бранят както при златото най-вероятно
                                Не знам какво ще бранят на газта но на седмична графика аз виждам projection таргет около 7-8 кинта inverted H&S ...

Коментар

Working...
                                X