Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
-
michaelis
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеМежду другото, факт е че в световната история всяка съществувала империя е
преживяла крах. Световни валути са БИЛИ и френската, испанската, както и английската. Заменянето на всяка една е свързано с войни и крах на съответните
валути. Ред е май на юана, но кога точно ...(въпрос на който едва ли има жив човек да отговори)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеМежду другото, факт е че в световната история всяка съществувала империя е
преживяла крах. Световни валути са БИЛИ и френската, испанската, както и английската. Заменянето на всяка една е свързано с войни и крах на съответните
валути. Ред е май на юана, но кога точно ...(въпрос на който едва ли има жив човек да отговори)
За след това вече незнам, но и не ме интересува (не вярвам и някой от форума да е много развълнуван какво ще е след 100 години, щото квото и да е няма никак ама никак да го стопли)
Коментар
-
Между другото, факт е че в световната история всяка съществувала империя е
валути. Ред е май на юана, но кога точно ...(въпрос на който едва ли има жив човек да отговори)NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАз не се съмнявам и съм убеден, че ще потънат барабар с техния долар ...
тя като тяхна валута може да не потъне, но като световна 100% баце отива в канала ...
сериозно да потъне. Тази работа минава през default. И все пак
това не може да мине без някакъв катаклизъм от сорта на война.
Въобще в обозримо бъдеще според мен няма как да се случи. Ноооо...
Знае ли човек.
Поздрави!NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеТрудна работа. Всъщност един такъв фалит
(невероятно труден за прогнозиране) едва ли би довел
до крах на долара (като световна валута имам предвид)
Поздрави!
тя като тяхна валута може да не потъне, но като световна 100% баце отива в канала ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАбе всичките им таласъми там бе, кат се излее потоп от пари нали треа некой да ги кредитира за да се излее, кат всеки се скрие в черупката и не ги кредитира FEDа те нека си печатат ама без ефект, даже с обратен ефект ше стане раоттта
(невероятно труден за прогнозиране) едва ли би довел
до крах на долара (като световна валута имам предвид)
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеЕ ти пък да гръмнат цели две. Знаеш, може да гръмне само една и след нея ще се излее потоп от пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениенема таков филм, всичко в канала ако започнат да гърмят банки (а дано) кат JPM, Goldmann, тряя има потоп и приключва секкав heaven. Те тогава другите държави ще процъфтят и ще се отърват от тея вампири ... Знаеш, може да гръмне само една и след нея ще се излее потоп от пари.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеа какво става със сейф хевън
Поздрави!Но първо тряя да има яка имплозия .. да вдлъбне всичко яко на доле
Last edited by michaelis; 13.02.2014, 11:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАко започне да потъва кораба и тея Американюгите тръгнат към фалит няма мърдане, единствения изход е SELL everything, тогава ни бълхи ни злато нищо няма оцелее, акций пък съвсем. В такива ситуаций само PUT опций, нишо друго ....
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТо ко земе да потъва яко може и бълхите ти да завлече отма.
Справка - Лемън тайм.
Използва ли да поразтовариш малко ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИ аз купих COP днес, би трябвало да изкарат добри пари при тези цени на нат. газ и петрола.
Малко скъпо го взех, но все пак още има дивидент.
Не е суперевтин, ма все пак търгува на нивата на дъното от 2011. То ми е като бенчмарк за сравнение. Тоест може да се се скине още ма не вярвам да е много.
Горницата му като потенциал е голяма, а дивидента е повече от сосен
Стига да харесваш дивидентни де...
Има си немалка история като shareholder friendly stock.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениепотъва кораба потъвааа ....
Справка - Лемън тайм.
Използва ли да поразтовариш малко ?
Коментар
Коментар