Очаквам тест на 15000 в рамките на седмицата, но това е костеливо ниво вече. иначе ако падне директно се насочваме към 14200 -14000
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
просто невероятно България и светът
SOFIX
0.52%
BGBX40
0.30
0.27%
BGREIT
0.39
0.44%
BGTR30
1.01
0.26%
ATX
-2,2%
DAX
-2,2%
ESTX50
-2,5%
FTSE 100
-1,8%
DOW.J
15.390,00
-2,0%
NAS100
3.441,75
-2,3%
S&P 500
-2,2%
NIKKEI
-5,1%
както вече бях написъл или нещата в България се случват в бъдещето или в миналото +/- 2 или 3 години се движимLast edited by michaelis; 04.02.2014, 10:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениекато цяло, на какви позиции си в момента ? Какво те устройва, спад или ръст на индексите, от тези нива ?Ще видим, квото такова.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАма тез 6 кинта не са ли на сделка? Не може да е по 6 кинта на лот! Все пак тез Саксо са си сериозен брокер, не е някакъв бъкет. Взимаш повечко и си свиркаш. Да няма да си купиш за 10 кинта
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от karnis Разгледай мнениеЕдин лот от 100 парчета е 6 евро с твоето количество на картинката си купуваш 100 лота по 100 или 10000 х 0,10 едното или 1000 премия.
Но колкото качи умножаваш по 10000....
Те си имат цена 6 евро на тях не им дреме че ги продават за стотинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАми то ще се чуе кой колко е скъсил.Аз лично не съм. Ще гледам да ударя един къс викс на 1690-1700, ако го тестваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЕ, що така, нали спекулантите бяха скъсилитеАз лично не съм. Ще гледам да ударя един къс викс на 1690-1700, ако го тестваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеОпааа,започва играта с тавана!!!Ша има лизгавица!!!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениебат snaky свърши тя сега не ги искам вече, казвам, че за 1 лот/контракт опция вътре са 100 х 0.10 цента а цената на изпълнение на този контракт е 6.50€ при което ти си купуваш нещо за 10 € и разходите са ти 6.50 което е 65% от цената на актива ебаси
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеОт половин % за 2 часа и половина станаха 2%С тоя ритъм до петък вечер ще има марджин колове за всичкото спекулант у форумО
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениене е 6€ за 100 ей глей картинката че даже и ги увеличили идиотите ...аа пфф са те разбрах ти си мислиш само в един контракт, е нее кво ше искараш от един контракт нищо за сто парчета x 100 бройки вътре това имах предвид аз ..
в контракта за 100 х 0.10 е 10 кинта а ти даваш 6.50 за изпълнение ето това имах предвид ... 65% разходи егати
Но колкото качи умножаваш по 10000....
Те си имат цена 6 евро на тях не им дреме че ги продават за стотинки.Last edited by karnis; 03.02.2014, 22:35.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеИзобщо не те разбрах, ама като искаш виксчета, купувай като са ниско. Сега индекса като лепна над 20 и фючърсите за следващите няколко месеца се въртят около 18 не е много оферта. На колко ще ги чакаш? Утре като обърнат палачинката и ще те размажат с контагото, да не говорим, че в момента фючърсите са в бакуърдейшън. (Еб*си думата изписана на кирилица) Демек ще ти сипят двойна доза, направо с черпака. От тук според мен има повече файда да удариш къси виксчета, ако тръгнем примерно към 1700. От това ниво ще си е оферта. Само трябва да хванеш ден с повечко паника, че днес реално няма. Само суркаме леко в синхрон с индекса.
Коментар
Коментар