Не искам с путове тука. Едно сериозно слизане ще ми излезне много дебело. Стоповете при опции са бошлаф работа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
приравнени в евро, понеже съм в евра
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В евро ли си или долари ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Почнах да получавам някакви лихви върху свободния кеш
Коментар
-
От Епъл ,сега си писах с някаква в чата им ,каза ми че утре щели да ги платят и отивали в кеш секцията ,сега само ги виждам като може би чакащи да с еплатят ,интересното е че в satement ги има и като валутирани в евра ,нарочно пробвах да тегля суми и ми даде само сумите без дивидента ,което означава че не мога да ги тегля и реално май не са преведени .Дано получа известие за плащане или нещо подобно ,иначе как ще разбереш?
Известие няма да получиш. Ще разбереш от Account statement, както вече ти писах малко по-долу. Другият вариант е да следиш набъбването на Settled cash.
Имай предвид, че в Account statement ще има отражение чак на 18, тъй като не може да го пускаш intraday.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе се занимивай с глупости, а смятай каква дефлация иде. Представи си колибите къде са горе долу в тази координатна система.
[ATTACH=CONFIG]n4103881[/ATTACH]
За тия двете акции на Бъфет за имотните компании или за друго ?
Сега гледах и че са качили за 6 месеца 30-40% ,за 12 месеца 60% май вече е късно за вход
Коментар
-
От Епъл ,сега си писах с някаква в чата им ,каза ми че утре щели да ги платят и отивали в кеш секцията ,сега само ги виждам като може би чакащи да с еплатят ,интересното е че в satement ги има и като валутирани в евра ,нарочно пробвах да тегля суми и ми даде само сумите без дивидента ,което означава че не мога да ги тегля и реално май не са преведени .Дано получа известие за плащане или нещо подобно ,иначе как ще разбереш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЧудя се да направя ли един Paypal или пас. Този път не изглежда толкова очевидно дъното. Може и под 55 да слезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
Не съм сигурен това Dividends как точно се изчислява, но ако си получил дивидентите, то можеш да се разпореждаш с парите. Съответно, ако не си ги получил, няма как да ги ползваш.
Дали си ги получил или не става ясно от Account statement. Пусни едно такова извлечение от началото на месеца (или още по-добре от началото на сметката) и всичко ще се изясни.
От кои компании чакаш дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПолучих някакви мижави дивиденти ,и сега те стоят отделно ot cash секцията в платформата на Interactive brokers .
Пробвах да изтегля малкото кеш и ми дава опция само за кеша ,но не и за сумата на дивидента която реално вече е преведена и видима .
Някой наясно ли е трябва ли нешо да се направи и как сумата на дивидента да е разполагаема като кеш ?
Търсих пробвах не откривам такава опция ?
Account
Settled Cash 2.85
Buying Power2.85
Dividends 1.19
Дали си ги получил или не става ясно от Account statement. Пусни едно такова извлечение от началото на месеца (или още по-добре от началото на сметката) и всичко ще се изясни.
От кои компании чакаш дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
И двете сметки ли са $?
Имам една сметка и един акаунт,който акаунт е в евро .
Превода на дивидента е превалутиран в евро но е отделно от кеш сумата ,виждам го но нито мога да го тегля нито да го инветсирам ,как мога да го направя разполагем в кеш секцията това не разбирам ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПолучих някакви мижави дивиденти ,и сега те стоят отделно ot cash секцията в платформата на Interactive brokers .
Пробвах да изтегля малкото кеш и ми дава опция само за кеша ,но не и за сумата на дивидента която реално вече е преведена и видима .
Някой наясно ли е трябва ли нешо да се направи и как сумата на дивидента да е разполагаема като кеш ?
Account
Settled Cash 2.85
Buying Power2.85
Dividends 1.19
Коментар
-
Получих някакви мижави дивиденти ,и сега те стоят отделно ot cash секцията в платформата на Interactive brokers .
Account
Settled Cash 2.85
Buying Power2.85
Dividends 1.19Last edited by nkavrakov1982; 16.08.2023, 10:34.
Коментар
Коментар