Не се занимивай с глупости, а смятай каква дефлация иде. Представи си колибите къде са горе долу в тази координатна система.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПолучих някакви мижави дивиденти ,и сега те стоят отделно ot cash секцията в платформата на Interactive brokers .
Пробвах да изтегля малкото кеш и ми дава опция само за кеша ,но не и за сумата на дивидента която реално вече е преведена и видима .
Някой наясно ли е трябва ли нешо да се направи и как сумата на дивидента да е разполагаема като кеш ?
Търсих пробвах не откривам такава опция ?
Account
Settled Cash 2.85
Buying Power2.85
Dividends 1.19
Дали си ги получил или не става ясно от Account statement. Пусни едно такова извлечение от началото на месеца (или още по-добре от началото на сметката) и всичко ще се изясни.
От кои компании чакаш дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
И двете сметки ли са $?
Имам една сметка и един акаунт,който акаунт е в евро .
Превода на дивидента е превалутиран в евро но е отделно от кеш сумата ,виждам го но нито мога да го тегля нито да го инветсирам ,как мога да го направя разполагем в кеш секцията това не разбирам ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПолучих някакви мижави дивиденти ,и сега те стоят отделно ot cash секцията в платформата на Interactive brokers .
Пробвах да изтегля малкото кеш и ми дава опция само за кеша ,но не и за сумата на дивидента която реално вече е преведена и видима .
Някой наясно ли е трябва ли нешо да се направи и как сумата на дивидента да е разполагаема като кеш ?
Account
Settled Cash 2.85
Buying Power2.85
Dividends 1.19
Коментар
-
Получих някакви мижави дивиденти ,и сега те стоят отделно ot cash секцията в платформата на Interactive brokers .
Account
Settled Cash 2.85
Buying Power2.85
Dividends 1.19Last edited by nkavrakov1982; 16.08.2023, 10:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
CORN е част от "оня списък" дружества, за които "...gross proceeds from sales...will be subject to 10% withholding starting on January 1, 2023.".
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЦаревицата е на годишно дъно. Търгува се лесно през CORN.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениешестака да не е решил пак да шорти UK100?
И това само няколко месеца след последното фиаско ...
Пак ще го сърби гъза тва момче
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениешестака да не е решил пак да шорти UK100?
И това само няколко месеца след последното фиаско ...
Пак ще го сърби гъза тва момче
Петронас, човече, имаш свръхестествена дарба. Преди да го напишеш си мислех, че идеята на 6 хил. не е много добра.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеЕ това бих го играл на Терзо с колците
Затова и тука народа предпочетохме да продаваме, а не да купуваме путове на AMC.
Last edited by terziеv; 15.08.2023, 12:26.
- 1 like
Коментар
-
Срива на Рублата в Русия.
Устойчивата инфлация в САЩ към която можем да добавим и новия скок на лихвите по 10 годишните облигации. Наближаващите избори.
Големия брой жертви които дава Украйна и не много успешната контраофанзива и практически патовата ситуация на фронта.
Всичко това може да тласне страните към преговори.
Но вероятно нещата ще се оплескат още ,
Преди да се стигне до преговори и някакво примирие дори и временно.
Лично аз очаквам негативният тренд да продължи до към ноември . Преди да има някъкъв проблясък. Вероятно след нова година развръзка и отново силно представяне на пазарите в първата половина на 2024 .
Което според мен ще е капан за бикове.
Горе долу това е тайминга на събитията които очаквам.
ПП В така създалата се ситуация крипто пазара ще се престави много добре с нови исторически върхове и завършване на цикъл от по голям порядък , специално за Биткойна.Last edited by Майстора233; 15.08.2023, 02:01.
Коментар
Коментар