IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Профит тейкинг, край на тримесечие. То в Сащ е на обратно на БГ.

Коментар

• Равен, кво стана, май Биогена върна цялото си иху барабар с лихвите тия дни.
      И пак не ме влече особено...

Ама и IBB-то класика ,а...влязох и то взе да спуска добре
      Добре че си го хеджирах макар и на третинка, по спокойно е така.

Още 2-3 такива дни в сектора и ша да стана лакомммм

Коментар

• сега от 17853 отскок от обема .

Коментар

• Що не казахте вчера малко KRFT да напазарим ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            като искаш бразилски си вземи хеджиран етф. Имаше един, сега не ми се търси точно как се казваше. Но тогава поне спада на валутата им няма да те удря силно. А валутата им има голяма вероятност да продължи да пада следващите години. Дори и пазара им да почне да се качва.
            http://etf.deutscheawm.com/GLOBAL/ENG/Entry

DBBR ?

Тези юнаци предлагат каквото ти хрумне хеджирано
            Last edited by andy2000; 25.03.2015, 00:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Eee, ай речи де, няма теглим с ченгел.
              Маляшки г...а не ме интересуват, ма бразилейро ...кат не е браса, какво друго те изкушава ?
              Аз отскоро си следвам смол кап brf по урвата, сякаш не ме влекат индивидуални папири..
              като искаш бразилски си вземи хеджиран етф. Имаше един, сега не ми се търси точно как се казваше. Но тогава поне спада на валутата им няма да те удря силно. А валутата им има голяма вероятност да продължи да пада следващите години. Дори и пазара им да почне да се качва.

Коментар

Маляшки г...а не ме интересуват, ма бразилейро ...кат не е браса, какво друго те изкушава ?
                Аз отскоро си следвам смол кап brf по урвата, сякаш не ме влекат индивидуални папири..
                Този е интересен ETF, кажи някой подобен за Индия.

Коментар

• http://foresightinvestor.com/article...he-bond-bubble

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Junk assets, шитс. Дори гръцка шлака взимам, бразилска също.

Нямам препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Е ко толко купуваш?
                      Junk assets, шитс. Дори гръцка шлака взимам, бразилска също.

Нямам препоръка
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Продължавам да купувам боклуци с пълни шепи. Нямам спиране!

Няма препоръка
                        Е ко толко купуваш?

Коментар

• Продължавам да купувам боклуци с пълни шепи. Нямам спиране!

Няма препоръка
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Кой патент то Совалди е от миналата година има още 19 години. Можем да се пенсионираме с нея
                            Не Совалди - за общия случай говоря

Коментар

Ако имаш предвид гилд, далеко си от истината.
                              При абви наближава скоро клифа, те затова извадиха такива луди пари скоро за друг биотех.
                              Гилиъд не са на такъв зор близките години.
                              Да, вярно забравих най-добро продаваното лекарство до миналата година. Значи три компании са заплашени Амген, Рош и Абввие.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Ей, тоя GILD е най-любимата акция на форума
                                Дебнем поставя много интересна тема за размишления Като изтече патента наливаме огромни кинти и излиза нещо ново, което ако е шит праща компанията в канала. Толкоз ли е просто в този сектор?
                                Кой патент то Совалди е от миналата година има още 19 години. Можем да се пенсионираме с нея

Коментар

Working...
                                X