виж сега наско от 4436 на 1 мин как пропада
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНов връх и след това лек спад за лятото. ся кажи на твойте хора на уоулстрииииииит че не тестват атомните бомби в невада а това е опасно за графиката ииииииииииии ще стане мътна и кървава . а , също им кажи да не ни занимават с тия прошляци гърците . много кухо е това с гърците ръйраш ли
късо за 15000 - нали сме 2015 трябва да уважаваме числата
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://finance.yahoo.com/news/jim-ro...13224.html?l=1
A злото ще е като падаща звезда.
Я виж чичо ти Джими и той се кани да пълни под хилката, слушкай батковците и пази и ти като видно златарче кеш за тогава.
Поглени цената 1122 еврака и стои там кат паметник и нишо .....Last edited by michaelis; 15.04.2015, 21:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеPBRa е като SU-35 vertical take off ....
A злото ще е като падаща звезда.
Я виж чичо ти Джими и той се кани да пълни под хилката, слушкай батковците и пази и ти като видно златарче кеш за тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеБраво - късмет или не, изкарал си за бира...
За PBR - нямам идея какво и тегли цената нагоре, освен перспективата да импийчмънт Дилма ... Цената хвърчи сякаш са открили нефт не на 7 км дълбочина а на плажа на Рио ...
Относно Vale - имам чувството, че някой богат чичко ще влезе мощно ... може и с дръпнати очички да е
По време на голямата криза китайците се точиха на RIO , но не им разрешиха да я купят - поне не цялата. Така че какво пречи да се пробват с Vale ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеМухо кажи ръст Ма
Коментар
-
ее браво изкярихте от петролните акции, всички за 20-30$ барел говореха пък той 60 стигнааз пък вече година нарочно държа някакъв % кеш и се чувствам все едно си самооблагам печалбите с данък
докато акциите скачат чувството с кеша ще е така пък после
Но мисля че за период от 5-10-20 г държането на кеш ще си е чиста пропусната полза
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеNADL го бях кръстил по свойски на-да-ли...а пък гледайте днеска какви ги върши.....на това му се вика UP UP,а не като на нашата измислена борса и гордост(БФБ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеlol read the news
who is trading Russia
Изобщо на всички кучета вече сме на зеленко
Само валето се пъни, ама и тяхното време ще дойде.
Относно Vale - имам чувството, че някой богат чичко ще влезе мощно ... може и с дръпнати очички да е
А това че решиха да си дотират техните неефективни железари - вероятно е само прах в очите....може би за да направят бразилците по сговорчиви..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеБраво - късмет или не, изкарал си за бира...
За PBR - нямам идея какво и тегли цената нагоре, освен перспективата да импийчмънт Дилма ... Цената хвърчи сякаш са открили нефт не на 7 км дълбочина а на плажа на Рио ...
По време на голямата криза китайците се точиха на RIO , но не им разрешиха да я купят - поне не цялата. Така че какво пречи да се пробват с Vale ?
who is trading Russia
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДобре че изчаках повечко, вече над 40% арбитражната им.
Току що кеширах 1/3 от Браса след като категорично ми задмина средната.
Надявам се пак да даде възможност около 5...Дилма има още бая време на власт...
Ма не съм допълнил Валето, ще поизчакам по близо до 5.5 поне и по сериозна капитулация...пуста лакомия, само да не стане като браса де го чакалих на 4.20...
По време на голямата криза китайците се точиха на RIO , но не им разрешиха да я купят - поне не цялата. Така че какво пречи да се пробват с Vale ?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИзкушавам се да направя един арбитраж PBR / VALE , ала чакам да стане 15% разликата..то почти там де....
Току що кеширах 1/3 от Браса след като категорично ми задмина средната.
Надявам се пак да даде възможност около 5...Дилма има още бая време на власт...
Ма не съм допълнил Валето, ще поизчакам по близо до 5.5 поне и по сериозна капитулация...пуста лакомия, само да не стане като браса де го чакалих на 4.20...
Коментар
Коментар