IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• момчета не играйте срещу букмейкърчетата . кажат ли американо английскогръцко израелските букмейкърчета нещо винаги ги слушам таман се връщам от ротативка
    лятото си е винаги за късо ръкавче
    късо късо късо

William Hill stops taking bets on a Grexit as country's borrowing costs jump

Коментар

• Чудя се дали да не заменя LUV за DAL.
      Или пък да намаля само първата, а да си взема повечко от делтата.
      По доста показатели са много близки, ала делтата малко по сгодна ми се струва като мултипъли.
      Някой следи ли ги по изкъсо авиокомпаниите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        Здравейте....здравейте.

Гледам с малки изключения на (Равновесие и някой с които си говори той ) няма много сериозни коментари по форума. Бая отдавна не съм го посещавал надявам се да не съм изпуснал много.
        Включвам се с малка прогноза...смятам че края на бичия пазар е отбелязан. До седмица две ако не и днес нещата ще започнат да се развиват силно негативно. И момента е твърде вероятно да се случи особенно ако S&P отбележи нов рекорд. Това няма да крия силно ме радва и още по ще ме зарадва ако се окажа прав. Мисля че предпоставките започват да се оформят със страшна сила. Няма да се учудя ако корекцията си прерастне и в подчертано бичи пазар но за това по натам ще мислим.
        Ако не съм прав - пак заминавам на море до Юни-Юли. Но ми се работи... "Тайния" план на Wall street мисля че е пред старт. ))

Успех!!!
        усещаш че идва нещо но задръж така още не много време.сега с тази паника за гърция аз очаквам днес или утре нов рекорд на американските индекси .от там на сетне ще я мислим

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Привет
          И какво те кара да мислиш така, рецесия ли виждаш...аз не.
          Ако е някой друг черен лебед..ми те затуй са черни, щото никой ги не знае.

Едно е какво ни се иска ( и аз имам немалко кеш, чи и пари ), друго е какво ще стане.
          ше слезне бе, как няма да слезне тва да не е манна небесна 10 години х10% на година при положение, че няма никви реални търговии а само стъкмистики .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
            Включвам се с малка прогноза...смятам че края на бичия пазар е отбелязан. До седмица две ако не и днес нещата ще започнат да се развиват силно негативно. . ))
            Привет
            И какво те кара да мислиш така, рецесия ли виждаш...аз не.
            Ако е някой друг черен лебед..ми те затуй са черни, щото никой ги не знае.

Едно е какво ни се иска ( и аз имам немалко кеш, чи и пари ), друго е какво ще стане.

Коментар

• Are you ready?

Здравейте....здравейте.

Гледам с малки изключения на (Равновесие и някой с които си говори той ) няма много сериозни коментари по форума. Бая отдавна не съм го посещавал надявам се да не съм изпуснал много.
              Включвам се с малка прогноза...смятам че края на бичия пазар е отбелязан. До седмица две ако не и днес нещата ще започнат да се развиват силно негативно. И момента е твърде вероятно да се случи особенно ако S&P отбележи нов рекорд. Това няма да крия силно ме радва и още по ще ме зарадва ако се окажа прав. Мисля че предпоставките започват да се оформят със страшна сила. Няма да се учудя ако корекцията си прерастне и в подчертано бичи пазар но за това по натам ще мислим.
              Ако не съм прав - пак заминавам на море до Юни-Юли. Но ми се работи... "Тайния" план на Wall street мисля че е пред старт. ))

Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Никой ли ве д**ба?
                тц, аз шортирам Сипот с друго не се занимавам .... и без тва тоя индекс квот покаже и всичко след него

Коментар

Никой ли ве д**ба?
                  Тцъ. Там дето ритат атове нямам работа

Коментар

Някой тук трейдва ли бобл и шац?
                    Никой ли ве д**ба?
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• имаше и една друга сметка, че когато нещо си open monthly price се раздели на цената на SMA200 (monthly) и ако това чудо дава повече от 1.00 нещото е overbought/ovesold.(1 SD Standard Deviation)
                      Когато стане над 1.50 е вече critical а в момента фашагите са над 2.00 което си е равносилно на погром, но щом ви кефи купуйте Европата, аз не бих ....
                      Last edited by michaelis11; 08.05.2015, 23:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                        Майкъл, хвърлял ли си поглед на подобна графика и за златото?
                        Там мисля, че излизаше подкрепа, чак около 800-850.
                        Тогава какво правим със златните минъори?
                        ами чакаме ги да слезнат до там където бяха, гледаме тея два чарта да послезнат в oversold territory и ги мятаме ич нема да ги бавим ......

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$GD...d=p86686806630

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$BP...d=p23604672728

тези две чудесии са advance/decline gold miners тях ги беше изнамерил същия майстор на евро графиката по долу
                        само, че всичко се случва и квот такова
                        Last edited by michaelis11; 08.05.2015, 22:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
                          чек да ти пуснем еднa графика на един фен, която на мене лично много ми допада и натам отиват нещата не ви знам вас как ги мислите ама еврото е на горе, акциите са на долу ......

http://3.bp.blogspot.com/-cNLLgNntwj.../eurusd-11.png
                          Майкъл, хвърлял ли си поглед на подобна графика и за златото?
                          Там мисля, че излизаше подкрепа, чак около 800-850.
                          Тогава какво правим със златните минъори?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Графиките са красиво нещо, но аз ги ползвам само когато ми потвърждават тезите, в останалите случаи ги игнорирам
                            еми тези мези, ей скивай графиката на Сипот на тоя втория фен и там го имаше движение "вълна 5 последна на горе" , която върви в момента още много преди да изберат камерунеца днеска за крал на анлгия ......

Коментар

• A ето тука едно друго съждение на един друг фен и там нещо бройл движения вълни ала бала и пише, че тряя да е нещо силно над 2170 за да не стане това като евентуален сценарий който е нарисувал

http://www.wavepatterntraders.com/wpt-blog/

Коментар

• Графиките са красиво нещо, но аз ги ползвам само когато ми потвърждават тезите, в останалите случаи ги игнорирам

Коментар

Working...
                                X