Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМай ще трябва да вкарваш още!!!Не ти е розово положението!!!Определено индексите-САЩ тръгват нагоре!!!Мисли!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениевидях преди минути 18% остатъчен акаунт и засега съм в несвяст но още жив.дано да прескоча трапа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова което го правиш е хазарт. Никакъв анализ не може да е толкова точен. Дано да имаш късмет. Ама ако изкараш късмет по-добре следващия път ги прави по внимателно нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекъс съм и на 17 790 е фалита.но стане ли мойта работа ще запиша личен рекорд от 3000% на акаунта за по малко от месец на реалната
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПантеро,ти да не си къс!!!Нимой!!!Ранхуй май!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениедано да не греша че X8 на акаунта отива в киреча
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеаз кинти съм правил единствено на ДАУ ........на мен картите това ми казват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНекви различни карти гледаме с теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениешегуваш се налисамо гледай.отсега мога да кажа че и утре БВП на щатите ще е на повече от очакваното и спада ще продължи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОк, ама ако следваш тези глупости ще изгориш.
Аз не го казвам с лошо. Знам че е много привлекателен анализ - особено за начинаещи - все пак е единствения който директно претендира, че дава нива и за бъдещето и дори времеви периоди за случване. Ама всичко това са глупости. Ако тези неща действаха отдавна да са ги направили на алгоритми - все пак не е кой знае колко сложен - и някой щеше да прави луди пари от това. А аз поне не знам никой голям да си базира решенията на това.
Коментар
Коментар