IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Май ще трябва да вкарваш още!!!Не ти е розово положението!!!Определено индексите-САЩ тръгват нагоре!!!Мисли!!!
    Що ? Не е много сигурно, като гледам долара качва

Коментар

Май ще трябва да вкарваш още!!!Не ти е розово положението!!!Определено индексите-САЩ тръгват нагоре!!!Мисли!!!
      не си прав за да тръгнат нагоре трябва спад............. 50% корекция на спада от 18154 до 17397 беше сега покачването до 17 770.от тук следва пропадане по голямо от това от 18154 до 17397

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        видях преди минути 18% остатъчен акаунт и засега съм в несвяст но още жив.дано да прескоча трапа

Коментар

• един път да се добера до 23.00 и след това то само ще се срути

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Това което го правиш е хазарт. Никакъв анализ не може да е толкова точен. Дано да имаш късмет. Ама ако изкараш късмет по-добре следващия път ги прави по внимателно нещата.
            да прав си много рисково стана сега

Коментар

къс съм и на 17 790 е фалита.но стане ли мойта работа ще запиша личен рекорд от 3000% на акаунта за по малко от месец на реалната
              Това което го правиш е хазарт. Никакъв анализ не може да е толкова точен. Дано да имаш късмет. Ама ако изкараш късмет по-добре следващия път ги прави по внимателно нещата.

Коментар

• видях преди минути 18% остатъчен акаунт и засега съм в несвяст но още жив.дано да прескоча трапа

Коментар

Пантеро,ти да не си къс!!!Нимой!!!Ранхуй май!!!
                  къс съм и на 17 790 е фалита.но стане ли мойта работа ще запиша личен рекорд от 3000% на акаунта за по малко от месец на реалната

Коментар

дано да не греша че X8 на акаунта отива в киреча
                    Пантеро,ти да не си къс!!!Нимой!!!Ранхуй май!!!

Коментар

хайде успех
                      мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Я си чакам 120 у фейсо
                        хайде успех

Коментар

аз кинти съм правил единствено на ДАУ ........на мен картите това ми казват
                          Я си чакам 120 у фейсо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Некви различни карти гледаме с теб
                            аз кинти съм правил единствено на ДАУ ........на мен картите това ми казват

Коментар

шегуваш се нали само гледай.отсега мога да кажа че и утре БВП на щатите ще е на повече от очакваното и спада ще продължи.
                              Некви различни карти гледаме с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Ок, ама ако следваш тези глупости ще изгориш.

Аз не го казвам с лошо. Знам че е много привлекателен анализ - особено за начинаещи - все пак е единствения който директно претендира, че дава нива и за бъдещето и дори времеви периоди за случване. Ама всичко това са глупости. Ако тези неща действаха отдавна да са ги направили на алгоритми - все пак не е кой знае колко сложен - и някой щеше да прави луди пари от това. А аз поне не знам никой голям да си базира решенията на това.
                                дано да не греша че X8 на акаунта отива в киреча

Коментар

Working...
                                X