If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оле, щом и Бате Асо се появи , занчи найстина сме в изключително интересни времена.
Все пак да кажа здрасти отново Бате Асо.
И за мало ли идваш при нас или .... ще възобновиш ли писането в собствената си тема ?
Успех на всички
Туй дейтрейдство не ми е по сърце.
Сигурно щото нямам още 2г. на нисе...може би по нататък...
То и ако имах повече кураж вчера щях да си утроя на лудите нива PJP то, а не само скромна 1/3 добавка.
Можех и по добре да се справя вчера с отиграването, ма чат пат доволен от себе си.
Както и да е, важното е че натоварих на много добри нива сума ти опции и то на чудесни компании и вече минават 14% от портфейла.
Все още съм почти на 1/3 кеш ( и още толкова в готовност да потеглят от БГ при нужда ) ма като се има предвид левъриджа от опциите кажи речи съм на 100% инвестиран.
Заложил съм и други опции на 15-20% до 30% по ниски нива от вече реализираните.
Найш ли го накъде ке тръгне маркета...
Харесва ми идеята на Алонсо за липс опциите с ролване, ма си я прилагам в мой си хибриден вариант, в комбинация с хартии, с 1-2 изключения само.
Аз ресурсите ама наистина не ги гледам - нещо което ще се срива още много време и от време ще прави резки подскоци просто не ме интересува. Волатилността му е твърде голяма за къси. Тренда му ще е твърде много надолу за дълги, а с опции предпочитам да купувам двугодишни колове вместо путове. Все пак печалбите там са много по-високи спрямо риска отколкото при путовете. .
Коментар