Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Като сме почнали на тази тема.
Всяко решение на кризите в европа, което германците са подържали въпреки останалите държави се е оказвало ужасяващо.
Всеки изход от криза в европа се е появявал когато фактите и французите, притиснат германците да се отметнат от простотията която им е била в главите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VDAXMnogo ni e dobre bate. Pitai tapite franceta
не стават така нещата, държавите износителки хем да държат еврото слабо, което удря държавите вносителки, хем да пречат на държавите вносителки да си стимулират икономиките както намерят за добре.
Добре че са франсетата че да озаптяват онази лелка Меркел че ще вкара цяла европа в голяма депресия иначе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАбе Импе, ти откакто излезе на глобалната сцена прокле наред всички развити пазари и те съвсем се капичнаха от твоите клетви
Вземи обърни плочата, че без да се усетиш, до един месец ще ни вкараш в мечи пазарМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОпасна, опасна колко да е опасна. като сложиш много е опасна, като сложиш малко не чак толкова.Пък аз нямам навика да слагам много на опасни неща
Направиш го на релси, хъхряците очешат релсите, дават ги за скрап - ако искаш купувай и пак прави релси, та хъхряците пак да ги чешат и така - колкото си искаш.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМа то шанхай е затворен би Импе
И на мен ми се стори, че нивото на индексът и промяната са същите както вчера например, ама още бях сънен и не го осмислих.
Тогава това е още по-позорно за другите дръпнатоочковци - нали Китай им пречеше и ги плашеше, сега чий ги плаши?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМа то шанхай е затворен би Импе
Денят започва добре - със смяхЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОпасна е играта с желязото, по опасна и от петрола . Причината за спада е ясна - свръхпредлагане и намалено потребление. Но докога - за разлика от олиото е по-трудно заменимо
Аз пък от снощи съм леко дълъг - само за проба ...Пък аз нямам навика да слагам много на опасни неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ момента съм къс - какво очакваш да ти кажа - какво ще правя след един месец ли
Аз пък от снощи съм леко дълъг - само за проба ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДръпнатооките простаци пак дръпнаха надолу, проклетидаса - пак ли ще се оправдават с Китай, при положение, че шанхаецът пада всъщност най-малко?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМного ясно - нали само пада
Говори ми в бъдеще време , please
И аз понякога съм майстор на късия разказ, ...но не и когато става въпрос за пари ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДръпнатооките простаци пак дръпнаха надолу, проклетидаса - пак ли ще се оправдават с Китай, при положение, че шанхаецът пада всъщност най-малко?
Вземи обърни плочата, че без да се усетиш, до един месец ще ни вкараш в мечи пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз това го шортя ама явно има и хора дето са дълги
Говори ми в бъдеще време , please
И аз понякога съм майстор на късия разказ, ...но не и когато става въпрос за пари ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар