IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнение
    daytrading-а с който се мъча от около 2 месеца ми е на загуба и ще го спирам, но в момента и за по-дълъг хоризонт нямам идея накъде сме.
    С Day-традинга рискуваш само да храниш посредника през който търгуваш. Иначе става, но ако имаш много ниски, почти никакви комисионни (под 0.1%, под 0.05%). Говоря принципно в спокоен пазар, а не сега, където има огромни дневни колебания.
    Last edited by ПИЧ; 27.08.2015, 15:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнение
      В петък загубих 6% от Netfilix, смених лагера с SQQQ. В понеделник +50% от SQQQ като го продадох първата минута още. Останалата част от деня и вторник безуспешно се опитвах да хвана някакъв тренд с много трейдове които ми донесоха 3% загуба. Вчера в края на деня реших че вече сме за нагоре и съм 2x в AMZN, гледам че Premarket е 2.5% нагоре. Все още си мисля че можем пак скоро тренда да обърне надолу така че следя изкъсо.

Въпреки късмета с SQQQ, daytrading-а с който се мъча от около 2 месеца ми е на загуба и ще го спирам, но в момента и за по-дълъг хоризонт нямам идея накъде сме.
      На мен ми е рано още за интрадей, по-скоро съм buy and hold ориентиран.
      Аз взех/допълних ДАКС, Даймлер, Епъл, Индия и се чудя за още 8-9 евро акции/ETF, но ще поизчакам да видим тези дни какво ще се случи.

Някой Pernod-Ricard следи ли го или още ви е скъпичко?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Време е да се похвалите какво купихте и на какви нива
        В петък загубих 6% от Netfilix, смених лагера с SQQQ. В понеделник +50% от SQQQ като го продадох първата минута още. Останалата част от деня и вторник безуспешно се опитвах да хвана някакъв тренд с много трейдове които ми донесоха 3% загуба. Вчера в края на деня реших че вече сме за нагоре и съм 2x в AMZN, гледам че Premarket е 2.5% нагоре. Все още си мисля че можем пак скоро тренда да обърне надолу така че следя изкъсо.

Въпреки късмета с SQQQ, daytrading-а с който се мъча от около 2 месеца ми е на загуба и ще го спирам, но в момента и за по-дълъг хоризонт нямам идея накъде сме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Което ти ме подучи - за което благодаря.
          Ааа, много е готин

Коментар

Компира кое е, че досега не съм го срещал
            Което ти ме подучи - за което благодаря.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              1 компир, както казах.
              Компира кое е, че досега не съм го срещал

Коментар

Време е да се похвалите какво купихте и на какви нива
                1 компир, както казах.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Време е да се похвалите какво купихте и на какви нива

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                    <<Погледнато от перспективата на паричната политика, трябва да помислим за последиците за ценовия риск, тъй като пазарите някак си ще инкорпорират това поведение по време на волатилност в ценовия риск, а трябва да разберем какви са последиците за финансовите условия като цяло>>, заявява главния икономист на ЕЦБ Петер Прает.

Майкъле, ако ми помогнеш как да разтълкувам това горе
                    ще ти кажа с какво се занимават във Вале
                    Преводът е скапан:
                    http://uk.reuters.com/article/2015/0...0QV16S20150826
                    "we will have to think about the consequence on the pricing of risk as markets will somehow incorporate this volatility behaviour into the pricing of risk"
                    не е "ценовия риск" а оценяване на риска (например определяне на рисковата премия, вкарване на риска в цената).
                    И говорят за увеличане на QE.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                      <<Погледнато от перспективата на паричната политика, трябва да помислим за последиците за ценовия риск, тъй като пазарите някак си ще инкорпорират това поведение по време на волатилност в ценовия риск, а трябва да разберем какви са последиците за финансовите условия като цяло>>, заявява главния икономист на ЕЦБ Петер Прает.

този не знам на какъв език говори, май и той самия не се разбира, на баба му хурката ...... с две думи не ги слушай тея кретени кво бръщолевят

Коментар

• Arbeit macht frei -> Голдманите плачат за изселване от 181.19 за под 150.00 - стоп над 201.00
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                          не те разбрах за GDXJ аз залебих добре от него затворих, ама са тоя спад на тея SPX ме занитиха и са висим на спирката като сопол ......
                          Искаш на GDXJ опции ли како ?? Мисля, че за опции е по-добре GDX щото там има повече булюк на опциите. А нещо да каеш за тва VALE тея не беха ли некви петроли аз си купих calls strike 9 за 2 цента декемврийско за Коледното Рали

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Заложил съм им липс 17 опции там по дъната на шиповете, кое стане-стане.

PS GDXJ има ли добре търгуеми бе, че не съм гледал....?
                            Макар то самото да си е минимум с трипъл левъридж...
                            не те разбрах за GDXJ аз залебих добре от него затворих, ама са тоя спад на тея SPX ме занитиха и са висим на спирката като сопол ......
                            Искаш на GDXJ опции ли како ?? Мисля, че за опции е по-добре GDX щото там има повече булюк на опциите. А нещо да каеш за тва VALE тея не беха ли некви петроли аз си купих calls strike 9 за 2 цента декемврийско за Коледното Рали

Коментар

• Buy ConocoPhillips

Коментар

• http://uk.reuters.com/article/2015/0...0QV16S20150826

A юйрото къмто 1 гущер след ъп на КЕ , на 1-во време....

Купувай швабата дорде е хилава...

The risk has increased that the European Central Bank won't get inflation back up to where it wants, the bank's chief economist said on Wednesday, pledging to beef up its anti-deflation asset-buying programme if necessary.
                                Last edited by pipbel; 26.08.2015, 20:31.

Коментар

Working...
                                X