Първоначално изпратено от Vomma
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Давидов и Иорданов да обеснат
CDX skew - the spread between CDX and constituent single-name CDS: Selling index protection is the most capital efficient way to go long corporate investment grade credit - which seems to be what many accounts have done.
Investment grade bond spreads have widened far more than the CDS spreads. The CDS-cash basis has therefore blown out. Investors clearly prefer shorting CDX to purchasing cash bonds.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ какво хммм, кажи си де, нъл си по комодитис...
Що да не подам едно малко пръстче към газ камата, вероятно зян, ама цели 9 все още ще имам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСофка след годинка......
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКазва ли ти някой, пък смейш ли и да питаш...
При всички случай почти двойно по евтино от любимата ти "подценена" тимска газ-чица...
Колебая се за Total и по друга причина - така и така инвестирам в него през Allianz Best Styles Euroland.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеTotal?
При всички случай почти двойно по евтино от любимата ти "подценена" тимска газ-чица...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеHmmm
Що да не подам едно малко пръстче към газ камата, вероятно зян, ама цели 9 все още ще имам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПипбел, преди известно време питаше за Natural gas, според мен в диапазона 1,90-2,00 е разумно да се действа.
Коментар
Коментар