Какво правят всички сега
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеCNBC, препо4итам новините по канал 1
Иначе съм муден и дългосрочен лонг-оунли инвеститор в акции.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТрейдърски спекулации, пресни, пресни от Ню Йорк -
http://www.cnbc.com/2015/12/15/stock...ally-saut.html
Коментар
� -
Stocks ready for 'rip your face off' rally: Saut
Трейдърски спекулации, пресни, пресни от Ню Йорк -
"You've got massively oversold conditions in the equity markets," he told CNBC's "Squawk Box," saying stocks could reach new highs by year-end. "The setup is pretty good for a rally to the upside that's going to surprise a lot of people."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБразилците мисля тепърва още даунгрейди ще има....2-та половина на идната година по добър тайминг ми се чини за тях.
Не че и аз нямам диви етф, ма почти изцяло ми е хеджиран с къси.
Коментар
� -
Как Федът ще вдигне лихвите
За тези, които се интересуват от механиката на вдигането. Между другото много интересна ситуация, защото традиционните open market operations в случая няма как да сработят.
Федът явно ще е принуден да прави reverse repo на T-bills, което май наистина ще сплеска още повече кривата на доходоностостта.
How the US Federal Reserve intends to raise rates
http://www.ft.com/intl/cms/s/2/30f6a...#axzz3uI1m3BHm
So the Fed has other new tools to help it manage the process of lifting rates. Acting as a floor for now at 0.05 per cent, the overnight reverse repo programme, or Overnight RRP , is primarily aimed at money market funds, and is expected to do much of the heavy lifting.
In a typical RRP the Fed’s market desk sells a Treasury bond from its portfolio to a money-market fund and agrees to buy it back the next day at a certain price, a process known as “repo”, short for repurchase. In practice, the central bank’s balance sheet does not shrink, but this sets a benchmark for cash interest rates paid by the Fed itself. These RRP operations will happen every business day between 12.45pm and 1.15pm in New York.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа едни 20-30% съм каквото ми хрумне
За останалото държа дълго - но аз не приказвам за останалото - там просто нищо не се случва - рядко продавам, рядко купувам. Горе долу едни и същи компании ми харесват. Единственото ново там са тези бразилските които ги пълня в момента.
Не че и аз нямам диви етф, ма почти изцяло ми е хеджиран с къси.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа едни 20-30% съм каквото ми хрумне
За останалото държа дълго - но аз не приказвам за останалото - там просто нищо не се случва - рядко продавам, рядко купувам. Горе долу едни и същи компании ми харесват. Единственото ново там са тези бразилските които ги пълня в момента.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА на мен ми изглежда че може и да се получи растеж следващите дни. Определено пазара не е толкова негативно настроен колкото предполагах - като гледам движенията от вчера и днес.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеNali ne si day trader haha
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз мога да си сменя мнението по три пъти на денСега пазарите са нагоре - и мисля че има достатъчно опитмизъм да ги бута още известно време. Самият факт че вчера нямаше сеч в САЩ и всъщност затвори нагоре е отличен показател че към момента срив няма да има - поне днес
А това пък прави напълно възможно след решението на ФЕД СП и Насдак да си стигнат предишните върхове - тогава пак ще вляза къс.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениене zнам как се ка4ват картинки да ти пусна кво става с опциите вархс HY
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениемного ми харесва как се успокоиватеСега пазарите са нагоре - и мисля че има достатъчно опитмизъм да ги бута още известно време. Самият факт че вчера нямаше сеч в САЩ и всъщност затвори нагоре е отличен показател че към момента срив няма да има - поне днес
А това пък прави напълно възможно след решението на ФЕД СП и Насдак да си стигнат предишните върхове - тогава пак ще вляза къс.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа мен ми харесват компании с елементарен бизнес, който да си расте органично. Тези съм ги разглеждал преди две три години и не ме кефят. Не разбирам как устойчиво могат да изкарват пари, лрекалено много човешки фактор, прекалено голяма експозиция към черни лебеди.
За HY ще го изиграя с опции върху ЕТФи , но ще почакам да мине над 1000 пункта спреда и там да се успокои за известно време преди да почна да гледам за вход. Вече си мисля че тези 600 -700 пункта не са достатъчни да върнат трайно оптимизма.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениетои и Императора мисли така zа себе си, но това оzна4ава ли 4и не е?
Коментар
�
Коментар