Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
От раз ще направи 40 % само да тръгне един път.Голяма игра играят там.В лапаницата са големи с много пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Maмка му, сърби ме. И аз мисля, че от тази цена, дето е в момента, ще лети. Няма да е двойно, ама едно 30% като нищо. Ако си взел под и 30, недей се лакоми над и 38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Батка ние с моя приятел Alex2511 накупихме.До края на деня ще видим дали няма да отразим по 5-6 бинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Голяма рулетка беше и малко ме е шубе да не си насиля късмета. A и плащам комисьон на бр. акции, което в случай на загуба идва още по кур. Много ме радва като погледна графиката как успях да продам почти на най-големия връх. Сега се радвам на 3,5% при MO и съм турнал да продава половината позиция на 40. Другите ще си ги държа, че хванах много сгодна цена.
---
За 10 хил. акции ми е 100 гущера (200 общо) комисьона, дееба. Заслужава си само в изключителни случаи.
---
Виж VEON - добре играе и там. Няма шанс за бързо удвояване, но и няма шанс за фалит. Ако нямах такива такси бих спекулирал редовно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеTerziev гледай моята златна кокошка.Струва ми се че днес отново ще направи 80-100 % ръст.
---
За 10 хил. акции ми е 100 гущера (200 общо) комисьона, дееба. Заслужава си само в изключителни случаи.
---
Виж VEON - добре играе и там. Няма шанс за бързо удвояване, но и няма шанс за фалит. Ако нямах такива такси бих спекулирал редовно.Last edited by terziеv; 28.09.2020, 17:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСамо да напомня на меркалиите за дей трейдинг - днес чакаме ACN да се дигне
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСамо да напомня на меркалиите за дей трейдинг - днес чакаме ACN да се дигне
- 1 like
Коментар
-
Разбрах аз... леко се бъзикам с тебе, а и с рейшотата
Ама това не значи, че съм против. Просто човек трябва да има едно на ум като гледа рейшиота
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Говорим за ниво портфейл, мислях че се разбира от само себе си, не за отделна акция.
Всъщност да, може би по на място би бил поста ми в новата тема.
ПС Да се надяваме все пак че няма се нароят много нови теми.Last edited by Money; 28.09.2020, 15:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Е, ти сега навлезе в дълбокото
Чакай, че още не можем се разберем за месечната доходност 3 ли е или 7%. Тръгнал за risk adjusted return да говори.
сОпри се бре Т‘анасе
Гив ми 1% енд мейк ми хяпи
Коментар
Коментар