IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Купувайте петролни акции ,следващите 10 години ще сте благодарни на инвестицията си

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Аз пък не знам как може така уверено да се плесне глупост, която не издържа на проверка за една година назад, нито за десет, нито за сто.

Дори флагманите на тази безумна идея като Епъл носят в пъти по-добър доход, когато се купуват далеч от върха. Няма и година и някои ги хвана амнезията.
      Тех сектора е много рисков ,Епъл и Амазон например са освен тех компании и потребителски такива ,но изцяло технологичните са крехки също и тези от фарма бизнеса също

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Мерси! Със сигурност ще ги погледна всичките!
        Имай в предвид че ако AI манията се окаже фейк или значително преувеличена спрямо реалните печалби ще загубиш всички печалби плюс даже и главницата си ,огромен риск ,Adobe е компания която вече реализира AI модел успешно което и носи печалби ,но от цялата сюрия акции и компании според теб колко процента и бройки влизат в модела на Adobe ?
        На този въпрос трябва да си отговориш

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Не се притеснявай -скъпото ще става още по-скъпо.
          Аз пък не знам как може така уверено да се плесне глупост, която не издържа на проверка за една година назад, нито за десет, нито за сто.

Дори флагманите на тази безумна идея като Епъл носят в пъти по-добър доход, когато се купуват далеч от върха. Няма и година и някои ги хвана амнезията.

Коментар

Не се притеснявай -скъпото ще става още по-скъпо. Не знам каква е тази идея да се купуват второ-трето качество боклуци. Трудно ми е да дам предложения, защото бул цикъла в АИ е още в самото начало и не се знае кои ще са точните бенефициенти. Обърни внимание на млади до 5г компании. Примерни имена са: DDOG, PLTR, IOT, ESTC, VRT, NOW, ARM, PATH, UBER. В последните 2 имам. И ако някой си мисли, че UBER са само таксита много греши. И още няколко предложения без препоръка: DUOL -секторът за обучение е във възход, много приятели вече ползват този софтуер за учене на език, COIN -това е ликвидния прокси за крипто, PDD -китайски ритейлър, новият алибаба, много силна акция на фона на падащия китайски индекс, CRWD -киберсигурността е хит
            Мерси! Със сигурност ще ги погледна всичките!
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
              Младежи сори за спама, обаче някой друг да се сблъсква с проблем да си насрочи видео кол с Интерактив през платформата? От 6ти когато изпратиха въпросната покана всъщност технически няма възможност да се избере дата и само едно събщение за това че няма слотове.

Разбира се на идиотите това не им пречи и последния превод го паркираха като Фъндс он Холд и много ме зарадваха. Преди малко им изпратих и тикет след като изгубих 15 минути да обяснявам на някъкво момиче с отвратителен акцент че няма опция да се избере дата.

Просто ми е чудно аз ли съм единствения който го има този проблем или е нещо което е по-скоро генерално

Мерси предварително
              Аз, след една седмица мъки, вчера успях да си запазя слот. Не губи надежда. Изглежда правят проверката само за по-големи акаунти. nkavrakov1982 няма да го проверяват.

Коментар

Дай акъл и предложения кои са тези други? Имаш ли някоя в предвид? Мен на резервната скамейка са ADBE ама сърцето ми се къса колко са скъпи.
                Не се притеснявай -скъпото ще става още по-скъпо. Не знам каква е тази идея да се купуват второ-трето качество боклуци. Трудно ми е да дам предложения, защото бул цикъла в АИ е още в самото начало и не се знае кои ще са точните бенефициенти. Обърни внимание на млади до 5г компании. Примерни имена са: DDOG, PLTR, IOT, ESTC, VRT, NOW, ARM, PATH, UBER. В последните 2 имам. И ако някой си мисли, че UBER са само таксита много греши. И още няколко предложения без препоръка: DUOL -секторът за обучение е във възход, много приятели вече ползват този софтуер за учене на език, COIN -това е ликвидния прокси за крипто, PDD -китайски ритейлър, новият алибаба, много силна акция на фона на падащия китайски индекс, CRWD -киберсигурността е хит

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                  https://www.ft.com/content/22b08a2b-...4-53f7394c4edb

Някой беше питал,Защо Occydential ?
                  Тук има полезна информация.

Коментар

• https://www.ft.com/content/22b08a2b-...4-53f7394c4edb

Някой беше питал,Защо Oxydential ?
                    Тук има полезна информация.

Коментар

Дай акъл и предложения кои са тези други? Имаш ли някоя в предвид? Мен на резервната скамейка са ADBE ама сърцето ми се къса колко са скъпи.
                      Ами да беше натоварил една кaруца на 350$ като мен през м.май!

Коментар

Добре си се насочил, но да знаеш: Нов булмаркет - нови лидери. Не че гореспоменатите няма да захлебят, но други ще са с пъти повече
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
                          Младежи сори за спама, обаче някой друг да се сблъсква с проблем да си насрочи видео кол с Интерактив през платформата? От 6ти когато изпратиха въпросната покана всъщност технически няма възможност да се избере дата и само едно събщение за това че няма слотове.

Разбира се на идиотите това не им пречи и последния превод го паркираха като Фъндс он Холд и много ме зарадваха. Преди малко им изпратих и тикет след като изгубих 15 минути да обяснявам на някъкво момиче с отвратителен акцент че няма опция да се избере дата.

Просто ми е чудно аз ли съм единствения който го има този проблем или е нещо което е по-скоро генерално

Мерси предварително
                          Не си само ти и не е толкова трагично. Парите ще ти са свободни на другия ден. Може би ще получиш и съобщение в платформата, че в момента verification call не е необходим, а такъв може да бъде насрочен в бъдеще.

Коментар

• Младежи сори за спама, обаче някой друг да се сблъсква с проблем да си насрочи видео кол с Интерактив през платформата? От 6ти когато изпратиха въпросната покана всъщност технически няма възможност да се избере дата и само едно събщение за това че няма слотове.

Мерси предварително

Коментар

• Здравейте!

Някой проучвал ли е Atlas Energy Solutions (AESI), че ще ми е любопитно за мнения?

Коментар

Nah,,, Ще се въздържа засега от пазаруване и ще кътам кешовицата. Тя не е и много - 7% от портфейлат, като не броим облигациите. Дори смятам да разпродам малко БГ акции и да увелича кешовицата. Американските хартии ще ги кътам засега. Гледам като гладен сокол GOOG. 107Б оперативен паричен поток, 120Б кешовица по сметки. Тия ритат пачки по коридорите.

AI is the name of the game, а тия заедно с META са с най-благосклнонни оценки. Може и двете да купя, ама засега чакам на пусия. Според мен нафтата ще пада още а от там и нафтените компании. Момчета и момичета, ИИ променя играта тотално, това го разбрах в целия му блясък наскоро и отгоава се опитвам да открия кои компании ще захлебят най-добре. GOOG & META ще са едни от тях. В това вече съм сигурен след като изчетох половината мрежа по въпроса в изминалите 1-2 месеца. Там ще го играя buy and hold - играта е дългосрочна. Ще има оценки по десетки трилиони в следващите 3-5 години.
                                Добре си се насочил, но да знаеш: Нов булмаркет - нови лидери. Не че гореспоменатите няма да захлебят, но други ще са с пъти повече

Коментар

Working...
                                X