Купувайте петролни акции ,следващите 10 години ще сте благодарни на инвестицията си
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аз пък не знам как може така уверено да се плесне глупост, която не издържа на проверка за една година назад, нито за десет, нито за сто.
Дори флагманите на тази безумна идея като Епъл носят в пъти по-добър доход, когато се купуват далеч от върха. Няма и година и някои ги хвана амнезията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Мерси! Със сигурност ще ги погледна всичките!
На този въпрос трябва да си отговориш
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Не се притеснявай -скъпото ще става още по-скъпо.
Дори флагманите на тази безумна идея като Епъл носят в пъти по-добър доход, когато се купуват далеч от върха. Няма и година и някои ги хвана амнезията.
Коментар
-
Не се притеснявай -скъпото ще става още по-скъпо. Не знам каква е тази идея да се купуват второ-трето качество боклуци. Трудно ми е да дам предложения, защото бул цикъла в АИ е още в самото начало и не се знае кои ще са точните бенефициенти. Обърни внимание на млади до 5г компании. Примерни имена са: DDOG, PLTR, IOT, ESTC, VRT, NOW, ARM, PATH, UBER. В последните 2 имам. И ако някой си мисли, че UBER са само таксита много греши. И още няколко предложения без препоръка: DUOL -секторът за обучение е във възход, много приятели вече ползват този софтуер за учене на език, COIN -това е ликвидния прокси за крипто, PDD -китайски ритейлър, новият алибаба, много силна акция на фона на падащия китайски индекс, CRWD -киберсигурността е хит
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеМладежи сори за спама, обаче някой друг да се сблъсква с проблем да си насрочи видео кол с Интерактив през платформата? От 6ти когато изпратиха въпросната покана всъщност технически няма възможност да се избере дата и само едно събщение за това че няма слотове.
Разбира се на идиотите това не им пречи и последния превод го паркираха като Фъндс он Холд и много ме зарадваха. Преди малко им изпратих и тикет след като изгубих 15 минути да обяснявам на някъкво момиче с отвратителен акцент че няма опция да се избере дата.
Просто ми е чудно аз ли съм единствения който го има този проблем или е нещо което е по-скоро генерално
Мерси предварително
Коментар
-
Дай акъл и предложения кои са тези други? Имаш ли някоя в предвид? Мен на резервната скамейка са ADBE ама сърцето ми се къса колко са скъпи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.ft.com/content/22b08a2b-...4-53f7394c4edb
Някой беше питал,Защо Occydential ?
Тук има полезна информация.
Коментар
-
https://www.ft.com/content/22b08a2b-...4-53f7394c4edb
Някой беше питал,Защо Oxydential ?
Тук има полезна информация.
Коментар
-
Дай акъл и предложения кои са тези други? Имаш ли някоя в предвид? Мен на резервната скамейка са ADBE ама сърцето ми се къса колко са скъпи.
- 1 like
Коментар
-
Добре си се насочил, но да знаеш: Нов булмаркет - нови лидери. Не че гореспоменатите няма да захлебят, но други ще са с пъти повечеМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеМладежи сори за спама, обаче някой друг да се сблъсква с проблем да си насрочи видео кол с Интерактив през платформата? От 6ти когато изпратиха въпросната покана всъщност технически няма възможност да се избере дата и само едно събщение за това че няма слотове.
Разбира се на идиотите това не им пречи и последния превод го паркираха като Фъндс он Холд и много ме зарадваха. Преди малко им изпратих и тикет след като изгубих 15 минути да обяснявам на някъкво момиче с отвратителен акцент че няма опция да се избере дата.
Просто ми е чудно аз ли съм единствения който го има този проблем или е нещо което е по-скоро генерално
Мерси предварително
- 1 like
Коментар
-
Младежи сори за спама, обаче някой друг да се сблъсква с проблем да си насрочи видео кол с Интерактив през платформата? От 6ти когато изпратиха въпросната покана всъщност технически няма възможност да се избере дата и само едно събщение за това че няма слотове.
Мерси предварително
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеNah,,, Ще се въздържа засега от пазаруване и ще кътам кешовицата. Тя не е и много - 7% от портфейлат, като не броим облигациите. Дори смятам да разпродам малко БГ акции и да увелича кешовицата. Американските хартии ще ги кътам засега. Гледам като гладен сокол GOOG. 107Б оперативен паричен поток, 120Б кешовица по сметки. Тия ритат пачки по коридорите.
AI is the name of the game, а тия заедно с META са с най-благосклнонни оценки. Може и двете да купя, ама засега чакам на пусия. Според мен нафтата ще пада още а от там и нафтените компании. Момчета и момичета, ИИ променя играта тотално, това го разбрах в целия му блясък наскоро и отгоава се опитвам да открия кои компании ще захлебят най-добре. GOOG & META ще са едни от тях. В това вече съм сигурен след като изчетох половината мрежа по въпроса в изминалите 1-2 месеца. Там ще го играя buy and hold - играта е дългосрочна. Ще има оценки по десетки трилиони в следващите 3-5 години.
Коментар
Коментар