IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То всичко без m7 направи почти по толкова. Еле пък вързаните за лихвите. И данните излязоха - отпушиха се ипотеките. Обаче свършиха най-лесните пари. Колкото и да го мразя тоз израз за "в цената", в момента има някакво основание.

Точно затова отбязвам RC. Новината му счупи движението, а реално не променя картинката.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Тук имаше известен интерес към ипотеките. RC отново става за вход. Подрязването на дивидента не променя картинката.

Лично аз нямам капитал, защото все се надявам на по-сериозна експлозия при pypl и си позволих само леко да щипна.
      Ако говорим за същия бранш - тия ми направиха +39% за няма и 20 дни!

(затова ми писна да ги чакам ония с танкерите)

Коментар

• Тук имаше известен интерес към ипотеките. RC отново става за вход. Подрязването на дивидента не променя картинката.

Лично аз нямам капитал, защото все се надявам на по-сериозна експлозия при pypl и си позволих само леко да щипна.

Коментар

Вероятно е клавиатурна грешка това 3.30 през м. май. Но ти се каниш да продаваш в момента, в който печатат пари. Почти невъзможно да падне под 8 в следващите два месеца, а при мазало излита на 15 без проблем.
          Не за Дхт, говорим за Нат - 600 акции за малко под 2к долара!
          И докато дивидента беше към 100-на $ беше Ок, но това тримесечие няма да е и наполовина.

Дхт ги открих по-късно, купувани са на 9 и нещо?
          Тях вече не съм тръгнал да ги продавам.
          Last edited by Julius_BG; 18.12.2023, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Времето ще покаже - купени са на 3.30 през м.май и докато бяха на 14% дивидент беше Ок, особено както не удържат данък, но като цяло възвращаемостта се оказа по-ниска от очакваната.

Затова в момента пренасочвам средства към компании от друг сектор.
            Такива дето не плащат дивидент, ама ....... рипат повече.
            Тия бяха повече за експеримента.
            Вероятно е клавиатурна грешка това 3.30 през м. май. Но ти се каниш да продаваш в момента, в който печатат пари. Почти невъзможно да падне под 8 в следващите два месеца, а при мазало излита на 15 без проблем.

Коментар

Това е глупаво. Вярваш, че Щатите ей сега ще разбомбят Йемен и през Суец ще потече мед и масло? Имаш ли идея колко скочи само за ден цената на превоза?
              Времето ще покаже - купени са на 3.30 през м.май и докато бяха на 14% дивидент беше Ок, особено както не удържат данък, но като цяло възвращаемостта се оказа по-ниска от очакваната.

Затова в момента пренасочвам средства към компании от друг сектор.
              Такива дето не плащат дивидент, ама ....... рипат повече.
              Тия бяха повече за експеримента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

По-добре се ориентирай към ДХТ, че тия мин. месец свалиха дивидента на 5.7%.

Утре на 19 е падежа за посл. тримесечие - обявили са USD 0.06 / акция, така че само изчаквам да дойде плащането и ги разтиквам!
                Това е глупаво. Вярваш, че Щатите ей сега ще разбомбят Йемен и през Суец ще потече мед и масло? Имаш ли идея колко скочи само за ден цената на превоза?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

ми NAT ,тия са намбър уан
                  По-добре се ориентирай към ДХТ, че тия мин. месец свалиха дивидента на 5.7%.

Утре на 19 е падежа за посл. тримесечие - обявили са USD 0.06 / акция, така че само изчаквам да дойде плащането и ги разтиквам!

Коментар

• Купувайте Oxydential.Препоръка за печалби,петрол + огромни печалби от въглероден диоксид

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

ZIM отскочи с над 40% за седмица. Тия контейнеровози побесняха. Не скочих, ама не съжалявам, заложил съм капани другаде.
                      ми NAT ,тия са намбър уан

Коментар

• Дайте някакви акцийки за комар, докато си чакам златото.
                        Last edited by Bad_Bear; 18.12.2023, 18:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Оксито тръгна ,аз като говоря не пея
                          Аз там ще си остана с премията от опциите, която хич не е зле, но не предполагах такава реакция. Имам още две седмици, може и да се изпълнят.

Коментар

И какво се оказа. Нафтата пак тръгва да хваща бая народ по бели гащи. Да имаше някой да им каже на тези хора да са реди
                            ZIM отскочи с над 40% за седмица. Тия контейнеровози побесняха. Не скочих, ама не съжалявам, заложил съм капани другаде.
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

И какво се оказа. Нафтата пак тръгва да хваща бая народ по бели гащи. Да имаше някой да им каже на тези хора да са реди
                              Оксито тръгна ,аз като говоря не пея

Коментар

• И какво се оказа. Нафтата пак тръгва да хваща бая народ по бели гащи. Да имаше някой да им каже на тези хора да са реди

Коментар

Working...
                                X