IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
"реди"
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Дааа, повтарят се нещата... пукат се балони
    По-скоро трябва да се прегледат учебниците за 10-ти клас. Само един Гаврило чекаме.

... a, и да попитам - бяхте ли послушни, бяхте ли реди за нафтата?
    Last edited by terziеv; 30.01.2024, 15:06.

Коментар

• Насред светли дни сме и от една страна гордостта и сребролюбието са грехове. Затова няма да посочвам конкретни резултати; любознателните сами ще проверят предните страници. От друга страна обаче не е като да не опитах да помогна на колегите да са реди за нафтата и офшорния добив.

Видях некъв сайт wikifolio, че обещава синтетичен etf върху конкретен потребителски портфейл. Някой да го е пробвал?

Коментар

• И какво се оказа. Нафтата пак тръгва да хваща бая народ по бели гащи. Да имаше някой да им каже на тези хора да са реди

Коментар

• Не знам за самата компания, но при акцията играеш буквално срещу собствениците. Постоянно се "награждават" с милиони акции и опции, с което изяждат стойностна на останалите. Могат естествено да се изкарат пари, но това не бива да се пренебрегва.

....

Иначе гледам, че някои хора още не са реди за нафтата.

Коментар

• Oтиваме към езотерика, но и с това не съм съгласен. По същата причина. Тоталният контрол, както и развитието на реален ИИ, изисква високо ниво на компетентност. Реалността е, че те банкоматите се скапват.

...

и тук е моментът да си кажа моята реплика: реди ли сте за нафтата?

Аз лично обмислям да продам жената и децата, за да събера стотинки за още офшорки.
            Last edited by terziеv; 07.12.2023, 01:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
              Терзиев тези не са ли датчани или аз гледам нещо друго - танкерната компания?
              Мне, те са. Аз ги мислех за норвежци.

----

PAAS е супер, ако мислиш че сребро, злато ще рипат. Особено среброто. Ако мислиш, че ще падне на 16-17, тогава си е скъпо. Повечето от миньорите очевидно имат проблем с разходите, който трудно ще решат при тези цени.

Тука продавам путоове. Имам си позиция, плюс акциите от сделката с Ямана.

===

Що никой не рече, че нафтата мина 90. Честито на всички, дето бяха реди.
              Last edited by terziеv; 05.09.2023, 22:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Какъв ефект от това, бе джанъм. Тука съвсем сте изперкали да търсите под вола теле.

Да не говорим, че ОЩЕ не сте реди.
                Уж съм реди даже и първи колци взех вчера при NEM ..​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

само дето не се знае колко ще продължи ефекта
                  Какъв ефект от това, бе джанъм. Тука съвсем сте изперкали да търсите под вола теле.

Да не говорим, че ОЩЕ не сте реди.

Коментар

• За който ПАК не беше реди за нафтата, ролетката дава незаслужен шанс - TC Energy трябва да се лази. Не говорех точно за тази канадка онзи ден, но тука може да обърне по-доходоносно отколкото гиганти като Сънкур.

... да добавя, че при канадските тръби ги нямаме данъчните секири от повечето американски.

Коментар

• Реди ли сте за нафтата част 2? После да не гледате пак отдолу?

Коментар

• Нафтата е на 3-месечен връх! Казах ви да сте реди, ама има много непослушни.

... малко ми е терсене обаче. Три години търгувам и юли-август нафтата винаги слиза.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
                          Всичко е червено, къде са навиячите
                          Зелени сме, щото бяхме реди за нафтата.

Коментар

• Пичуви, според мене сте превъодушевени. Купувайте хеджюви.

Иначе си е трътка да гледаш портмонето да качва. Тук най-важното е $$$. Тезата ми продължава да бъде, че ще опитат да спасят гущеро.

Т.е. - късо дългосрочен дълг. Увеличавам позицията в MMT.

... обаче много народ не бяхте реди за нафтата

Коментар

• Реди ли сте за едно бързо катерене на нафтата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Човек това е доста опортюнистично, дори за теб
                                Окастрих малко неща тия дни... ама май по-добре да ги държа под дюшека.

Но дълг реално не съм търгувал и ще се радвам на акъл. Освен фалит, някакви други рискове? Преди година и нещо, кога почнах малко с привилигировани, настъпих една мина. Много различните емисии и едната ми я изкупиха на куца цена. За жалост при мен бая неща са на проба грешка.

добавка: и няма ли накрая някой да се самоубие или да духне към Филипините поне. Чичо Улрих скоро ще се реди за социал. Сложил съм поръчка от 2 цента за петък CS >1,9 в гущери.
                                Last edited by terziеv; 15.03.2023, 16:02.

Коментар

X