IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    мда, лифтовете +50% на отчет, който обявява просто поредната 1/4 на загуба. луди луди жаби
    https://money.bg/business/lyft-edna-...stitorite.html

Коментар

• Брях Хамънд е почти на 108, продавам половината ако чукне 110

https://money.tmx.com/en/quote/HPS.A
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Хазарт му викат кухите лейки

За Януари съм направил над 30 сделки всичките затворени на печалба

За Февруари 12 сделки всичките затворени на печалба

От нова година насам нямам нито една сделка затворена на загуба

Когато успееш на рулетка да заложиш над 40 пъти подред печелившо ела пак да ми развиваш темата за хазарта
        И един мормот....
        Пък и си вярват Я покажи извлечение от акаунта да видим или пак ще почнеш да заекваш ?
        Last edited by danetha; 15.02.2024, 08:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
          Днес и UBER реши да подскочи, buybacks са хубаво нещо. Тъкмо му се ядосвах, че бавно се движи в портфолиото. Супер ми е любопитно какво ще стане на NVDA earnings day, средносрочно това ще реши пазара
          UBER мислех да заредя тази седмица, ама не ме изчака

Коментар

Когато успееш на рулетка да заложиш над 40 пъти подред печелившо ела пак да ми развиваш темата за хазарта
            OK Айнщайн
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

откога радостта от чистия хазарт се брои? по-добре играй червено, черно на рулетката, там поне няма комисионни.

Коментар

• Днес и UBER реши да подскочи, buybacks са хубаво нещо. Тъкмо му се ядосвах, че бавно се движи в портфолиото. Супер ми е любопитно какво ще стане на NVDA earnings day, средносрочно това ще реши пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                  Пък асенчо вика 7400

И за златото така вика....
                  Абе уникален....контра индикатор
                  Всички губим,че не се включва по-често !

Всякакви други много "печеливши" играчи ,за пореден път и те СПЯТ в час !
                  Тази тема също е за затваряне
                  Ах как ми липсва това момче - като по часовник беше - това му мнение е от 26.09.2023 - за 1 ден разлика. Цар!
                  Last edited by Assen123; 14.02.2024, 17:21.

Коментар

• Днес е петък... и е време някой да фалира

Коментар

мразя дни като днешният изкараш прилични пари, но понеже рано си затворил късите си изпуснал два пъти повече и накрая хем си на печалба хем не можеш да и се зарадваш
                      откога радостта от чистия хазарт се брои? по-добре играй червено, черно на рулетката, там поне няма комисионни.
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        мда, неска има бая матрял за btfd. покрай шитните изфъргат и суровини
                        мразя дни като днешният изкараш прилични пари, но понеже рано си затворил късите си изпуснал два пъти повече и накрая хем си на печалба хем не можеш да и се зарадваш

Коментар

• мда, лифтовете +50% на отчет, който обявява просто поредната 1/4 на загуба. луди луди жаби

Коментар

• мда, неска има бая матрял за btfd. покрай шитните изфъргат и суровини

Коментар

• КАК Е СИПА ЕВЕРЙЧЕТА

ПРЕЦАКАНА БОМБА НА СИПА 1 МИНУТА НА 7 ФЕВРУАРИ

НАПРАВО ВИ ........................ ТА

ХЯХЯХЯХЯХЯХ

Last edited by the architect; 13.02.2024, 16:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Големия въпрос за Нвидия е до каква степен продукта който предлагат на жаргон трудно може да се копира. За разлика от Епъл който се качиха на върха с ритейл, тези са специализирани в Б2Б - списъка с клиентите им е най-големия риск. Но тук вече само технически грамотни могат да правят оценка могат ли Майкрософт да направят толкова добър чип /каквото и да значи това/ че да катнат тия 5 милиарда който са платили на Нвидия за миналата година. После са Мета, Гугъл, Оракъл, Амазон, Тенсент и така нататък.

Иначе за трансформаторите - поздравления. Нещо подобно държа и аз само че е малко по-широко Шнайдер Електрик.
                                Шнайдер Електрик го обмислях, но са прекалено диверсифицирани и фокусирани извън САЩ, а там е недостигът. Ако можех, щях да си купя Iljin Electric. За съжаление и двата ми брокера не ги предлагат

https://www.kedglobal.com/energy/new...ed202311280012

Nvidia, тези клиенти зависи колко от тях са някакви стартъпи дето компанията е акционер в тях, мисля че имаха инвестиции в над 30 такива. Т.е. имаш vendor financing, което яко прецака Nortel и Cisco навремето
                                https://www.youtube.com/watch?v=sDdC3-LT7pM

Покрай някакви такива практити избягвам и Novo - първо че яко плащат на доктори в САЩ да им пробутват продукта, второ че напълно ще си прецакаш здравето ако имаш други варианти и се блъскаш с това. това си плаче за съдебни искове и забрани в някой момент. Schrödinger's market

https://www.youtube.com/watch?v=nW47Qw8FV8U
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X