Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Хазарт му викат кухите лейки
За Януари съм направил над 30 сделки всичките затворени на печалба
За Февруари 12 сделки всичките затворени на печалба
От нова година насам нямам нито една сделка затворена на загуба
Когато успееш на рулетка да заложиш над 40 пъти подред печелившо ела пак да ми развиваш темата за хазарта
Пък и си вярватЯ покажи извлечение от акаунта да видим или пак ще почнеш да заекваш ?
Last edited by danetha; 15.02.2024, 08:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеДнес и UBER реши да подскочи, buybacks са хубаво нещо. Тъкмо му се ядосвах, че бавно се движи в портфолиото. Супер ми е любопитно какво ще стане на NVDA earnings day, средносрочно това ще реши пазара
Коментар
-
Хазарт му викат кухите лейки
Когато успееш на рулетка да заложиш над 40 пъти подред печелившо ела пак да ми развиваш темата за хазартаМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
откога радостта от чистия хазарт се брои? по-добре играй червено, черно на рулетката, там поне няма комисионни.
Когато успееш на рулетка да заложиш над 40 пъти подред печелившо ела пак да ми развиваш темата за хазарта
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеПък асенчо вика 7400
И за златото така вика....
Абе уникален....контра индикатор
Всички губим,че не се включва по-често !
Всякакви други много "печеливши" играчи ,за пореден път и те СПЯТ в час !
Тази тема също е за затварянеLast edited by Assen123; 14.02.2024, 17:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
мразя дни като днешният изкараш прилични пари, но понеже рано си затворил късите си изпуснал два пъти повече и накрая хем си на печалба хем не можеш да и се зарадвашМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениемда, неска има бая матрял за btfd. покрай шитните изфъргат и суровини
- 1 like
Коментар
-
КАК Е СИПА ЕВЕРЙЧЕТА
ПРЕЦАКАНА БОМБА НА СИПА 1 МИНУТА НА 7 ФЕВРУАРИ
НАПРАВО ВИ ........................ ТА
ХЯХЯХЯХЯХЯХ
Last edited by the architect; 13.02.2024, 16:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
Големия въпрос за Нвидия е до каква степен продукта който предлагат на жаргон трудно може да се копира. За разлика от Епъл който се качиха на върха с ритейл, тези са специализирани в Б2Б - списъка с клиентите им е най-големия риск. Но тук вече само технически грамотни могат да правят оценка могат ли Майкрософт да направят толкова добър чип /каквото и да значи това/ че да катнат тия 5 милиарда който са платили на Нвидия за миналата година. После са Мета, Гугъл, Оракъл, Амазон, Тенсент и така нататък.
Иначе за трансформаторите - поздравления. Нещо подобно държа и аз само че е малко по-широко Шнайдер Електрик.
https://www.kedglobal.com/energy/new...ed202311280012
Nvidia, тези клиенти зависи колко от тях са някакви стартъпи дето компанията е акционер в тях, мисля че имаха инвестиции в над 30 такива. Т.е. имаш vendor financing, което яко прецака Nortel и Cisco навремето
https://www.youtube.com/watch?v=sDdC3-LT7pM
Покрай някакви такива практити избягвам и Novo - първо че яко плащат на доктори в САЩ да им пробутват продукта, второ че напълно ще си прецакаш здравето ако имаш други варианти и се блъскаш с това. това си плаче за съдебни искове и забрани в някой момент. Schrödinger's market
https://www.youtube.com/watch?v=nW47Qw8FV8Udestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар