Първоначално изпратено от volaswap
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеЧета изказването на Бил Грос,чета за забраната на банкноти от 500 евро,чета че един от най-войнствените краварски генерали е станал главнокомандващ в Европа и асоциациите от цялото четене са само негативни............Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНищо лошо не мога да кажа за тактиката ти. Надявам се да си видял добре конкурентното предимство на тези компании. Това че аз не го виждам не значи че го няма. А и това ми е бял кахър. Когато се заровя да си търся готина компания, мисля, разсъждавам и колкото и да съм убеден в конкурентното и предимство, само като се сетя за бурето с барута и се отказвам. Гръмне ли бурето, всикчки биха летяли. И с предимство и без предимство никой няма да ги питаДано да не съм прав и да се притеснявам прекалено.
Last edited by Hermes73; 04.05.2016, 21:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМоже и да греша. Но ти принципно не харесваш growth. Според мене човек може да прави доста пари от едно "консервативен" growth портфейл. Консервативен, в смисъл, че се състои от сравнително добре установени на пазара компании със силно конкурентно предимсто. Естествено те са по-скъпи и съответно по-волтилни.Дано да не съм прав и да се притеснявам прекалено.
Иначе харесвам да има растеж, обаче се опитвам да го търся в смол кап. Въобразявам си че ако станат големи мога да спечеля доста а тези дето са вече големи ме плашат да не станат малки. Трябва доста добре да познаваш този род бизнес. Да не кажа перфектно.Last edited by Alonso; 04.05.2016, 21:06.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеДано да виждаш добре, че аз нищо не виждам. Особено в тези компании които харесваш. Може би ми трябват очила вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДаааа...супер..не бях слушал металика от бая време))
От утре в колата само МЕТАЛИКА))
А за пазара, времето ще покаже кой крив, кой прав...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Даааа
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение))
От утре в колата само МЕТАЛИКА))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТи не виждаш накъде върви света и по специално пазара а мислиш за нови пазари.
Ужас))
The Eye of the Beholder
https://www.youtube.com/watch?v=qCuaPUVFbzg
Do you see what I see?
Truth is an offence
Your silence for your confidence
Do you hear what I hear?
Doors are slamming shut
Limit your imagination, keep you where they must
Do you feel what I feel?
Bittering distress
Who decides what you express?
Do you take what I take?
Endurance is the word
Moving back instead of forward seems to me absurd
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЗначи това е най големия проблем.
Ако си прав и големите взаимни фондове не могат да държат кеш а само акции и облигации тогава краха че ужасен
Коментар
-
Ти не виждаш накъде върви света
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНе е съвсем в комплект. EXPE навлиза в нови пазари и влиза в конкуренция с Airbnb.
Ужас))
Коментар
-
Значи това е най големия проблем
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДа. Но то на практика няма точно такава опция - кеш. Кеш при големите пари е тримесечен дълг с рейтинг ААА.
Ако си прав и големите взаимни фондове не могат да държат кеш а само акции и облигации тогава краха че ужасен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПродаде половината и взе експедия дето върви с прайслайн в комплект
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеняма значение лихвите, искам да питам ако си дадеш парите във фонд и този фонд държи да кажем 20 % в кеш. Ти върху всички пари ли плащаш такса за управление или без кеша?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеМишо мога да го поздравя, че продаде Прайслайн.
Коментар
Коментар