IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

40% за месец не е инвестиция а спекула ,тук коментираме дългосорочни инвестиции
    хехехе......

no comment

п.п.
    За протокола - НЕ процентът определя типа сделка.
    То от спекула даже е по-вероятно да се набълбукаш...

Коментар

Значи аз със моите 26% за седмица от АРР изобщо да не се обаждам?

Коментар

Значи ако направиш 40% за месец - си едва ли не лош човек / спекулант. А ако висиш като соп..л една година за мижави 15-20% си Инвеститор с главно И ???? Колко забавно!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

кот напрайла напрайла, а сега накъде ?
          Интересно е ако не продаде след 12 месеца колко ще е цената ?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

На мене мета ми направи 40% за месец. OXY колко направи?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

кот напрайла напрайла, а сега накъде ?

Коментар

Влака с Окси набра скорост като писахме тука да се купува нищо, дървените глави не виждат потенциалните,всеки иска да забогатее за 24 часа не става
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Не е препоръка разбира се, препоръка щеше да е на 6 и 50. Виж по-добре шеврона и OXY после да няма ко пак стана
                  Влака с Окси набра скорост като писахме тука да се купува нищо, дървените глави не виждат потенциалните,всеки иска да забогатее за 24 часа не става

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                    Беден Брокер, не случайно си беден. Търсиш рецесия там където я няма. Нека да видим - колко и къде продавам ще пиша и тук, току виж съм нацелил някоя добра акция.
                    А който има усет може да рискува днес с PLTR. Без препоръки
                    Не е препоръка разбира се, препоръка щеше да е на 6 и 50. Виж по-добре шеврона и OXY после да няма ко пак стана

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                      "Заверена с подпис и печат от брокера" , а нотариална заверка трябва ли ???
                      Случайно да ти е минавало през главата че тези щуротии с подпис и печат съществуват само в БГ и че ако го поискаш от западен брокер ще те гледа като голям камък???
                      Заверки има,и то много и най-различни ,но явно вие нито търгувате реално,нито сте чували за тях.

А който лъже ,че има 42 поредни "успешни" сделки за 40 дена ,после разпъва локуми за доказателства и заеква .Не е за пръв път
                      Last edited by danetha; 16.02.2024, 07:38.

Коментар

• Луди сте, ако не лапнете добро парче златни копачи на тези цени. Направо е нереално.

Коментар

• Беден Брокер, не случайно си беден. Търсиш рецесия там където я няма. Нека да видим - колко и къде продавам ще пиша и тук, току виж съм нацелил някоя добра акция.
                          А който има усет може да рискува днес с PLTR. Без препоръки

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

що не го направиш на нфт и да го набухаш в блокчейна?
                            Защото отдавна е минало времето в което съм имал желанието да доказвам каквото и да е било на хора като Рибката дето са фалирали по няколко акаунта и са сменили по няколко профила във форума

След като иска да гледа нека да извади малко кинти за благотворителност та поне веднъж да е полезен за обществото

А самата справка не е нищо невероятно или секретно тук вече няколко пъти съм писал какво и как правя

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Към момента единственото, което може да обърне по-сериозно пазара ми се струва, че е отчитане на по-сериозна инфлация, нещо от типа на 0.5% месечно, за 0.4% не съм сигурен доколко сериозно ще се възприеме. Проблемът е обаче, че и ние като шапкарите се подготвяме за последната война, а не за следващата
                              Този бичи пазар започнал 2009 тотално обърка представите на всички. Дори и най - добрите в бранша трудно се орентират и избягват да дават вече прогнози . Ако дадът някоя , в повечето случаи е грешна.
                              Last edited by Майстора233; 15.02.2024, 21:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

"Заверена с подпис и печат от брокера" , а нотариална заверка трябва ли ???

Случайно да ти е минавало през главата че тези щуротии с подпис и печат съществуват само в БГ и че ако го поискаш от западен брокер ще те гледа като голям камък???
                                що не го направиш на нфт и да го набухаш в блокчейна?
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X