IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Изледването което УЖ вдигна паунда с 1 % и акциите с по 2 % по света се оказа май кьор фишек )))
    Нищо де, викс-ът е още тук. Обясни как вдига пазара с по 2%, вместо да се правиш на ощипана госпожичка...

Коментар

Изледването което УЖ вдигна паунда с 1 % и акциите с по 2 % по света се оказа май кьор фишек )))

за Брексита говоря

http://www.breitbart.com/london/2016...-leads-remain/

Вчера казах че са питали 1000 човека ама съм грешал..били 800 и то от някаква но нейм агенция.

Оня ден казах че за 50к ще ми направят всякакво проузване...оказва се че пак съм грешал...50 К са прекалено много..не мисля че подобна работа ще струва повече от 10 к
      Аз също смятам че британците трябва да излязат от ЕС ,това не е техния съюз ,тук те са донори на всички и всички ги товярят с проблемите си а командват германците ..
      Само че като гърците и те не смеят ....тук имат една сигурност че някой ще им помогне някога но гтова са химери.....:m
      Иначе Г-7 ще измислят някоя добра новина тези дни за да качат борсите....

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Перфектната буря би била Брексит и Тръмп президент. Ако се случи първото, второто е почти сигурно.

Само че дали ще го позволят.....
        може да вадят жокерче от всякъде , но дали е така...

Коментар

• Изледването което вдигна паунда с 1 %

за Брексита говоря

http://www.breitbart.com/london/2016...-leads-remain/

Вчера казах че са питали 1000 човека ама съм грешал..били 800 и то от някаква но нейм агенция.

Оня ден казах че за 50к ще ми направят всякакво проузване...оказва се че пак съм грешал...50 К са прекалено много..не мисля че подобна работа ще струва повече от 10 к

Коментар

• Равен,

Равен, ти нали беше за Клинтън?

Подкрепяше нея нали?

Пак заложи на куц кон)))

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Естествено че не говоря за някакви крайно отрицателни ефекти. Но при равни други условия големия бизнес ще е по-зле отколкто в ЕС. по вероятно е това да е маргинално по-зле, а не нещо критично - но ще е по-зле. Дребния бизнес още по маргинално ще е по-добре. В крайна сметка както казах и по долу всъщност няма значение.

Големия губещ от излизането на великобритания ще са всички коит оразчитат на европейски субсидии - тъй като общия бюджет със сигурност ще намалее. Едно заради самото излизане на ЮК и второ защото в ЕС ще се уплашат че и друг донор може да излезе, като Холандия или някои скандинавски държави и според мен има сериозна вероятност при Брекзит следващите години общия бюджет да става все по-малко.

От което пък България губи. И особено българското селско стопанство, тъй като там са голямата част от субсидиите. Та един вот в англия може да срине цената на земята в България - а и в цяла южна европа.
              Много по-вероятно е да няма никакъв брекзит и само пушилка. Справка - WH)))) (с реални залози а не само с празни приказки като нас по форумите!!!)
              Англичаните като им бръкнеш в джоба и започват да си правят сметката. Мнооого ги бива по тънките сметки)))
              Ами нека се насмятат))) Има ли реално обяснение защо няма да има брекзит!? Да, защо не, като си помислиш, че живеят от финансова дейност, и ако си представиш, че финансовите потоци започнат да ги позаобикалят... лошо, но няма как да е дргояче))) А както знаем - на страха очите са големи)))))))))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Имаш ли мнение за Micron ?
                Ако си взел MU на $9.6 и все още го държиш те поздравявам!

Коментар

А твоя възходящ тренд сигурен ли е?

Пък това не ти отива според мен " За мене историята е по-меродавна от здравия разум "
                  Ив, нямам представа какво ще стане със СиП в следващите шест месеца или година. Но за мене вероятността от голям срив е малка. Мисля, че е по-вероятно СиП да се движи в рамките на 1950-2200. А в малко по-дълъг период от 3-4 години нагоре към 2500-2800. Затова мисля, че прекалено мечите залози са опасни. Но може и да греша.

Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                  Пък това не ти отива според мен " За мене историята е по-меродавна от здравия разум "
                  Имам предвид, че в макроикономиката чисто логическите разсъждения могат лесно да доведат до абсолютно погрешни заключения. Затова е добре да се гледа какво реално се е случило в миналото в подобни ситуации, ако е възможно да се намери подходяща отправна точка. За мене 50-те години са добър пример. През втората световна война Федът изкупува огромно количество държавен дълг и поддържа ултра ниски лихви. След войната прави плавно излизане от QE (което тогава не се е наричало така) и лихвените проценти и безработицата в САЩ остават много ниски през целия период 1950-1960.

Отново, няма как да съм сигурен, че ще стане точно така и сега. Но и не съм сигурен, че задължително инфлацията трябва да рязко да се вдигне, защото безработицата е ниска. Някой може да ме обори с това, че през 50-те производителността на труда и населението са растяли много по-бързо от сега. Но пък сега реално безработицата е много по-голяма от официалните 5% и дори много от тези, които имат работа работят на половин работен ден.

Коментар

• А твоя възходящ тренд сигурен ли е?

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                    Здрав разум е, но не е сигурно, че ще стане така. За мене историята е по-меродавна от здравия разум

(Т.е. сравни с друг период, който много прилича на сегашния. А не е като да няма близък прецедент.)
                    А твоя възходящ тренд сигурен ли е?

Коментар

• какво желаеш да ти кажа за Викс?

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                      Iv_max, за викс-а нищо не казваш?!

Всички познати ни социални системи се крепят на два стълба - нуждите човешки и страха от смъртта. От там тръгва всичко. "Справедливо" общество е невъзможно, докато съществуват зависимости.
                      какво желаеш да ти кажа за Викс?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                        Перфектната буря би била Брексит и Тръмп президент. Ако се случи първото, второто е почти сигурно.
                        ако стане така аз ще съм много доволен

Коментар

Тесла започна възходящия си тренд от масивен шорт скуиз. Който пък се получи от първата им печалба или пък по-малка загуба вече не си спомням. При ресурсите и ресурсните компании шорт скуиза е основната причина да спре даден срив и да почне покачване.

Никога не е добре да си къс на нещо, на което много хора са много къси. Вероятността да се получат брутални загуби е съществена.
                          Възходящ тренд и шорт скуиз не са едно и също нещо. Ако започнем да наричаме възходящите трендове шорт скуиз, тогава "шорт скуиз" си губи изцяло значението.

Коментар

Е то това което казва си е здрав разум. Реално няма как да се избегне това. А това че пазарите не го калкулират просто говори че ще го калкулират на веднъж по някое време. Пуста алчност всеки гледа да играе до като музиката свири и си мисли че другите са по-големи идиоти и ще им набута на тях горещия картоф по някое време малко преди да спре да свири
                            Здрав разум е, но не е сигурно, че ще стане така. За мене историята е по-меродавна от здравия разум

(Т.е. сравни с друг период, който много прилича на сегашния. А не е като да няма близък прецедент.)

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                              явно очакват Тръмп да стане президент

Коментар

• Iv_max, за викс-а нищо не казваш?!

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                                Без съмнение, възможно е да си представим общество...
                                Всички познати ни социални системи се крепят на два стълба - нуждите човешки и страха от смъртта. От там тръгва всичко. "Справедливо" общество е невъзможно, докато съществуват зависимости.

Коментар

Working...
                                X