If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
общо взето сме на ден два до върхо . колапсът е адси близо . мина праздника и как избичиха тия гадове . хяхяхяхяхххяхяхях
гааааааааааааси сега погледнах последният лоу на сипа е 2345,67 тоооочно урудска раота )))))))))))))))))))
бооооооже боже ама днеска е български праздник евреи, не е Ханука . падай казах евреййййййййййски индексиииииииииииии. тука прибирам една порциика . хяхяхяхяхяхяхяхяхя
и ся кво като запълнихте гапа на дау жунс ,че голяма работа . колко спечелихте от суапове мишииииииииии
Teva - тия почнаха да ме дразнят....така, че удвоих позицията...
Аз пък доволен..и мисля че има потенциал да стана още по...
Една от редките позиции където ползвах стоплос и ме изхвърли зад борда на над 32$
Има все още 2 големи нерешени проблема всеки от които може да сгъне акцията още по 10-15%.
Вероятно е тази година да има негативно развитие и по двата. Копаксона, още следващия месец може би ще види първия си генерик конкурент, после идват още.
Дивидента - съмнява ме че ще бъде отрязан значително ако ли не и анулиран. Зависи какво ще настоява новия сео.
Просто при тия нива на дълга не е особено смарт да се мъчат с него в тоя му размер.
Когато се изяснят/ стабилизират нещата по горните 2 - тогава мисля че ще е добре за хубаво пълнене. Надявам се да не е над 25$
Тези сметки са интересни. Ако Федът намали баланса си с $2 трлн. лихвата по US 10YR ще скочи с 0.75%.
Mark Cabana, head of U.S. short rate strategy at Bank of America Merrill Lynch, said he expects the Fed to ultimately reduce its balance sheet by about $1 trillion. He said the reduction of $2 trillion is estimated to have the equivalent impact of a 0.75 increase in the yield of the 10-yearTreasury note, all else being equal.
Я, ти да видиш, под 1/4 кекави биченца и цяло стадо мечоци, воглаве с архито...
Докато първите не минат поне половината - няма шанс за кланица.
Има май още леб в тоя булмаркет.
Investors are 'profoundly underinvested' in stocks, says Raymond James' Jeffrey Saut
Коментар