Първоначално изпратено от tetris12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАларма ми пищи за Neste. Нямам идея какво съм точно съм мислил и какво съм гледал, като съм я поставял. Не помня каква точно ми е била идеята. Та, ако някой следи, ако може да сподели какво що.
- 1 like
Коментар
-
Аларма ми пищи за Neste. Нямам идея какво съм точно съм мислил и какво съм гледал, като съм я поставял. Не помня каква точно ми е била идеята. Та, ако някой следи, ако може да сподели какво що.
...
NEM очаквано мачка. Но с тия под 3% от портфейла не е особено голяма файда дори да направиш 60% печалба. Пустата диверсификация.Last edited by terziеv; 25.04.2024, 19:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеСпомням си едни момчета тук масирано купуваха Тесла.Защо не пишат вече ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
на тея не им ли изтичат доста от патентите скоро? звучи като value trap
Байдъвей - понякога се налага да пазарувам индийски лекарства и надценката докато дойдат до мен е 2000%.
... обаче признавам, че гейпал сериозно ми лази по нервите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеbmy купувам малко асdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
низходящ trend от два дена v унисон с него новините подбутват цената за пробив на локалното дъно и наистина го пробиват ...150 тика при Dow ..най вероятно ще прицелят дъното от 37260 от 04.19
https://ibb.co/3m5dqPR
Pip master
Коментар
-
Flow Traders разцепиха мрака, добре замезих тук +4.36% за деня
https://ml-eu.globenewswire.com/Reso...4-ab75702de3f2destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКВО СТАВА ФУНДАМЕНТАЛИСТЧЕТА ЩО ПАДАМЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА ДИГАМЕ
Meta Q1 earnings beat analysts' expectations
АААААА ЩОТО ИМАМЕ ИЗРАЕЛСКИ ОЧАКВАНИЯ ЗА ДРУГАТА ТРЕТИНА . АААААААААААА ЯСНО
- 1 like
Коментар
Коментар