IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скоро лапането което ви осигури измамното израелче ще приключи. И моите бомби ще размажат Всичко

хяхяхяхяххяхх

Коментар

• Ограничена разпродажба на благородните миньори. KGC заминава.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        СИПА ОЩЕ ПАДА

КУПОНЪТ СКОРО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ
        Пада, за да се вдигне още по-мощно и да ти избие стопчетата на демо-сметката като млечни зъбки!

Коментар

• СИПА ОЩЕ ПАДА

КУПОНЪТ СКОРО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

• време е да унищожим света на обърнати кратунки

хяхяхяхяхяхяухях

Коментар

• Виждам ви че се радвате. Светлото бъдеще идвало.

Късоооооо

Last edited by the architect; 11.07.2024, 05:40.

Коментар

• абе тоа даун жонс защо дигна до тук и после падна от там

Коментар

• ВЪРХО БЕШЕ НА МИНЕТКА

ХОХОХОХОХО

Коментар

• ТРЕЙДЪРЕ ЩО МЪЛЧИТЕ БЕ НЕ СЕ ЛИ РАДВАТЕ НА РЪСТОВЕТА НА ДАУН ЖОНС

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

• много съм доволен от даун жонса да ви кажа

откога го чакам да ми доди на бомбата

ама доди

не ми избяга ххххххххххххххххххххххх

сега дълги хохохоххохохооо

NASDAQ COMPOSITE Е НА СВЕЩЕНОТО 18 531

АХАА ЕТО ЗАЩО БИЛО ПОШЛОТО НАПЪВАНЕ

Last edited by the architect; 09.07.2024, 18:58.

Коментар

разбрах че сте купили петроли

АБЕ ПЕТРОЛА ЩО ПАДНА

Коментар

Абе кво става с крепостта на израелчето Давид Соломон , убиткойна, това било светлото бъдеще. Много купиха за 100 бона щото светлото бъдеще идвало. Другата седмица и с индексчетата ще стане същото ама като за последно
                          Шансът индексите да се сринат с 25% е колкото е вероятността имотите в София да направят същото. И причините да са такива вероятностите са бая сходни.

Коментар

• Абе кво става с крепостта на израелчето Давид Соломон , убиткойна, това било светлото бъдеще. Много купиха за 100 бона щото светлото бъдеще идвало. Другата седмица и с индексчетата ще стане същото ама като за последно

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Залагам на нафта $90 до края на юли.
                              87+

бързичко върви. даже прекалено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Пепи ти си Цар момче! Значи ако вземеш че отковеш дъно в Тесла, направо прави тандем с Бомбаджията. Единия фиксира дъното, другия потвърждава че нови върхове идват като ги посипсва с "бомби"
                                Няма такава машина като Петърчо, момчето просто си фиксира дъното в края на април. Всички на крака и шапки долу.

Иначе отвъд нашите любимци миналия ден започна да ми се "привижда връх". Обикновенно това значи че сме далче от такъв. Вярно че дори за изборна година крачим с доста оптимизъм но фундаментално имаме добри основания да продължим в същата посока. Някъде средата на 2026 ще сме на 4 години бичи цикъл /при среден такъв от малко над 5 години/.

Аз лично продължавам да събирам постепенно кеш - авантюрата с шоколадите беше приключена вчера. В лукс сегмента се освободих изцяло от Монклер и Ришемонт. Първите направиха известни еквилибристики в управлението и собствеността който не са ми по вкуса, а за вторите подозирам че Арно ще се опита да ги вземе. Още след годишния отчет като им правеше четки за Картие и Ван Клифс.

В Реми също излязох - закачката с Китайците им разказва играта и при все че не виждам как ще влезем в пълномащабна ЕС - Китай търговска война, със сигурност влизаме в престрелки който могат да се ожесточат. Това в комбинация с вълненията във Франция може да бъде добра възможност за някой хубав сел офф - Есилор и Шнайдер са добавките който съм набелязала ако влезем в паник мод.

Относно Нвидия - върха според мен ще бъде след погребението на втория ник на Петърчо - може третия да му е на късмет.

p.s. Още не е късно да се купи злато
                                Last edited by Assen123; 05.07.2024, 09:49.

Коментар

Working...
                                X