If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе кво става с крепостта на израелчето Давид Соломон , убиткойна, това било светлото бъдеще. Много купиха за 100 бона щото светлото бъдеще идвало. Другата седмица и с индексчетата ще стане същото ама като за последно
Шансът индексите да се сринат с 25% е колкото е вероятността имотите в София да направят същото. И причините да са такива вероятностите са бая сходни.
Абе кво става с крепостта на израелчето Давид Соломон , убиткойна, това било светлото бъдеще. Много купиха за 100 бона щото светлото бъдеще идвало. Другата седмица и с индексчетата ще стане същото ама като за последно
Пепи ти си Цар момче! Значи ако вземеш че отковеш дъно в Тесла, направо прави тандем с Бомбаджията. Единия фиксира дъното, другия потвърждава че нови върхове идват като ги посипсва с "бомби"
Няма такава машина като Петърчо, момчето просто си фиксира дъното в края на април. Всички на крака и шапки долу.
Иначе отвъд нашите любимци миналия ден започна да ми се "привижда връх". Обикновенно това значи че сме далче от такъв. Вярно че дори за изборна година крачим с доста оптимизъм но фундаментално имаме добри основания да продължим в същата посока. Някъде средата на 2026 ще сме на 4 години бичи цикъл /при среден такъв от малко над 5 години/.
Аз лично продължавам да събирам постепенно кеш - авантюрата с шоколадите беше приключена вчера. В лукс сегмента се освободих изцяло от Монклер и Ришемонт. Първите направиха известни еквилибристики в управлението и собствеността който не са ми по вкуса, а за вторите подозирам че Арно ще се опита да ги вземе. Още след годишния отчет като им правеше четки за Картие и Ван Клифс.
В Реми също излязох - закачката с Китайците им разказва играта и при все че не виждам как ще влезем в пълномащабна ЕС - Китай търговска война, със сигурност влизаме в престрелки който могат да се ожесточат. Това в комбинация с вълненията във Франция може да бъде добра възможност за някой хубав сел офф - Есилор и Шнайдер са добавките който съм набелязала ако влезем в паник мод.
Относно Нвидия - върха според мен ще бъде след погребението на втория ник на Петърчо - може третия да му е на късмет.
Коментар