IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    ЧНГ колеги! Здрава и успешна 2015-та ви желая!

Аз завърших отминалата, турбулентна година, със сравнително скромните 18% доходност.
    Ще се надявам през новата да наваксам изоставането спрямо повечето от вас
    Дано се развие по обратния сценарий на отминалата - Иху-иху и накрая туху... Сега да започнем тихо и предпазливо заради черешарските простотии, и постепенно през годината да набираме увереност и бича сила
    Трябва да се отбележи, че тази доходност е изключително добра. Имайки предвид, че ти не можеш като повечето от нас да превъртиш целия си портфейл през покупко-продажба по време на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ха-ха – стига се излага с тая една акция, купи си още.
      И ти ли точно Бруте !?? Дето рева като клан-недоклан, за оная липсваща акция, която ти разваляше свещенната бройка
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Аз съм със скромните 34 процента доходност. Това е риска винаги да си на пазара, но пък целта ми е да бия индексите поне два пъти. Да се надяваме на по-добър пазар догодина и от там и по-добра доходност за портфейла ми. В момента най-тежките в него са ПИБ, Свилоза и Софарма трейдинг. Редовно оптимизирам портфейла и оборота ми е два пъти размера му. Тоест веднъж съм го продал и купил. Реално погледнато държа акциите средно 12 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Бе аз разбрах че няма как да стана Бъфет та взех да карам по скъпо возило.

Но определено това са пари които са прежалени.....какъв е смисъла да си го водиш актив които след десетина години ще е занулен ....
          Браво, Марков.
          Човек трябва да може и добре да си харчи парите. Останалите могат да се състезават с костенурките-нинджа по дълголетие.

Коментар

• ЧНГ и от мен!
            Приключих 2014 с към 36-37% доходност.
            Основните позиции, с които започвам 2015, са ИХЛБЛ, Доверие, ЦКБ, Синергон, Евроинс и др.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              ЧНГ колеги! Здрава и успешна 2015-та ви желая!

Аз завърших отминалата, турбулентна година, със сравнително скромните 18% доходност.
              Дано се развие по обратния сценарий на отминалата - Иху-иху и накрая туху... Сега да започнем тихо и предпазливо заради черешарските простотии, и постепенно през годината да набираме увереност и бича сила
              Батя, пожелавам на теб и на всички останали поне двойно на постигнатата от мен доходност през изминалата 2014 г. !
              Успехи!
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• ЧНГ колеги! Здрава и успешна 2015-та ви желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Но определено това са пари които са прежалени.....какъв е смисъла да си го водиш актив които след десетина години ще е занулен ....
                  днес наистина няма какво да правя и доста глупости изписах,
                  не само днес, но и днес

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    моята кола е Фиат Мареа 1,8 , 1999 год
                    с нея ходя по ОС, разните изложения и др подобни

вашите какви са?

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

А, щом не я броиш за актив, това е друга работа вече.
                      вози ме
                      нищото не може да ме вози

Коментар

• Аз пък съм 90% в Химимпорт обикновени и 1% в Енергони, а другото е кеш

Коментар

тя ми е със стойност 0
                          използвам я докато може
                          А, щом не я броиш за актив, това е друга работа вече.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Да, бе.
                            тя ми е със стойност 0
                            използвам я докато може

Коментар

моята кола не губи от цената си - въобще
                              Да, бе.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ами достатъчно добра за подобен род активи.
                                съмнявам се -особено за цената
                                мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

Working...
                                X