Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениечакат да падне още...
Коментар
-
Мен ЦКБ ми е с основна тежест от групата, не че нямам от Хим...След месец-два ще влезе сериозен кеш, който ако цените се задържат, смятам да влея във флагмана
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеКато ви гледам портфейлите и виждам не държите много на Химимпорт, освен Батя де, така че се радвам, защото при един ръст всички ще си набиете кеша там
Не е препоръка, айде наздраве и успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеКато ви гледам портфейлите и виждам не държите много на Химимпорт, освен Батя де, така че се радвам, защото при един ръст всички ще си набиете кеша там
Не е препоръка, айде наздраве и успех на всичкимненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ ти ли точно Бруте !?? Дето рева като клан-недоклан, за оная липсваща акция, която ти разваляше свещенната бройкаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТрябва да се отбележи, че тази доходност е изключително добра. Имайки предвид, че ти не можеш като повечето от нас да превъртиш целия си портфейл през покупко-продажба по време на годината.
Няма пълно щастие, дето се вика
Коментар
-
Честита да ни е новата година колеги! На всички пожелавам здраве и щастие през новата година, а то (щастието) както знаем не е в парите, но това е друга тема... Все пак парите са една досадна необходимост и затова е добре да ги има. Късмет!
Доходността на моя портфейл през 2014 г, изчислена по метода който посочих по-долу е 31-32%. Благодаря на "Софарма" и "Софарма-Трейдинг", с които през миналата година се разделихме, но надявам се временно... А позициите, в които съм в момента са:
ATERA - 28.0%
BREF - 15.0%
MCH - 24.8%
0SP - 23.5%
Кеш - 8.7%
Не обичам спекулациите и няма да съм особено активен през 2015 г. Поне не и докато управляват сегашните реставратори... ъъъ пардон, исках да кажа "реформатори"Last edited by Чичо Манчо; 07.01.2015, 11:58.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеко речИ?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНе мисля, че акцията ще се представя много добре през следващите години. Затоване искам да увеличавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха – стига се излага с тая една акция, купи си още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧНГ колеги! Здрава и успешна 2015-та ви желая!
Аз завърших отминалата, турбулентна година, със сравнително скромните 18% доходност.
Ще се надявам през новата да наваксам изоставането спрямо повечето от вас
Дано се развие по обратния сценарий на отминалата - Иху-иху и накрая туху... Сега да започнем тихо и предпазливо заради черешарските простотии, и постепенно през годината да набираме увереност и бича сила
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха – стига се излага с тая една акция, купи си още.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Аз съм със скромните 34 процента доходност. Това е риска винаги да си на пазара, но пък целта ми е да бия индексите поне два пъти. Да се надяваме на по-добър пазар догодина и от там и по-добра доходност за портфейла ми. В момента най-тежките в него са ПИБ, Свилоза и Софарма трейдинг. Редовно оптимизирам портфейла и оборота ми е два пъти размера му. Тоест веднъж съм го продал и купил. Реално погледнато държа акциите средно 12 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеБе аз разбрах че няма как да стана Бъфет та взех да карам по скъпо возило.
Но определено това са пари които са прежалени.....какъв е смисъла да си го водиш актив които след десетина години ще е занулен ....
Човек трябва да може и добре да си харчи парите. Останалите могат да се състезават с костенурките-нинджа по дълголетие.
Коментар
Коментар