IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Не пада – поне не знам някой да е надялкал нова серия златни левове или свети Гошовци.
    каква ликвидност има и на каква цена е въпроса?
    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
      Това малко не е честно,изкривява се идеята на супер инвеститора.Тук най голямите инвеститори обикновенно карат обикновенно лимузини в ценовия диапазон 3000-4000лева спорет тях де.Иначе според пазара около 1000лева.
      Автомобилът не е инвестиция, защото нито носи доходност, нито поне има заключена стойност, но губи от цената си всеки месец.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Аз и колата си броя !!!!! без нея съм за никъде
        Това малко не е честно,изкривява се идеята на супер инвеститора.Тук най голямите инвеститори обикновенно карат обикновенно лимузини в ценовия диапазон 3000-4000лева спорет тях де.Иначе според пазара около 1000лева.
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Всичко на този свят пада. Номерът е да се отървеш от него преди да падне.
          Не пада – поне не знам някой да е надялкал нова серия златни левове или свети Гошовци.

Коментар

Не ми стопява нищо: защото моето златце е на 100% в нумизматика и цената му не пада.
            Всичко на този свят пада. Номерът е да се отървеш от него преди да падне.

Коментар

Не ми стопява нищо: защото моето златце е на 100% в нумизматика и цената му не пада.
              хич ли не пада??? да не е като гвоздей в стената???

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                златцето май ти стопява всичките + през годината???

Коментар

Хъх – и аз в колелцето не съм турял златце, платинчичка, сребърце, елмази, картинки, човешка застраховка, пенсионни партиди макар там да имам ръст... колебах се за непубличните акции, но реших да ги туря.
                  златцето май ти стопява всичките + през годината???

Коментар

• Хъх – и аз в колелцето не съм турял златце, платинчичка, сребърце, елмази, картинки, човешка застраховка, пенсионни партиди макар там да имам ръст... колебах се за непубличните акции, но реших да ги туря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                      Напълно подкрепям, само тези от регулирани пазари. Всичко друго не го броим.
                      Аз и колата си броя !!!!! без нея съм за никъде

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Според мен е най-добре да се обявяват само активи търгувани на регулиран пазар.
                        Напълно подкрепям, само тези от регулирани пазари. Всичко друго не го броим.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Според мен е най-добре да се обявяват само активи търгувани на регулиран пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                            Смятам портфейла си без имоти и без потребителски кредити:

27,47% КЕШ
                            19,44% животозастраховка
                            17,72% частно вложение
                            13,68% физическо злато
                            11,81% в акции

Eeeeee, аз пиша само акциите, другото не го смятаме. Ако добавим застраховки, злато, картини, НИ и земи, става друга сметката.
                            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• В тази тема трябва да се внесе някаква яснота!

Смятам портфейла си без имоти и без потребителски кредити:

27,47% КЕШ
                              19,44% животозастраховка
                              17,72% частно вложение
                              13,68% физическо злато
                              11,81% в акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                                Fortis, аз също имам рода с именяк. Свършиха ни бадемите и ракията и сега сме на страшен хибрид- Джим Бийм със снежанка За много години, живи и здрави!
                                благодаря
                                трябва да се кара до край

Коментар

Working...
                                X