Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеТова малко не е честно,изкривява се идеята на супер инвеститора.Тук най голямите инвеститори обикновенно карат обикновенно лимузини в ценовия диапазон 3000-4000лева спорет тях де.Иначе според пазара около 1000лева.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАз и колата си броя !!!!!без нея съм за никъде
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВсичко на този свят пада. Номерът е да се отървеш от него преди да падне.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе ми стопява нищо: защото моето златце е на 100% в нумизматика и цената му не пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе ми стопява нищо: защото моето златце е на 100% в нумизматика и цената му не пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениезлатцето май ти стопява всичките + през годината???Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХъх – и аз в колелцето не съм турял златце, платинчичка, сребърце, елмази, картинки, човешка застраховка, пенсионни партиди макар там да имам ръст... колебах се за непубличните акции, но реших да ги туря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНапълно подкрепям, само тези от регулирани пазари. Всичко друго не го броим.без нея съм за никъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСпоред мен е най-добре да се обявяват само активи търгувани на регулиран пазар.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеСмятам портфейла си без имоти и без потребителски кредити:
27,47% КЕШ
19,44% животозастраховка
17,72% частно вложение
13,68% физическо злато
11,81% в акции
Eeeeee, аз пиша само акциите, другото не го смятаме. Ако добавим застраховки, злато, картини, НИ и земи, става друга сметката.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеFortis, аз също имам рода с именяк. Свършиха ни бадемите и ракията и сега сме на страшен хибрид- Джим Бийм със снежанкаЗа много години, живи и здрави!
трябва да се кара до край
Коментар
Коментар