Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТака я беше подпукал рублата , че Путя ходил на крака да го моли да я остави на мира....че аха да ги хване хипер инфлацията заради равновесния
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Разбира я теорията ....
Ноо, рублата я разби - коз, коз, коз и три пешки метър....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеОбаче на демото ги къса...скъсява , удължава, шорти и т.н. .....яка работа
Разбира я теорията ....
Ноо, рублата я разби - коз, коз, коз и три пешки метър....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАнджък де...Половината са ти в забранителния а другата половина в изчаквателния списък.....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ не, то в Софикс само половината ми влизат в забранителния лист така да се каже.И като гледам последните години добре съм се придържал към тях.
Половината са ти в забранителния а другата половина в изчаквателния списък.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДемек, нямаш нищо на БФБ....И като гледам последните години добре съм се придържал към тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСофикс без финансови компании, без адсици и без свързани с финансови компании. Увеличавам или намалявам някой от тях но в общи линии е това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеРавен, пусни твоят портфейл!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАйде сега глупости! Защо ще купя нещо, което не смятам че ще поскъпва
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГледам направил си си индексен фонд, очевидно очакваш че като цяло борсата ще расте доста, ама си нямаш идея от къде ще дойде растежа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКъм момента е това, но не се оплаквам
Мнението има информационен характер и не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеМариян Йорданов публикува интересна статия:
Имате ли списък с притежанията си и класирате ли ги по доходност и риск?
Статията ми припомни добрите стари времена, когато аз също имах списък с инвестициите си. От носталгия по доброто старо време, а също така и защото минаха страшно много години оттогава, реших, че мога спокойно да споделя част от инвестиционната си история и по-точно що за "глупости" съм правил през далечната 2008-ма година.
Ето линк: finances-2008.xlsx
Забавлявайте се и не ме съдете много строго за инвестиците ми от онова време! Бях млад, на всеки може да се случи!
Готино!!!!!
Коментар
Коментар