IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Софиксов, шегувам се.Не вярвам само да, губиш, както и не вярвам, че все печелиш. Писането на глупости или спама за лупкане и бой ти ни сервираш всеки ден по няколко пъти.иначе не ме интересува какво правиш, стига да не парадираш и прекаляваш
    Ма те нещата са ясни бе, Кире!
    От доста време нямаше да пиша тук, ако те биеха мен Нали се сещаш кой кого бие, след като продължавам да съм тук толкова години и то без да си сменям ника

Коментар

• Софиксов, шегувам се.Не вярвам само да, губиш, както и не вярвам, че все печелиш. Писането на глупости или спама за лупкане и бой ти ни сервираш всеки ден по няколко пъти.иначе не ме интересува какво правиш, стига да не парадираш и прекаляваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Ама той Софиксов и в чужбина дивиденти ли получава, сигурно и златните мини в ЮАР за него работят.Тогава много малко е изкарал. Е такъв гений не се раждал- затова го обича Мечо
        Кире, не знам с каква цел ги пишеш тези глупости, но искам да ми отговориш на един въпрос. Наистина ли мислиш, че губя на борсата? И как според теб все още не съм се отказал след като само губя? Въпросите станаха два, но се надявам да ми отговориш

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          https://en.wikipedia.org/wiki/List_o..._United_States

За големината на свободния кеш от който имаш нужда никой не може да ти отговори точно, ти най добре си знаеш какво търсиш от пазара и как да си намалиш рисковия профил.
          Ок Пип, ще си задам въпроса по друг начин - ти лично какъв кеш държиш в момента и какви са били неговите амплитуди във времето /мин % и макс %/?
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Тази работа със свободния кеш и мен много ме мъчи, та да попитам според вас какъв % от портфейла с акции трябва да бъде кеш? Ясно, че при различните цикли на пазара трябва да бъде различен, но все пак ние не знаем /или поне аз/ кога е връх и кога дъно.
            https://en.wikipedia.org/wiki/List_o..._United_States

Чисто статистически за мене в следващите 2-3 години вероятноста да навлезем в рецесия и съответно мечки да танцуват здраво по пазарите е немалка.
            То не че и сега над 4/5 от пазарите не са на меча територия( може би като предвестник на това що иде....? ), ала като дойдат стръвниците съвсем друга миризма ще се усеща във въздуха...
            За големината на свободния кеш от който имаш нужда никой не може да ти отговори точно, ти най добре си знаеш какво търсиш от пазара и как да си намалиш рисковия профил.
            Но общо взето в такива смутни времена мисля най добре е да се държи читаво и подценено, по възможност и дивидентно, избор на ракети ще има голям, но кога си тръгне биг беър обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              Айде честито за самолетчетата, дано да имате повече поводи за радост Аз още съм си консервативен тук само на БФБ ама може и аз да ви последвам с експанзията догодина... Тук всичко умре...
              Ами и аз до скоро така като теб само на БФБ, но с времето, и от чакане борсата да потегли, а това все не става в един момент на човек му писва и преосмисля много неща. Още повече, че чуждите пазари отдавна се възстановиха от големите сривове през 2007г, а ние почти не сме мръднали оттогава. Явно не световната криза ни е виновна, а причините са си при нас в България. При тия правителства, които ни управляват може още години да продължим да се влачим по корем тук. За сега сам доволен от портфейла ,който съм си формирал тук защото е 90% от дивидентни компании, но определено почнах да обръщам внимание и навън. И понеже ми е трудно да следя чуждите акции реших, че за сега е по добре да пробвам чрез фондове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Добре дошъл в експанзионистическата ни армия - изчакай поредното паническо време - няма да чакаш ного. Поне още веднъж ще има паникьорство до края на годината.
                според мен не е правилно да наричаш продаващите "паникьори"
                всеки си има разбирания и начин на действие
                спомни си 2009г - ти пишеше същото и колко олекна
                Last edited by fortiss; 12.03.2016, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  Айде честито за самолетчетата, дано да имате повече поводи за радост Аз още съм си консервативен тук само на БФБ ама може и аз да ви последвам с експанзията догодина... Тук всичко умре...
                  Добре дошъл в експанзионистическата ни армия - изчакай поредното паническо време - няма да чакаш ного. Поне още веднъж ще има паникьорство до края на годината.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Айде честито за самолетчетата, дано да имате повече поводи за радост Аз още съм си консервативен тук само на БФБ ама може и аз да ви последвам с експанзията догодина... Тук всичко умре...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                      що не иначе аз оглеждам и K+S, но чакам да видя новият им проект в канада как ще тръгне това лято
                      Не ги знам какви са тия, но ми се струва, че не са по-хубави от М+С.

Аз тая година съм се насочил (поне като план) основно към Америка, ама ще чакам спокойно момент, когато пак ще измислят нещо трагическо спекулантите, за да сринат пазарите - вероятно до около изборите, в които Доналдът ще опозори жалката клинтънова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Пандов, драги приятелю,

ще ме зарибиш и аз да си купя Луфтвафе.
                        що не иначе аз оглеждам и K+S, но чакам да видя новият им проект в канада как ще тръгне това лято
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• знаете, че съм от дълбоката провинция
                          тук беднотията е масова, доходите от заплати ниски, бизнесите са трудни много
                          нещо да направиш с инвестициите е изключение поради ниския старт, който е в началото - липса на начален капитал

Коментар

• Пандов, драги приятелю,

ще ме зарибиш и аз да си купя Луфтвафе.

Коментар

• Браво Форти, и аз не съм маниак, да е здрава и да върви.Ако нещо се случи, да можеш веднага да купиш пак, без да страдаш

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Не се притеснявай, ако светлините все още светят като включиш на задна скорост, значи все още става за каране )) Акциите са по-важни естествено, само да не беше това батално изкупуване при снасяне на дивидент !! там е основно за тунинг )))
                                колата ми е за удоволствие
                                нещо да и бърникам, да сменям без причина, да експериментирам - за кеф
                                относно акциите - въобще не твърдя, че съм прав в моите теории
                                не знам какво друго да напиша, живот и здраве да е, компаниите ни да се развиват и друго не искам

Коментар

Working...
                                X