If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На Амазон даже й дигнаха таргета няколко брокера. Не е необичайно да стане така.Играта е жестока... просто не знам кога ще е за скъсяване но ще стане тука като с Нетфликс... Моите сметки излизат на цена около 160-180 долара максимум. Компанията не я виждам никога да може да печели около 3-4 милиарда на година, което би дало основание за тсегашната цена.
И аз това питах вчера, ама явно прогнози няма. Ще се чака БВП-то и Бернанкето. А и да имах прогноза, нямаше да пробвам. Пазара ми се струва тотално изперкал. Книжарницата тотално мисна консенсуса и реакцията на пазара е...нов рекорд?! Смях в залата.
Някой да даде прогнози за SP500 или/и Nasdaq ??? за днес, утре?
И аз това питах вчера, ама явно прогнози няма. Ще се чака БВП-то и Бернанкето. А и да имах прогноза, нямаше да пробвам. Пазара ми се струва тотално изперкал. Книжарницата тотално мисна консенсуса и реакцията на пазара е...нов рекорд?! Смях в залата.
Е то при 1575, аз не се сещам нещо да спре биковете
Е така де, ама то това е прогноза за след 11 месеца. Дотогава ще пораздрусаме по някое време и няма да е само веднъж. За април-май вече всички разбраха. Ама дотогава? Трябва да се изсулим навреме, инак и нас ще ни раздрусат.
Еми, дано, че лошо се набичи там.
Я да направим едно сондажче. Колеги, кога смятате да връчвате акциите в ръцете на биковете? Голдман прогнозираха 1575 към края на годината. Те не, че са познавали някога нещо, ама потенциала от тук нататък надали е огромен. Много се чудя дали да не се застраховам преди Бен да се разчурулика. 50/50 съм. Ама знае ли се. Той си е закоравял мошеник. Може да извади песнопойката и да каже, че е оптимист. Драги вече го направи.
Е то при 1575, аз не се сещам нещо да спре биковете
аз лично мисля, че AAPL е изпята песен. Лично към компанията станах доста песимистично настроен още миналата година когато SAMSUNG взе да ги измества в АЗИЯ. Т.ч. чисто пазарно се вижда, че вече AAPL са достигнали своя пик и няма на къде повече . Т.ч. мисля, че ереата на AAPL свърши, а при положение, че индексите растат като виждам, че AAPL пада..все повече разбирам, че тя е изпята песен и при спадове на индексите (някой си ден в бъдеще), тази компания/акция тотално ще се срине.
Коментар