IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• QCOM обаче извади добър отчет, а те много тежат на късите ми QQQ

Коментар

• Добър отчет, а ги селнаха.

Коментар

• Играта е long call 32,5 i put 30.

Коментар

• Има ли фейс играчи
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Становището на ФЕД е доста по-добро от предишното!
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Какво да очакваме днес след -0,1 % БВП?
              На Амазон даже й дигнаха таргета няколко брокера. Не е необичайно да стане така.Играта е жестока... просто не знам кога ще е за скъсяване но ще стане тука като с Нетфликс... Моите сметки излизат на цена около 160-180 долара максимум. Компанията не я виждам никога да може да печели около 3-4 милиарда на година, което би дало основание за тсегашната цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                квото каже Бернанке
                тоя нямаше ли да го сменят? Не ги следя много напоследък...
                Custodite sortem vestram

Коментар

Какво да очакваме днес след -0,1 % БВП?
                  Ще коригират с малко и ще кажат, че е заради фискалната пропаст. После квото каже Бернанке. Корекция 10-15 точки преди Печатаря.

Коментар

• Какво да очакваме днес след -0,1 % БВП?

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                    И аз това питах вчера, ама явно прогнози няма. Ще се чака БВП-то и Бернанкето. А и да имах прогноза, нямаше да пробвам. Пазара ми се струва тотално изперкал. Книжарницата тотално мисна консенсуса и реакцията на пазара е...нов рекорд?! Смях в залата.

Коментар

Някой да даде прогнози за SP500 или/и Nasdaq ??? за днес, утре?
                      И аз това питах вчера, ама явно прогнози няма. Ще се чака БВП-то и Бернанкето. А и да имах прогноза, нямаше да пробвам. Пазара ми се струва тотално изперкал. Книжарницата тотално мисна консенсуса и реакцията на пазара е...нов рекорд?! Смях в залата.

Коментар

• Някой да даде прогнози за SP500 или/и Nasdaq ??? за днес, утре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Е то при 1575, аз не се сещам нещо да спре биковете
                          Е така де, ама то това е прогноза за след 11 месеца. Дотогава ще пораздрусаме по някое време и няма да е само веднъж. За април-май вече всички разбраха. Ама дотогава? Трябва да се изсулим навреме, инак и нас ще ни раздрусат.

Коментар

• Е то всички така мислят ....нещо когато се вижда ....понякога е недостежимо
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                              Еми, дано, че лошо се набичи там.
                              Я да направим едно сондажче. Колеги, кога смятате да връчвате акциите в ръцете на биковете? Голдман прогнозираха 1575 към края на годината. Те не, че са познавали някога нещо, ама потенциала от тук нататък надали е огромен. Много се чудя дали да не се застраховам преди Бен да се разчурулика. 50/50 съм. Ама знае ли се. Той си е закоравял мошеник. Може да извади песнопойката и да каже, че е оптимист. Драги вече го направи.
                              Е то при 1575, аз не се сещам нещо да спре биковете

Коментар

• Аnon6706,

аз лично мисля, че AAPL е изпята песен. Лично към компанията станах доста песимистично настроен още миналата година когато SAMSUNG взе да ги измества в АЗИЯ. Т.ч. чисто пазарно се вижда, че вече AAPL са достигнали своя пик и няма на къде повече . Т.ч. мисля, че ереата на AAPL свърши, а при положение, че индексите растат като виждам, че AAPL пада..все повече разбирам, че тя е изпята песен и при спадове на индексите (някой си ден в бъдеще), тази компания/акция тотално ще се срине.

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Епъл не тръгне ли нагоре, цялото това покачване е капан.
                                Вече S&P удари 1500 през CFD. Да видим какво ще стане до довечера....

Успех.

Коментар

Working...
                                X