IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз лично очаквам още този месец SP500 да удари 1550.

п.с. нямам акции в САЩ и не търгувам там от доста години, т.к. предпочитам БФБ (но наскоро бях влезнал в Morgan Stanley чисто спекулативно и в SP500 но излязох още миналата седмица.) Въпреки всичко очаквам тук ръста да се запази стабилен.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Ако имаш предвид ZNGA- да стискам ги ама трябва още доста да порастнат , че да изляза от позицията
      Еми, дано, че лошо се набичи там.
      Я да направим едно сондажче. Колеги, кога смятате да връчвате акциите в ръцете на биковете? Голдман прогнозираха 1575 към края на годината. Те не, че са познавали някога нещо, ама потенциала от тук нататък надали е огромен. Много се чудя дали да не се застраховам преди Бен да се разчурулика. 50/50 съм. Ама знае ли се. Той си е закоравял мошеник. Може да извади песнопойката и да каже, че е оптимист. Драги вече го направи.

Коментар

• Тук определно се запътваме към 1600 по SP500 в близките месеци .
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Ако имаш предвид ZNGA- да стискам ги ама трябва още доста да порастнат , че да изляза от позицията
          Вдругиден фейса вади страхотни резултати, след седмица Зинга и си готов. Я ский видиотеката от 100 кинта миналата седмица, днес е 170

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
            Hemilio да почерпи днес. Стискаш ли ги още онез хАртии?
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Hemilio да почерпи днес. Стискаш ли ги още онез хАртии?

Коментар

• Buy AAPL. Конкурентите си изпълниха таргетите.

Коментар

• Сериозно се гъбарка пазара с алчните днес. Дивидентни акции с 7-10 % доходност не ги искат сякаш при това рали в Европа. Гъбаркат се и със страхливите които са скъсили индексите и с много смелите които бързат да купуват Епъл .... с една дума мазано... И повечето от дребните трейдърите не могат да усетят кефа на това индеките да са почти на All time High .
                  Last edited by desperado; 25.01.2013, 18:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                    Много си ги дал. Епъл представляват около 10% от Насдак и 3,5% от СиП 500.
                    С Наивник говорим за НАСДАК 100!!! Там са с 16-17%.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      По голяма дивотия не бях чел отдавна. Какви марджин колове, какви глупости че някой чрез индексите се опитва да вдигне Епъл... Всеки нормален играч беше поготвен за такъв развой.
                      боли ме фара какво си чел.

Коментар

• Сипайте шампанското - 1500!!!!
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Майстори са американите... изроди направо! Равни нямат!

Вследващите дни като утихне оптимизма - Апълката ще катери.. и индексите няма да падат... за ужас на всичкото ритейлъри дето са се укасили...

И после - ще пуснат пак лавината от л.на надоле.... че да посберат стоповете на по-едрите риби и в другата посока...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Смятай ги грубо 16-17%.
                            Много си ги дал. Епъл представляват около 10% от Насдак и 3,5% от СиП 500.

Коментар

Смятай ги грубо 16-17%.
                              В момента не това е важното, а абсолютната загуба за Пазара. На извън маркет сесия са се разменили 1-2 милиона акции, които имат по-малка загуба, но за днешните 24 милиона изтъргувани акции досега, всичко е гап със сериозна чиста загуба. Чрез помпането на индексите и на сентимента разни играчи се опитват да вдигнат Епъл, но засега неуспешно. Да видим откъде още ще търсят кеш, за да не ги удари марджин кола. Досега златото, среброто, JPY и AUD са жертвите. Много интересно ще стане, ако започне да пада EUR/USD. Това ще означава сериозна нужда от долари кеш.
                              По голяма дивотия не бях чел отдавна. Какви марджин колове, какви глупости че някой чрез индексите се опитва да вдигне Епъл... Всеки нормален играч беше поготвен за такъв развой.

Коментар

Смятай ги грубо 16-17%.
                                .
                                Гадното е, че точно този линк до скоро имаше още една колонка, в която пишеше колко точки във всеки момент сваля или качва в индекса всяка акция от предния дей клоуз.
                                Решили са да ни го спестят

Коментар

Working...
                                X