IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
    ...ок , понеје тyргува6 и подкрепиа6 идеиата за Фундамент.... би ли аааа разкрил пред нас Фундамента на един от инструментите които тyргува6 и по то4но в детаили как достигна до Стоиноста ?.........

...застото в моите виарваниа това е невyзмојно за тyрговци от на6иа калибар...

...cheers
    Не ме разбирай погрешно, не твърдя че почти всички не могат да смятат, а аз примерно умея да виждам невидимото, ползвайки инфото от нета, разбираш ли.. .

По-скоро за да взема решение се концентрирам върху очевидното, което най-често е самата истина. Примерно, несериозно е да се мисли че когато от водещи финансови институции ти обясняват че Гърция има как да върне 300 милиарда евро дълг, с износ по-малък от този на България, турбо раздута администрация, силни синдикати, социални придобивки достойни за империя и т.н неща които не се връзват с подобно твърдение трябва да им вярваш защото ТЕ знаят неща дето очевидно „пропускаш”...

Или когато ти обясняват че C, BAC, DB и т.н може да фалират и затова са на 1/4 от цената, понеже Пазара знае нещо което ти не, просто е разумно да ги игнорираш.

Не ме вълнува как супер героите пак ще спасят света, сигурен съм че някак ще се справят, въпросът е дали аз ще остана платежоспособен през това време.

Горното е само една от много възможни стратегии за печалба, без естествено да е от най-добрите.

Поздрави

Коментар

• Рецепта за успех на къси: Който иска да продава първо да направи толкоз лицеви опори колкото му е sell order-а
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• я по-добре кажи
        до къде да скъсяваме
        злото, схема

Коментар

• Схема,ти златото го опапа,че почна и индексите!
          Аргументирай се !
          Така хвърлени приказки във въздуха...........
          Несериозно е!
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            За края на годинта пожелавам S&P на 1440 .
            Нали се сещаш къде ще е златото при такава стойност

Коментар

• За края на годинта пожелавам S&P на 1440 .
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                наздравици
                няма проблем до 1375 наздравици,ама станат ли повече
                Да не се упием много ,а Чубак?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  Какво това - лицеви опори ??
                  наздравици

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                    Наздраве!
                    цифрата е 1375
                    Какво това - лицеви опори ??
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Браво хубава дискусия се е получла!
                      За мен е важен крайния резултат,а не как съм го постигнал-чрез фундамент или ТА.
                      Наздраве
                      Наздраве!
                      цифрата е 1375

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                        Пример:
                        2008 -ма година е. Разгара на кризата е. Компаниите са застрашени от фалит. Излизат на загуба или в най-добрият случай печалбите падат драстично. В същото време печатниците не спират. Страх от инфлация, страх от дефлация, страх от всичко. Представи си че имаш милярди. Какво ги правиш? Купуваш някакви активи, ама да не са компании, защото там има опасност от фалит и те е страх. Какво е логично да направиш? Купуваш злато и земя, ама не градска земя, защото там току що е пукнал балона а земеделска земя, защото храна винаги ще трябва и защото земята носи хем доходност хем те пази от инфлация. Това е логиката и това и стана. Та това е фундамента. Или пък гледаш например кока кола. Хубава компания с история стабилна и гледаш че паднала на П/Е 5 примерно. В същият момент банката ти дава 2-3% лихва. Ами местиш там дето ти дават повече дивидент и пада риска от хиперинфлация или фалит на банката в която си на депозит. За мен тези неща движат пазарите. Големите пари правят някакви действия и образуват трендовете. Малките се движат с тях, и така докато се пукне балончето. Затова е онази приказка тренд - май френд. Стига да знаеш кога да спреш! И в твоите думи има много истина, но не забравяй че законодателя не знае какво ще направи до самия край. Винаги има две противоположни лобита за всичко. Това е една война в която трябва да можеш да предвидиш победителя като използваш логиката си и информацията която имаш. Та който може да мисли логично, нека да помисли какво може да се случи от тук нататък с икономиката. Какви са вариантите и възможни ли са или не? Има само един вариант, няма друг. Че ще се случи е сигурно. само не се знае колко време ще мине докато се случи. Победителя в битката е ясен. Не е ясно само колко време ще се държи победеният преди да капитулира.
                        ??
                        Нищо не разбирам от това, което си написал... Големите пари, не са били големи вечно, а са пораснали като са взели правилни решения. Това дето малките риби не променят нещата е валидно и за големите. Да, могат да правят игрички, но никой не може да бяга от фундамента...

Коментар

• Браво хубава дискусия се е получла!
                          За мен е важен крайния резултат,а не как съм го постигнал-чрез фундамент или ТА.
                          Наздраве

Коментар

• Ааа,не, тука си пробивайте небесата колкото искате.Не съм такъв авиатор аз.
                            А и византийците толкоз силно се разреваха,че не само родопските ,ами и американските мечки ще събудят.
                            Още вчера заранас се обадих на брокера и му казах да кешира всички 9 акции без значение как ще отвори пазара, да закрива сметката и да я прехвърля на БФБ.
                            Предпочитам да си ловя рибки по дънцата, той скринъра нищо не изкарва на НИСЕ вече,няма хляб за мене тука.
                            А у нас всеки ден напоследък промоции, new 52w low, new 52 low....

Коментар

• На 10 точки от 52 уеек хай

Пробив над това, и отиваме на пробив за 13000
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                                ...ок , понеје тyргува6 и подкрепиа6 идеиата за Фундамент.... би ли аааа разкрил пред нас Фундамента на един от инструментите които тyргува6 и по то4но в детаили как достигна до Стоиноста ?.........

...застото в моите виарваниа това е невyзмојно за тyрговци от на6иа калибар...

...cheers
                                Пример:
                                2008 -ма година е. Разгара на кризата е. Компаниите са застрашени от фалит. Излизат на загуба или в най-добрият случай печалбите падат драстично. В същото време печатниците не спират. Страх от инфлация, страх от дефлация, страх от всичко. Представи си че имаш милярди. Какво ги правиш? Купуваш някакви активи, ама да не са компании, защото там има опасност от фалит и те е страх. Какво е логично да направиш? Купуваш злато и земя, ама не градска земя, защото там току що е пукнал балона а земеделска земя, защото храна винаги ще трябва и защото земята носи хем доходност хем те пази от инфлация. Това е логиката и това и стана. Та това е фундамента. Или пък гледаш например кока кола. Хубава компания с история стабилна и гледаш че паднала на П/Е 5 примерно. В същият момент банката ти дава 2-3% лихва. Ами местиш там дето ти дават повече дивидент и пада риска от хиперинфлация или фалит на банката в която си на депозит. За мен тези неща движат пазарите. Големите пари правят някакви действия и образуват трендовете. Малките се движат с тях, и така докато се пукне балончето. Затова е онази приказка тренд - май френд. Стига да знаеш кога да спреш! И в твоите думи има много истина, но не забравяй че законодателя не знае какво ще направи до самия край. Винаги има две противоположни лобита за всичко. Това е една война в която трябва да можеш да предвидиш победителя като използваш логиката си и информацията която имаш. Та който може да мисли логично, нека да помисли какво може да се случи от тук нататък с икономиката. Какви са вариантите и възможни ли са или не? Има само един вариант, няма друг. Че ще се случи е сигурно. само не се знае колко време ще мине докато се случи. Победителя в битката е ясен. Не е ясно само колко време ще се държи победеният преди да капитулира.
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X