Първоначално изпратено от IvanG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТо да се пита човек що някой купува акция, която не носи дивидент. Айде златото и то не носи ама него го знаем от хиляди години, а тези от 10 години и вече нямат стигне брех...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗа мене апъл над 400 е балонизация на макс, ама ето го на 600 -съответно няма значение.
Компанията е реална и имат реално предимство пред останалите...дори и да падне до 400 пак ще е ок. Балон е когато може да падне 50-75%, а това при ябълката е доста трудно, дори и да имат проблем в бъдещето..
ААPL 200 дневното МА е 400. през 2000г JDSU се търгуваше на 1200, когато 200 дневното МА беше 500.... Както казах, цената е весока, но не е балон..Last edited by stkv; 15.03.2012, 16:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗа мене апъл над 400 е балонизация на макс, ама ето го на 600 -съответно няма значение.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТе и Гугъл го пращаха на 2500.. то тва да не е мандраCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВозняк говореше за ябълки по $1000?Честно казано не знам до колко е реалистично де... то и 500 не е, ако ме питат, така че каква е разликата?
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеОще ли скъсявате и се чудете защо индексите си катерят лека полека?
Яко се разпродават бондове в момента, злато - никакъв шанс акциите да падат според мен - само нагоре за акциитеI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеFiscalist TIC Long term purchaces няма никакво влияние върху пазараТова са минали събития.
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнениеCustodite sortem vestram
Коментар
Коментар