Как да стана милионер с Facebook i Zynda. Душици
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЖеланието, няма нищо, общо с реалността, но може и да стане....I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение8 - там го чакам фейса...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеFaceBook на 28,80 $ ???
хммммм
Не би трябвало да струва повече от MSFTАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗаеби, аз зех още ДзингаНека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеи у 6 съм зел дзингастоп на сичкото на 4,75 и ставам инвеститор. Отивам да джиткам ферма
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеи у 6 съм зел дзингастоп на сичкото на 4,75 и ставам инвеститор. Отивам да джиткам ферма
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗаеби, аз зех още Дзинга
Дългосрочно май ще си я стискам-без стоп!
Чудя се дали да я усреднявам-може ли още да пада
Купих си сребро АзLast edited by hemilio; 29.05.2012, 17:16.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеРазбиха му физиономията на Фейс-Бука
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеСпоред мен ще има още падне след края на 91 дневния lock-up период през който инсайдерите и големите не могат да продават"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар