If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Търпение трябва.
И не точно го "ъпват", а се постарават да не затвори на минус.
Аха,стараят се гадовете виж ги
Ама не успяха,може да е 1 долар ама затвориха по надолу от вчера,което е важно
Само да не гапнат 1400 през ноща,че е важно ниво(2008г.)
Инак,утре трябва да слизаме вече(така поне ми се ще)
Айде лека на всички!
Сори, Атила, но 100 години си във форума и така и не разбра пустия му фундамент.
Стига с тези девалвации, обезценки и бла-бла.....
Все едно слушам "ранния" П.К.
Не се засягай.
Корекцията идва и ти пожелавам успех! (Доколкото разбрах си на къси)
Анон, здравей!
Днес не ми е ден - то ми личи и по писанията в темата... Разбира се че коментара ми за долара е твърде генерализиран... и доста встрани от настоащата конюнктура в САЩ..
Корекцията със сигурност идва... Благодаря ти за пожеланието! Много профити и на теб!
чакай, чакай... с долара друга ще е играта.... Акциите им са с такъв ръст - при много силен долар... Почнат ли мечките да натискат - почва другата игра - девалвират долара.. че да "борят инфлацията"... и така крепят борсите... Понзи схемата в пенсионната система трябва да оцелее - те това е играта на ФЕД и компания... поне до другия мандат..
Сори, Атила, но 100 години си във форума и така и не разбра пустия му фундамент.
Стига с тези девалвации, обезценки и бла-бла.....
Все едно слушам "ранния" П.К.
Не се засягай.
Корекцията идва и ти пожелавам успех! (Доколкото разбрах си на къси)
чакай, чакай... с долара друга ще е играта.... Акциите им са с такъв ръст - при много силен долар... Почнат ли мечките да натискат - почва другата игра - девалвират долара.. че да "борят инфлацията"... и така крепят борсите... Понзи схемата в пенсионната система трябва да оцелее - те това е играта на ФЕД и компания... поне до другия мандат..
Акциите не са с ръст - всичко това е наводнено от ФЕД-а..рано или късно ще се наместят нещата. Само виж какво стана миналото лято като свърши КИ2..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
В година на избори сме.....историата непознава в такава година индексите даса на доло ......но след отново високиат рейтинг на обама ...по4акаите да видите отново нинва на сипито 1000 .нио 1465 е наблизо ,умните скасиават от днес....
И този балон ще пръснат... разбира се - ние няма да намажем филиите от това - такива са правилата на играта....
Щом йената избомбиха най-после.... не ми се вярваше вече... толкова години само в едната посока беше...
10 стига. Сега долара обръща.. ;-)
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
И този балон ще пръснат... разбира се - ние няма да намажем филиите от това - такива са правилата на играта....
Щом йената избомбиха най-после.... не ми се вярваше вече... толкова години само в едната посока беше...
Коментар