IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Go team USA!
    TIC Long-Term Purchases

101.0B
    38.9B
    Attached Files
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Още ли скъсявате и се чудете защо индексите си катерят лека полека?

Яко се разпродават бондове в момента, злато - никакъв шанс акциите да падат според мен - само нагоре за акциите
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Търпение трябва.
        И не точно го "ъпват", а се постарават да не затвори на минус.
        Аха,стараят се гадовете виж ги

Ама не успяха,може да е 1 долар ама затвориха по надолу от вчера,което е важно
        Само да не гапнат 1400 през ноща,че е важно ниво(2008г.)
        Инак,утре трябва да слизаме вече(така поне ми се ще)
        Айде лека на всички!
        Last edited by hemilio; 14.03.2012, 22:04.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

И много ме дразнят как си ъпват пазара преди затваряне-тва почти винаги
          Търпение трябва.
          И не точно го "ъпват", а се постарават да не затвори на минус.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            И го държат за сега,Bank of Amerika също им помага,всичко друго е червено!!!

http://finviz.com/map.ashx?t=sec

Е не е истина ябълките могат ли да държат целия пазар?

BAC е с мизерна тежест за индексите.

Коментар

Забележете как AAPL и IBM геройски се опитват да държат целия пазар зелен......
              И го държат за сега,Bank of Amerika също им помага,всичко друго е червено!!!

http://finviz.com/map.ashx?t=sec

Е не е истина ябълките могат ли да държат целия пазар?

Last edited by hemilio; 14.03.2012, 21:47.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Забележете как AAPL и IBM геройски се опитват да държат целия пазар зелен......

Коментар

Сори, Атила, но 100 години си във форума и така и не разбра пустия му фундамент.

Стига с тези девалвации, обезценки и бла-бла.....

Все едно слушам "ранния" П.К.

Не се засягай.

Корекцията идва и ти пожелавам успех! (Доколкото разбрах си на къси)
                  Анон, здравей!

Днес не ми е ден - то ми личи и по писанията в темата... Разбира се че коментара ми за долара е твърде генерализиран... и доста встрани от настоащата конюнктура в САЩ..

Корекцията със сигурност идва... Благодаря ти за пожеланието! Много профити и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    чакай, чакай... с долара друга ще е играта.... Акциите им са с такъв ръст - при много силен долар... Почнат ли мечките да натискат - почва другата игра - девалвират долара.. че да "борят инфлацията"... и така крепят борсите... Понзи схемата в пенсионната система трябва да оцелее - те това е играта на ФЕД и компания... поне до другия мандат..
                    Сори, Атила, но 100 години си във форума и така и не разбра пустия му фундамент.

Стига с тези девалвации, обезценки и бла-бла.....

Все едно слушам "ранния" П.К.

Не се засягай.

Корекцията идва и ти пожелавам успех! (Доколкото разбрах си на къси)
                    Last edited by anon6706; 14.03.2012, 20:22.

Коментар

чакай, чакай... с долара друга ще е играта.... Акциите им са с такъв ръст - при много силен долар... Почнат ли мечките да натискат - почва другата игра - девалвират долара.. че да "борят инфлацията"... и така крепят борсите... Понзи схемата в пенсионната система трябва да оцелее - те това е играта на ФЕД и компания... поне до другия мандат..
                      Акциите не са с ръст - всичко това е наводнено от ФЕД-а..рано или късно ще се наместят нещата. Само виж какво стана миналото лято като свърши КИ2..
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Извинйавамсе за писането ми
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• В година на избори сме.....историата непознава в такава година индексите даса на доло ......но след отново високиат рейтинг на обама ...по4акаите да видите отново нинва на сипито 1000 .нио 1465 е наблизо ,умните скасиават от днес....
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            10 стига. Сега долара обръща.. ;-)

Коментар

И този балон ще пръснат... разбира се - ние няма да намажем филиите от това - такива са правилата на играта....
                              Щом йената избомбиха най-после.... не ми се вярваше вече... толкова години само в едната посока беше...
                              10 стига. Сега долара обръща.. ;-)
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Апъл придава нова форма на думата парабола.. ..
                                И този балон ще пръснат... разбира се - ние няма да намажем филиите от това - такива са правилата на играта....
                                Щом йената избомбиха най-после.... не ми се вярваше вече... толкова години само в едната посока беше...

Коментар

Working...
                                X