If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пеньо , ти си най-простото парче в този форум и това е причината всички да те подритват , кой където те хване
професионалните ти възможности не ги коментирам , но извън работата си , си пълна нула
а жена ти дали ще е на същото мнение ако има честта и удоволствието да се запознае с мен ;-)
полки, от утре пак се почва. стане ли 10.30-11.00 и почват да ми призвъняват колежки за обедната почивка. за съжаление почти всеки ден има сърдити :-(
а иначе имаш много странни разбирания за думата "подритват" :-), това да се овърташ около мен и да лаеш с подвита опашка и сритано самочувствие ако го имаш за подритване, ок, така да бъде :-)
Пеньо , ти си най-простото парче в този форум и това е причината всички да те подритват , кой където те хване
професионалните ти възможности не ги коментирам , но извън работата си , си пълна нула
а жена ти дали ще е на същото мнение ако има честта и удоволствието да се запознае с мен ;-)
полки, от утре пак се почва. стане ли 10.30-11.00 и почват да ми призвъняват колежки за обедната почивка. за съжаление почти всеки ден има сърдити :-(
а иначе имаш много странни разбирания за думата "подритват" :-), това да се овърташ около мен и да лаеш с подвита опашка и сритано самочувствие ако го имаш за подритване, ок, така да бъде :-)
СпоменЪ, остави сега тая приказка "Един приятел ми каза за Райфайзен"
И кажи за кредитите на Пощенска банка - така от първа ръка
:-), кои по-точно те интересуват? тез необезпечениете ли? за тез кредити отпускани в два клона в страната не ми се говори, че ще ви настръхнат косите и ще почнете да ме плашите с КФН ;-)
П.П. към днешна дата съм работил и работя само за една банка, не съм си сменял местоработата :-), а в Експреса работи мой съквартирант от студентските години, за успокоение на полки, се заклевам, ама той дали е готов да се заклее в нещо по мой избор или пак ще се измъкне с някое постно оправдание, че е циганско примерно :-)
SG"Експресбанк" АД е една от най-надежните банки, функционираци в РБ, въпреки
скандалите навън,защото имат подкрепата на френското правителство.
Да, трябва да си клиент на банката/да имаш сметка/-няма проблеми отн. вноски, отн.
плат. нареждания към други банкови инстит.
ТАМ не се раздаваха пари на калпак-както в "Пощата" , " Райфа", "ОББ" и прочие.
Въведоха една нова система " ДЕЛТА", която обаче е тотално скапана,мудна ,
справки се правят по-трудно и т.н.
Все пак като препоръка -пазете си нервите,задълж. си взимайте т.н.лихвен лист+
разпечатка/ входящи/изходящи/ на сметката-ТАМ е ядката-"лъсват" грешките направени неволно/умишлено от лицата,служители на дадената банкова инстит.,защото ПРОВЕРКАТА е висша форма на ДОВЕРИЕ .
При положение че има разминаване -сторно операция се прави , като от бързината
с която се извършва си правете изводи дали не искат да "замият" грешката !
slavikd, ама това от кога е така? до преди 3-4 месеца те гледаха да "откраднат" клиент от друга банка дори при условия по кредит, който им покрива само разходите. това последното ми е разказано от може би най-добрия ми сега приятел от банката, който до преди половин година работеше при тях. сега ме караш да ти разкрия и някои "вътрешни" неща. имали са случаи, при които за да уредят някой клиент с ниска лихва, са вадили чрез приятел -колега от друга банка оферта (просто разпечатка - не официална оферта) на лихва примерно 7.5% в лева, 0,75% такса управление за МСП и само с едно телефонно обаждане до един изпълнителен директор се получавало одобрение за преференция, само и само да се лапне клиента, като веднага са предлагани по-изгодни условия. уверявам те, в другите банки, преференциални лихви се дават при далеч по-сложни и бавни процедури.
тоз пич доста предвидливо още тогава си е бил камшика от райфата. основния му довод беше: имахме голяма финансова мотивация да даваме кредити. при над 3-4 нови кредити на месец месечния бонус е почвал от 400-500лв. месечно, като нормално са вземали по 700-800лв. така един обикновен специалист МСП си е докарвал по 1500-1700 чисто на месец. и всичко това за сметка на ужасяващ по думите му портфейл от кредити. е, малко е кофти сега - той е зимал големите бонуси, а сега друг ще бачка без бонус щото новите им кредити на практика са спрени, а той на по-висока длъжност и заплата при нас, но който както се уреди :-)
полки, уж си учил психология, палячо ;-) ква психология бе смешен, като за всеки, който поне малко разбира от материята е ясно, че подобна омраза от твоя страна към мен , може да бъде породена само от адски силно набито его и самочувствие, и комплекси за малоценност, които през последната година съм ти докарал :-)
що за наглост е тва, човека, който две седмици преди върха на БФБ си признава, че е вкарал сериозна сума пари и че по -принцип е неудачник и всичко с което се захване се проваля, да тръгне да плюе и да осмива другите. и то кои други - тези които малко или много познават, за разлика от него самия :-)
PIMP, имам впредвид стабилни към момента банки, а Експреса към момента си дават кредити и доколкото знам нямат проблеми с ликвидността, което е сериозен проблем за някои.
Може да се е усетил на време, но дано му подновят договора след изпитателния срок, защото не съм оптимист. Въпреки, че ЕкспресБанк имат големи инвестиционни намерения.
СпоменЪ, аз не съм съгласен, че Експресбанк е добра банка, опитах се да внеса с вносна бележка пари по сметка на един ИП и ми казаха, че нямам права да внасям, можело само с платежно нареждане. Не съм виждал друга такава банка в БГ, а работя с много банки.
Те са толкова смешни , че не виждам защо въобще ги споменаваме тук !
slavikd, с кое по-точно не си съгласен? готов съм да споря аргументирано.
лузъра на годината, по коя банка съм плюл? за Райфата и Пощенска съм си казал мнението още преди повече от половин година. не съм плюл, а още тогава говорех за абсурдите в тези банки и те сега изплуваха на повърхността.
За лихвите в Райфа...не са ниски и са се компенсирали с убийствени такси за всичко за което си помисли човек...дари и за "добър ден".
Славчо , посочи ми кое мнение на Пеньо ти помогна да се изтеглиш от БФБ през януари 2008
СпоменЪ, аз не съм съгласен, че Експресбанк е добра банка, опитах се да внеса с вносна бележка пари по сметка на един ИП и ми казаха, че нямам права да внасям, можело само с платежно нареждане. Не съм виждал друга такава банка в БГ, а работя с много банки.
лузъра на годината, по коя банка съм плюл? за Райфата и Пощенска съм си казал мнението още преди повече от половин година. не съм плюл, а още тогава говорех за абсурдите в тези банки и те сега изплуваха на повърхността.
За лихвите в Райфа...не са ниски и са се компенсирали с убийствени такси за всичко за което си помисли човек...дари и за "добър ден".
Коментар