If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Банка различна от всички останали, които сякаш са правени по калъп!
Отлично подготвени служители!
Първоначално изпратено от Jay Gould
Първоначално изпратено от slavikd
...добри думи за Прокредит...
Те май бяха първата банка, която преди няколко години започна да отпуска кредити на външни хора, извън прителските кръгове. Сега нямам поглед как се развиват, но тогава доста пари направиха.
извинявам се предварително, но изобщо не мога да се съглася с мнението за Прокредитбанк. първо, тя наистина се различава доста от другите банки. за мен лично си заема едно междинно положение между банка и онез от джеф кредит и подобните финансови фирми. за отлично подготвените служители - това е банката с може би най-ниските трудови възнаграждения и с огромно текучество на персонала. само това, без да познавам лично много техни служители, е достатъчно човек сам да прецени кой кадърен ще се задържи при тях за повече от 6 месеца :-(
за лихвите, които цитирате от 7.5% в лева - честно, тва за тях не го вярвам. да бяхте казали за Райфата, те за допреди 3-4 месеца , за да отмъкнат някой клиент от друга банка и под 7% биха паднали за МСП в лева и затова сега са на тоз хал.
към момента най-зле на пазара според мен са Райфата и Пощенска. ако някой си спомня, точно тях двете споменах преди 5-6 месеца за безумната им политика на отпускане на необезпечени кредити и кредити с нулево сконто на обезпеченията и сега си патят.
най-добре към момента са Експресбанк, Булбанк, ДСК, за ОББ не съм чул нещо лошо и бих посочил в куп "българските банки", които сега се оказват в по-завидно положение от доскорошните "богопомазани" с банка-майка отвън.
за мен най-интересното е, че една бг банка , която си беше на практика фалирала заради един слух и дори Станишев без да назовава името й наскоро го призна, сега стои сякаш много по-добре от Райфата и Пощата, които си бяха помислили, че са хванали господ за шлифера.
Въпреки , че признавам , че прогнозите ти ми помогнаха още януари 2008 да се изтегля от БФБ ще кажа , че с мнението ти за Райфа съм напълно несъгласен.
Славчо , ами Пеньо се появи в средата на март 2008 година
Как ти помогна на тебе през януари , бе , момко ????????
Те май бяха първата банка, която преди няколко години започна да отпуска кредити на външни хора, извън прителските кръгове. Сега нямам поглед как се развиват, но тогава доста пари направиха.
извинявам се предварително, но изобщо не мога да се съглася с мнението за Прокредитбанк. първо, тя наистина се различава доста от другите банки. за мен лично си заема едно междинно положение между банка и онез от джеф кредит и подобните финансови фирми. за отлично подготвените служители - това е банката с може би най-ниските трудови възнаграждения и с огромно текучество на персонала. само това, без да познавам лично много техни служители, е достатъчно човек сам да прецени кой кадърен ще се задържи при тях за повече от 6 месеца :-(
за лихвите, които цитирате от 7.5% в лева - честно, тва за тях не го вярвам. да бяхте казали за Райфата, те за допреди 3-4 месеца , за да отмъкнат някой клиент от друга банка и под 7% биха паднали за МСП в лева и затова сега са на тоз хал.
към момента най-зле на пазара според мен са Райфата и Пощенска. ако някой си спомня, точно тях двете споменах преди 5-6 месеца за безумната им политика на отпускане на необезпечени кредити и кредити с нулево сконто на обезпеченията и сега си патят.
най-добре към момента са Експресбанк, Булбанк, ДСК, за ОББ не съм чул нещо лошо и бих посочил в куп "българските банки", които сега се оказват в по-завидно положение от доскорошните "богопомазани" с банка-майка отвън.
за мен най-интересното е, че една бг банка , която си беше на практика фалирала заради един слух и дори Станишев без да назовава името й наскоро го призна, сега стои сякаш много по-добре от Райфата и Пощата, които си бяха помислили, че са хванали господ за шлифера.
Въпреки , че признавам , че прогнозите ти ми помогнаха още януари 2008 да се изтегля от БФБ ще кажа , че с мнението ти за Райфа съм напълно несъгласен.
Искам да добавя в списъка с измислените банки Експресбанк!!! Може да изтеглиш на ден максимум 3000 лв. Със заявка или без максимум 3000 лв. или 15 лв. такса!!! Побъркана работа!!! Това ли е хубава банка? Цяба седмица ходихме да теглим по 3000 лв. ама не им дадой и стотинка комисионна. Бати измислените герои. Мнението ми за ОББ е подобно , ако не теглиш на датата 15 лв. такса. Няма значение дали 100 лв. или 1000 лв. И там като в ДСК молби , обещания и колко са ни хубави депозитите. А за превод на 2 лв. ООБ взима 5 лв такса. Заедно с Булбанк и Райфа са "ВЪРЪТ" в банкирането.
"..За мен най-скапаната банка е Пиреос, пръчки и в банкирането и в лихвите по депозити и кредити и обслужването освен в централата другаде е многозле. Препоръчвам малките банки там поне обслужването е добро..."
Банкирането на БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД е на НИВО , в сравнение с други
банкови институции-напр."РАЙФАЙЗЕНБАНК","Уникредитбанк" АД,SG"Експесбанк"АД
и т.н., НО има тънкости в настройката.
Мога да констатирам, че заиграването с дадена банкова институция НЕ НОСИ
добро,ВОДИ до липса на поглед върху другите пазарни у-ци ит.н.
Отн."ПРОКРЕДИТБАНК" АД-редно е да се упомене и тяхното Удължено Работно време,
ниските такси-месечни,междубанковото плат.нареж. е 1,00/0,50 лв и не на последно
място -банкирането е повече от ДОБРО, НАДЕЖНО.
Не съм съгласен,що се касае до сметките-в предишни години ми ги "надписваха",
НО също така и бързо сторнираха след обаждането ми.
Най-некоректната банкова инст. за мен си е "РАЙФАЙЗЕНВАНК"АД- там работят
едни недоносени пумияри-за 3год- 5/пет/ доказани грешки-имам всичко
черно/бчло !
Мога да кажа само за банките с които съм работил и продължавам да работя , а това са КОРПА и СИБанк , че са изключително коректни и отзивчиви за клиентите си. Мога да кажа и добри думи за Прокредит където имах кредит и ,че таксите им в сравнение с тези на другите ГОЛЕМИ банки са направо смешно ниски.
slavikd, като изключем СИБанк, която много ме разочарова последнитге няколко дни, а съм и клиент от години съм съгласен с теб и наистнина Прокредит не са пипали лихвите по старите кредити, може би са единствените.
Не знам дали са единствени но-нашите левови кредити в Прокредит са още на 7,5% - дори необезпечени - срещу сериозно проучване на фирмата ни естествено!
Ми май и те са от малкото които имат кешове, а не "РАСТЯЩИ БУРКАНОВИ ДЕПОЗИТИ" или незнам си какви "РОЗОВИ" сънища.
Аз ползувах кредит енергийна ефективност при тях. Нямаше огъвана не ръце , нямаше с тези фирми ще работиш иначе няма да стане. Коректни 10% твърда лихва на дължимата сума и само 0,5% за усвояване и управление и за всичко. Перфектни! Сега пак попитах в една фирма за климатици , но се оказа , че Прокредит вече не работят по тази програма. Само ОББ , Райфайзен и незнам си коя. При тез "ГОЛЕМИ" банки от такси и комисионни кредита излиза по скъп от колкото при лихвар на мафията в Л.А. Не знам кой въобще се нашива в тез банки да търси от тях услуги.
Мога да кажа само за банките с които съм работил и продължавам да работя , а това са КОРПА и СИБанк , че са изключително коректни и отзивчиви за клиентите си. Мога да кажа и добри думи за Прокредит където имах кредит и ,че таксите им в сравнение с тези на другите ГОЛЕМИ банки са направо смешно ниски.
slavikd, като изключем СИБанк, която много ме разочарова последнитге няколко дни, а съм и клиент от години съм съгласен с теб и наистнина Прокредит не са пипали лихвите по старите кредити, може би са единствените.
Не знам дали са единствени но-нашите левови кредити в Прокредит са още на 7,5% - дори необезпечени - срещу сериозно проучване на фирмата ни естествено!
За мен най-скапаната банка е пиреос, пръчки и в банкирането и в лихвите по депозити и кредити и обслужването освен в централата другаде е многозле. Препоръчвам малките банки там поне обслужването е добро.
az imam kredit pri tqh , ne sa mi vdignali lihvata i s edin lev .....
Коментар