Първоначално изпратено от OMG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
“Учи, мама, да не ходиш на контрапротест”.
“Случаен превоз подкрепи случайна власт”,
“Автобус все ни свързва, автобус ни дели”,”Всичкото меринджей за правителството”,
“Станишев – новият цар Киро”,
” От кол и въже- кабинет, от махали и паланки – контрапротест”,
“Най-добре е автобусите да дойдат!”
Всичко това са култовите коментари по повод “спонтанно” организираните поддръжници на властта, обяснява Ковачева и допълва картината с изказвания от “пенсионерските редици”:
“Станишев е президент, не знам кой е премиер”,
“Аз не протестирам, на екскурзия съм”,
“Спуснаха ни от небето” и “Автобусите са безплатни, ние не сме си плащали пътните!”
Възрастен бивш военен пък обяви “Сталин освободи Китай!”
А… “Логото на Тройната коалиция – автобус”, е заключението на авторката.
http://offnews.bg/index.php/233100/v...ntraprotestiteYeah
Коментар
� -
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМа, човек, какво ви става днес бе?
Някой чоплеше по президента и постнах изследването, прясно днес излязло!,че е с най-висок рейтинг, демек, очевАдно, че е одобряван ...
Досега сигур пет пъти съм цитирала Чърчил, че "единствената статистика, на която вярвам, е тази, която аз съм фалшифицирал", какво ми обясняваш ясни работи ...
А иначе всички тези "модерни институти" и институтчета са на хранилка при американците. Каквото им поръчват, това свирят. Факт неоспорим.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеБе не знам, май наистина желанието да си интересен, присъщо на подрастващите, може да изиграе лоша шега.
Има за кои да се притеснявам, но само ако ми дадат основания. Засега такива липсват и затова ми е по презумпция леко .... Та не си в този сектор, не бой сА!:rolleyes:
Когато приказките се въртят около политически рейтинги и изведнъж биват насочени към личните доходи, лесно е да приемеш, че нЕкой труженик с неособено добри постъпления го пресърбява ... ама ще прощаваш, ти си знаеш, на мен хич не ми и дреме ...Затова и нищо не натрапвам, намекнах леко, че други агенции ще излъчат различни резултати, без да очаквам, че ще се хванеш за думата "олеквам" ....... която, впрочем, набъбва застрашително, докато се зариваме с дребнавост ...
Радва ме фактът, че "не съм в тоя сектор", т.е. - това е ситуация, при която и двете "спорещи" страни - са напълно единодушни в своята неприязън към опонента...
Все пак, АКО бях /но не съм/ на твое място - щях да търся "олекването", т.е. - снемането на напрежението - доста, преди да задълбая с рейтингите от тая сутрин...
Надявам се - ПОНЕ през ден хората да се фиксират върху "рейтингите" на човека до себе си..., тогава и денят им ще е по-хубав!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
� -
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеНиколай Бареков: Напускам поста изпълнителен директор на ТV7!
Баба ми ме закле да не влизам в политиката, но ще престъпя клетвата й, казва журналистът
Публикувано: 20 авг. 2013, 10:26 | Обновено: 20 авг. 2013, 10:26
Разпечатай
прочитания: 3011 | коментари: 37
София, България
Николай Бареков
Напускам поста изпълнителен директор на ТV7. Това казва в новия брой на вестник "ШОУ" досегашният шеф на медията Николай Бареков. Няма как това да стане елегантно, защото мога да изляза от телевизията само по едни начин – с фанфари. Аз съм най-успешният изпълнителен директор на ТV7 в историята й до момента. За по-малко от година рейтингът на телевизията е увеличен 10 пъти, приходите – около 5 или 6 пъти, посочва Бареков. Изпълнителният директор на ТV7 Николай Бареков изненадващо беше поставен на трето място по политическо доверие у нас, показа изследване на "Сова Харис". Тв водещият, който обяви, че наесен се готви да влезе в политиката, беше подреден веднага след Бойко Борисов и Сергей Станишев. Класацията е в отговор на въпрос към анкетираните: "Имате ли доверие на следните лидери на политически формации?".
Той разкрива, че Кампанията “България без цензура” стартира отново през септември, макар и при малко по-различни условия. Няма да бъда представен вече като изпълнителен директор на ТV7, което, честно казано, според мен беше и малко смешно в един момент. Тази кампания ще даде възможност да се чуе моето политическо говорене за пореден път. Ще даде възможност да се чуе и гласът на хората. И разбира се, ще има представители на политическия живот, които ще поканя да участват заедно с мен в тази кампания, разкрива журналистът. Той разкрива, че баба му навремето го заклела да не влиза в политиката.
ДРУГАРИ МУТРОКОМУНИТИ, КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ С ВАШИЯ КАПУТ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКакво те топли тебе, че на Бойко рейтингът бил висок? Гаче ли е на мъжа ти "рейтинга"?
Ти гледай неговия да е по-голям и твърд, пък Боковия не те топли.
Впрочем Института за модерна политика, който уж правил изследването, е финансиран от Джордж Сорос, тоест от американците. Той е от същата група предатели на националните интереси като Институт "Отворено общество", Институт за пазарна икономика, Институт за икономическа политика, Институт за развитие на публичната среда и т.н. и т.н. ВСИЧКИ тези "институти" институтчета и фондациййки изпълняват волята на тези, които им плащат, тоест на американските си господари
Някой чоплеше по президента и постнах изследването, прясно днес излязло!,че е с най-висок рейтинг, демек, очевАдно, че е одобряван ...
Досега сигур пет пъти съм цитирала Чърчил, че "единствената статистика, на която вярвам, е тази, която аз съм фалшифицирал", какво ми обясняваш ясни работи ...Yeah
Коментар
� -
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеМомЕ, УбавО..., радвам се, че ВСЕ ОЩЕ ЗА ТЕБ има неща, които като прочетеш сутрин - и ВЕДНАГА ТИ ОЛЕКВА... /ми - как да ти кажа по-меко, че ИМА И ДРУГИ НЕЩА, КОИТО РАЗТОВАРВАТ НАПРЕЖЕНИЕТО РАНО, СУТРИН?......, не ми е в стила - да съм така настойчиво-циничен при разговорите си с непознати дами, де....
...а ти - не се притеснявай за мен - аз отдавна имам възможност да мисля самостоятелно......, а конюнктурата - ми е ясна, независимо от етапите й на развитие...
...и - както виждаш - не ти натрапвам и начин за мислене..., защото зная, че и ти самата си ориентирана към определено мислене..., т.е. - без пари - трудно се живее.
Тая ЖИЗНЕНА максима /истина!/ - я знае всеки лизач, независимо как ще го именуваме: дали - политик, дали - медия /независимо на какъв носител е същата/, дали - рейтингова организация..., хеле пък последните...
Лично аз - такива неща не чета целенасочено, а днес прочетох случайно поста ти и съм вече "ОСВЕДОМЕН"...
... и се замислих - САМО 51-52 % доверие за Плевнелиев!!!??? Защо не са 74%, или дори 88%? Абе - има нещо гнило, но не ми се разсъждава в тая посока - дали това е вид "предупреждение" на олигарсите - отдалеко някак си /предупреждание от типа: думам ти дъще - сещай се снахо.../
Има за кои да се притеснявам, но само ако ми дадат основания. Засега такива липсват и затова ми е по презумпция леко .... Та не си в този сектор, не бой сА!
Когато приказките се въртят около политически рейтинги и изведнъж биват насочени към личните доходи, лесно е да приемеш, че нЕкой труженик с неособено добри постъпления го пресърбява ... ама ще прощаваш, ти си знаеш, на мен хич не ми и дреме ...Затова и нищо не натрапвам, намекнах леко, че други агенции ще излъчат различни резултати, без да очаквам, че ще се хванеш за думата "олеквам" ....... която, впрочем, набъбва застрашително, докато се зариваме с дребнавост ...
Yeah
Коментар
� -
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеПрезидентът Росен Плевнелиев дава най-висок положителен рейтинг от 51,7% сред българските политици. След него се нарежда и премиерът Бойко Борисов с положителен рейтинг от близо 39,6 процента. В рамките на месец одобрението към министър-председателя е спаднало с 10%.
Ти гледай неговия да е по-голям и твърд, пък Боковия не те топли.
Впрочем Института за модерна политика, който уж правил изследването, е финансиран от Джордж Сорос, тоест от американците. Той е от същата група предатели на националните интереси като Институт "Отворено общество", Институт за пазарна икономика, Институт за икономическа политика, Институт за развитие на публичната среда и т.н. и т.н. ВСИЧКИ тези "институти" институтчета и фондациййки изпълняват волята на тези, които им плащат, тоест на американските си господариНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНе бързай да се възмущаваш, изчакай дрипльовците Райчев/Стойчев да си пуснат техните данни, ще ти олекне ......, не ми е в стила - да съм така настойчиво-циничен при разговорите си с непознати дами, де....
...а ти - не се притеснявай за мен - аз отдавна имам възможност да мисля самостоятелно......, а конюнктурата - ми е ясна, независимо от етапите й на развитие...
...и - както виждаш - не ти натрапвам и начин за мислене..., защото зная, че и ти самата си ориентирана към определено мислене..., т.е. - без пари - трудно се живее.
Тая ЖИЗНЕНА максима /истина!/ - я знае всеки лизач, независимо как ще го именуваме: дали - политик, дали - медия /независимо на какъв носител е същата/, дали - рейтингова организация..., хеле пък последните...
Лично аз - такива неща не чета целенасочено, а днес прочетох случайно поста ти и съм вече "ОСВЕДОМЕН"...
... и се замислих - САМО 51-52 % доверие за Плевнелиев!!!??? Защо не са 74%, или дори 88%? Абе - има нещо гнило, но не ми се разсъждава в тая посока - дали това е вид "предупреждение" на олигарсите - отдалеко някак си /предупреждание от типа: думам ти дъще - сещай се снахо.../If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
� -
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеНаистина, рейтинговите "институции" - са институции, защото се финансират от дрипльовци..., опаааа - сгреших - от олигарси, бе! Така е и със средствата за масова информация..., па и с политиците...
Ми - как да разшифроваме "посланията" на олигарсите, когато финансират рейтингите?
Близко е до акъла, нЪл?
Нещо такова е: прескочете данъчното законодателство в тая страна. Източвайте страната през офшорки. Това е гаранция, че в бъдеще ЩЕ ИМАТЕ реални шансове да бъдете министър-председатели и президенти на страната..., а РЕЙТИНГИТЕ ВИ - ще летят в небесата...
Кофти истина...Yeah
Коментар
� -
Stephan Yankov
Според Бойко Борисов ако отсечката от Хемус била открита, нямало да я има вчерашната верижна катастрофа при гара Яна. Аз пък твърдя, че ако Бойко Борисов не се беше родил, нямаше да катастрофира и самата България, след като точно беше тръгнала що-годе в правилната посока през предишните 12 години.[B]
Коментар
� -
Николай Бареков: Напускам поста изпълнителен директор на ТV7!
Баба ми ме закле да не влизам в политиката, но ще престъпя клетвата й, казва журналистът
Публикувано: 20 авг. 2013, 10:26 | Обновено: 20 авг. 2013, 10:26
Разпечатай
прочитания: 3011 | коментари: 37
София, България
Николай Бареков
Напускам поста изпълнителен директор на ТV7. Това казва в новия брой на вестник "ШОУ" досегашният шеф на медията Николай Бареков. Няма как това да стане елегантно, защото мога да изляза от телевизията само по едни начин – с фанфари. Аз съм най-успешният изпълнителен директор на ТV7 в историята й до момента. За по-малко от година рейтингът на телевизията е увеличен 10 пъти, приходите – около 5 или 6 пъти, посочва Бареков. Изпълнителният директор на ТV7 Николай Бареков изненадващо беше поставен на трето място по политическо доверие у нас, показа изследване на "Сова Харис". Тв водещият, който обяви, че наесен се готви да влезе в политиката, беше подреден веднага след Бойко Борисов и Сергей Станишев. Класацията е в отговор на въпрос към анкетираните: "Имате ли доверие на следните лидери на политически формации?".
Той разкрива, че Кампанията “България без цензура” стартира отново през септември, макар и при малко по-различни условия. Няма да бъда представен вече като изпълнителен директор на ТV7, което, честно казано, според мен беше и малко смешно в един момент. Тази кампания ще даде възможност да се чуе моето политическо говорене за пореден път. Ще даде възможност да се чуе и гласът на хората. И разбира се, ще има представители на политическия живот, които ще поканя да участват заедно с мен в тази кампания, разкрива журналистът. Той разкрива, че баба му навремето го заклела да не влиза в политиката.
ДРУГАРИ МУТРОКОМУНИТИ, КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ С ВАШИЯ КАПУТ
Коментар
�
Коментар