If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че те апликационните форми на магистрала Тракия бяха направени от Станишев, парите бяха договорени от Станишев, ама Тиквуня 4 години си прави пиар с тях.
Айде свободно, поправи се!
Лъжи на комунист плюс език на старшинка. И то отправен към дама.Гигов, поправи се... Или ако предпочиташ - извини се бе...
Аз всичко мога да си призная. Включително че не чета постнати стокилометрови чаршафи.
Ама ти ще си признаеш ли че сънуваш мокри сънища с Бойко? Трудна работа, щото мъжа ти може да чете форума.
Хихи, чете, и списва ... ... майтап да става ....
Ти, обаче, започваш да ме тревожиш. Станишев, та Станишев! Не се задълбочавай толкова в тази взаимовръзка, на твоите години трудно ще се пребориш с голобрадата конкуренция .... /тука е пълно с намеци, защото съм много тактична, сещай се сам, да не се налага да натвърдвам .../
И Румен Петков скочи на кръга „Моника&Станишев”.
,,Румен Петков РАЗМАЗА кръга „Моника&Станишев” в студио на bTV в петък сутринта./видео > http://btvnews.bg/video/video/tazi-s...-li-e-bsp.html Само недосъбудената Генка Шикерова бавно стопли, че Р.П. беше дошъл в телевидението, за да говори с имена, след като Георги Първанов редна общи приказки на килограм преди дни. Шикерова в един момент се усети. Даже се опита да произведе каламбур – „Страхува ли ви?”, „Не ме страхува!”, отсече със светкавична реакция бившият шеф на МВР.
Румен Петков напълно потвърди версията ни от миналата събота – „Ако Серж управлява държавата според внушенията на такъв като Богомил Манчев, Моника ли командва в БСП?!”. Седмица след нашия саркастичен опус Р.П. изригна. „Запалката” подпали червените със скандали: Моника, Станишев, Моника, Станишев, Моника, Моника, Моника… Миналата седмица не написахме ли, че „Моника” ще се казва новата медийна дъвка? Преди дни не предупредихме ли Красимир Янков, че може да го „намачкат”, защото става все по-амбициозен?
Румен Петков не се забави. Потвърди всички наши прогнози. Беше на път и да прибави, но тв водещите скачаха от тема на тема и не успяха да извлекат максимума. Ако бяха го оставили да си каже в настървен монолог всичко, Румен щеше да разкости вразите си в БСП. Но и така беше голям сеир.
Румен Петков РАЗМАЗА кръга „Моника&Станишев”. Сега трябва да чака „ресто” в приближените на „Семейството” медии. Красимир Янков беше направо разнищен – Стара Загора, Бургас, Варна. Красимир Янков нямал потенциал да познава тези хора, зад него е Сергей Станишев! Това беше внушението на Румен Петков. Много трудно червените запазили шефа на ВиК в Стара Загора по времето на гадните гербаджии, а сега той бил отсвирен от кръга около експремиера Сергей Станишев. Лошо. Протежетата на Серж изпълняват партийна поръчка да елиминират кадрите на „Гоце” и Запалката, за да ги лишат от тил и ресурс за влияние в партията. И те се разпискаха очаквано…
Румен Петков разби Сергей Станишев и Моника Йосифова за скандала „Хохегер”. (Бойко Борисов може да е доволен – приятелчето на Маджо и Тиквата си свърши работата…)ПЕТНО върху партията нарече скандала „Хохегер” ексминистърът от БСП . Едни пари се били върнали при приятелката на бившия премиер. Р.П. не се поколеба да назове „кръговете” – Моника Йосифова беше осветена като мощен задкулисен фактор в БСП. Какво написахме ние миналата събота? Не може да не признаем – инфото на нашите агенти на дълбоко прикритие на „Позитано” 20 напълно се потвърди. Вероятно и поради последователността на Георги Парванов по линия на „политическата предсказуемост”. След атаката по „Бого Манчев” (Таня Дончева) кръгът „Гоце”&„Запалката” нямаше как да не върне „ресто”.
Най-силно го отнесе Моника, разбира се. Но и Красимир Янков получи тежки крошета. Не му ли казвахме де не се натяга толкова и да не разчита, че такива като Димитър Дъбов и Евгени Узунов ще го спасят от ударите на „Гоце” и Р.П.?! Колко ли злорадства в момента Борко Гуцанов, който не може да понася Краси Янков.
Войната в БСП е факт. След артилерийската подготовка на „Гоце” дойде ред и на вторичната обработка на полето на боя от „Запалката”. Румен Петков обвини ръководството на БСП, че не може да измъкне партията от затъването в прословутите 18% електорална подкрепа. Но Р.П. не се задоволи само с общи приказки. Обвързването на ПЕТНОТО от скандала „Хохегер-Моника-Станишев” с Панаира отвежда към зависимистите на „Кръга” от „олигархични мрежи”. Казаното от Р.П. беше послание към знакова фигура като Георги Гергов да не се увлича повече в подкрепата си към „Кръга”.
„Гоце” и „Запалката” удрят наред: Моника, Серж, Краси, Гергов. Да се готви ли Борко Гуцанов. Той си знае… („Батко Румен” ще се смили ли заради стари връзки с Дънката?!) Румен Петков не може да не е наясно какви рискове поема. Колко ли ще се забави „връщанката” на Моника и Сие? Нека посочим само една възможност за контраатака – „Румен защитава Тодор Коджейков по поръчка на Маджо и Тиквата!”. Румен Петков започна с Красимир Янков и постепенно вдигна равнището. Междувременно набута Димчо Михалевски. Освети го като „двоен играч”…
„Мръсните трикове” в БСП очевидно са всекидневие. Червеното задкулисие се самоосветява. Враговете вече излязоха пред публиката, използвайки медийни ресурси, за да се саморазправят. Ударите под кръста ще зачестят с наближаването на конгреса. Такъв като Красимир Гергов явно не може да откаже трибуна на Георги Първанов и Румен Петков. В същото време Таня Дончева не спира с рейда си из тв студиата. Мощно ги подкараха Моника и Серж. Няма лошо – Доган, Пеевски и Местан ще ги „спасят”. Леле, как само ще ги „спасят”, когато му дойде времето… http://dnesplus.bg/News.aspx?n=624853
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Гигов, трябва да си благодарен, че герберите са го договорили и започнали. Ако чакаше на министър Терзиева, само до неграмотно попълнени апликейшъни щяха да го докарат .... досущ като Западната Тангента и Шипка!
Че те апликационните форми на магистрала Тракия бяха направени от Станишев, парите бяха договорени от Станишев, ама Тиквуня 4 години си прави пиар с тях.
Айде свободно, поправи се!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Аз всичко мога да си призная. Включително че не чета постнати стокилометрови чаршафи.
Ама ти ще си признаеш ли че сънуваш мокри сънища с Бойко? Трудна работа, щото мъжа ти може да чете форума.
Ами нали и аз това казвам, от няколко години го ремонтират и нищо не беше свършено. Защото герберското правителство НЕ ПЛАЩАШЕ на фирмата изпълнител, "Пътища" АД. Хората не вземаха заплати. Знам го добре, защото имам приятели там. А като дойде Орешарски се разплати и работата тръгна. За три месеца свършиха повече отколкото за две години при Боко. През ден пътувам по този път, щото селото ми е на петнайстина километра в тази посока, та знам МНОГО ДОБРЕ какво се вършеше и кога се свърши.
А обидите на някакъв долен ляв герберастки съединител ми минават покрай ушите.
Гигов, трябва да си благодарен, че герберите са го договорили и започнали. Ако чакаше на министър Терзиева, само до неграмотно попълнени апликейшъни щяха да го докарат .... досущ като Западната Тангента и Шипка!
Гигов....лажлив долен комунист....този път през прохода го ремонтират от 2 г ....сега го завършиха....Бойко го оправи .....а 20 г не беше пипан от вашите червени хмери.Незнам как още народът не вие заровил живи....червени дърти изкукоригали боклуци
Ами нали и аз това казвам, от няколко години го ремонтират и нищо не беше свършено. Защото герберското правителство НЕ ПЛАЩАШЕ на фирмата изпълнител, "Пътища" АД. Хората не вземаха заплати. Знам го добре, защото имам приятели там. А като дойде Орешарски се разплати и работата тръгна. За три месеца свършиха повече отколкото за две години при Боко. През ден пътувам по този път, щото селото ми е на петнайстина километра в тази посока, та знам МНОГО ДОБРЕ какво се вършеше и кога се свърши.
А обидите на някакъв долен ляв герберастки съединител ми минават покрай ушите.
Напротив, журналиста Бареков имаше нужда от хайманата Петното, да му вдига рейтинга на тъпото предаване. Вече обаче, политика Бареков, няма нужда официално от Лекето, щото му вреди на имиджа на "сериозния политик"
Абсолютно вярно. В момента Бареков се дистанцира явно от предишните си... контакти да ги наречем.
Напротив, журналиста Бареков имаше нужда от хайманата Петното, да му вдига рейтинга на тъпото предаване. Вече обаче, политика Бареков, няма нужда официално от Лекето, щото му вреди на имиджа на "сериозния политик"
няма нужда официално от Лекето
Ей тук не си в час.Пак ти казвам Петното и Йордан Бонев вече служат на другаря Олигарски и бесепарите .
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
В последно време и то от средите на БСП публично зачестиха въпросите за тесния кръг около Станишев и Моника в който се вземат най-важните решения за партията и държавата. Нещо като „Сергей, кажи си, може и да те разберат”.
Ако някой си мисли, че търся аналогии между партийния дух в БСП и бившето СДС (настоящо няма), ще е на прав път. Старо правило и при левите, и при десните е, че верните низини трябва да знаят какви ги вършат лидерите им, особено когато се кълнат в денонощна борба за демокрация . Казваш си и ти прощават. Като в изповедалня. Даже повече започват да ти вярват.
Крайно време е Станишев да си каже за Моника и тесния семеен кръг. И това не е някакво инфантилно надничане под юргана, а въпрос с висока степен на обществена важност. Защото въпросът „Кой” не означава само Пеевски и не визира едно единствено физическо лице.
В този смисъл Моника Станишева се превръща в един своеобразен нежен вариант на Пеевски. Въпросите „кой” започнаха да се отнасят и до нея, защото основата и смисълът са същите – „Кой ни управлява”. И последващото: „Тези ли, за които гласувахме”?
Моника се превръща в един Пеевски за социалистите, както успелия на 33 се превърна за протестиращите. А до въпроса за кръга около Корпоративна банка застава и този за тесния семеен кръг със силното влияние на Моника Станишева.
И още – тя посредник ли е или за разлика от Пеевски - краен играч? Ако е второто – значи крайната гара е семейството…
Задават го гласно или негласно и редови членове по места, и дългогодишни фактори и известни имена от БСП в лични разговори, по пленуми и по медии. И не могат да бъдат пренебрегвани с лека ръка. Обяснението „ние сме демократична партия и всеки има право на мнение” вече звучи крайно неубедително.
Емоционалното и артистично поведение на едно от най силните остриета на столетницата - Татяна Дончева - едва ли прави неверни твърденията и обвиненията й. Георги Първанов с два президентски мандата не може да бъде подозиран в съзнателна подривна дейност спрямо собствената си партия.
Румен Петков не е случайна фигура, за да си отмъщава по махленски за отстраняването си от управленския апарат на ”Позитано”.
А Светлана Шаренкова едва ли говори глупости само, защото е близка до бившия шеф на Шесто Димитър Иванов.
Ако допуснем това, положението е катастрофално и засяга из основи морала и ценностите в партията. На всичкото отгоре въпросите валят и от опозицията, и от улицата.
Парадоксално на пръв поглед, но досега за половинката на Станишев най-умерено от „врага” се е изказвал Бойко Борисов. В интервю преди около година дори заяви, че Моника е по-умна и затова по-опасна от мъжа до себе си.
Един модерен ляв лидер най-добре трябва да е наясно, че дължи отговори и на съпартийците си, и на обществото.
ПР експертът Моника Станишева най-добре трябва да знае, че мълчанието само поражда нови и нови тълкувания и обяснения.
Та ако се върнем към аналогиите със СДС и призива на Петър Стоянов – Костов не си каза и знаете какво последва.
Коментар