IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
    Юрист

след като наш Цецо влезе зад решетките.
    Язък, че толкова време се хабите да го обвинявате в подслушвания, сега го съдите, че не е разрешил подслушване ...

Може и да не звучи добре, но се убеждавам, че висшите постове трябва да се подслушват, официално, нека им е зор личното облагодетелстване и насочването на паричните потоци към приближени кръгове...
    Yeah

Коментар

• БКП- ДС- БСП- ГЕРБ- ДПС- АТАКА- ВСИЧКИ КОМУНИСТИ НА БОКЛУКА

Коментар

• Комуняците са пътници.

Олигарски да не прави слаломи пак довечера. От мръсната канализация в чистата. От чистата - в мръсната.

Той като излезе от канала, дали не фунти бре ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ИСКАМЕ СИ ИСКРЕТОООООО

Коментар

• МУТРОШАРО ти си смешен като мутротрол и ибрик за герберастите- идете си при ДС и БКП

ИДИ СИ ПРИ ПАШАТА И СИК ДА СЛУЖИТЕ НА ДС

Коментар

• Кирчооо, кирчо. Не се ли усещаш, колко смешен и прозрачен ставаш със защитата си за съсела? Като настъпено змийче, дето хванато с вилата безуспешно се опитва да кълве гумения ботуш. Ще ви строшим главата тоя път. Буквално.

Коментар

• Юрист

Абе глупава Тикво, ние можем да четем за разлика от теб. Присъдата на Хохегер в Австрия е за съвсеееем, съвсееем друго нещо, случило се на тяхна почва преди хикс години. Няма нищо общо с никакви пари ни от Моника, ни от Станишев. Затова и медиите отразиха случая като обикновена вест от чужбина. Връзка с България няма. А и дали присъдата ще остане и ще се превърне в ефективна - това предстои да видим. Може би ще стане след като наш Цецо влезе зад решетките.

Коментар

• Alexandar Nenov · · Sofia University
                  Тук новина няма.
                  Същите тези документи бяха публикувани в "Дневник" и "Капитал" още през 2011 година, след което ГЕРБ създадоха парламентарна комисия, която разследва казуса близо година с целия ресурс на Властта - с НАП, ДАНС, Сметна Палата с Батман и Супермен и накрая родиха "препоръки"!!! Това е нещо като "обосновано предположение", ама не е обосновано!
                  Боко просто е включил лайномета на пълни обороти за да разсее миризмата от "Тефтерчето на Златанов"
                  Същата тактика бе многократно използвана от Цветанов, Борисов и сие, какъвто бе и казуса със докторите от Горна Оряховица и много др...

Ивайло Дженков
                  Боко Рапона, българският Джеймс Бонд, с риск за живота си изтеглил от нета стари стенограми на по-по миналото правителство! Какъв герой, какъв разобличител! Щирлиц ряпа да яде! Идиот!

17
                  Аз съм Мишчо Бонев
                  преди 29 минути
                  82
                  2
                  Отговори Сигнализирай
                  Познавате ме като бай Миле. Покрай мен стана известен и един от пазачите на паркинга пред моя хотел "Славия". Наричах го Тиква, а вие по късно се обръщахте към него с "г-н Борисов". Преметна ме Самоковеца, от него го взех. Години по късно аз преметнах Любен Гоцев и Бриго Аспарухов, като им пробутах Тиквата. Те от своя страна преметнаха над 1,6 млн. от вас и вие го избрахте за премиер. Тази година разбрах, че 600 хиляди от ония 1,6 млн са разбрали, че Тиквата е просто момче. Но както виждам, останали са още около 1 млн. глави добитък които са слезли на нивото му и продължават да го подкрепят. На мен, на Сомоковеца и на Маргините нищо друго не ни остава , освен да ви гледаме сеира.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Абсолютно точни думи

Защо на мен ми се струва, че Стамболов не е бил долюбван точно от Буров, който остро го клейми. Каква ли е истината?

"Фердинанд прие трона в 1887 година от ръцете на Стамболов и го направи свой министър-председател и свой помощник, съветник, учител, възпитател. Забележете, възпитател. И Стамболов, говедото, повярва, че князът е по-глупав от него щом го кани за учител и възпитател. И започна да му дава съвети. Днес един, утре друг.

Днес му праща млади жени, нали е ергенче, утре му проводи булката на някой чиновник, която иска пари и дрехи. Фердинанд се забавлява, а Стамболов през това време се разправя с русофилите. Бие ги, гони ги, требе ги. Насилва жените им, насилва децата им, гази Търновската конституция като луда крава телето си, както казват нашите селяни, и управлява.

Царят през това време го гледа и му се смее на ума. Той бе потомствен принц. Син на князе, на херцози, внук на един френски крал.
                    -----------------
                    — Господин Буров, Вие говорехте за Фердинанд като държавник.

— Не само като държавник, а и като психолог. Той, казах го вече, разбра що за говедо е Стамболов. Умен, но не много. Лаком премного. А такива хора най-лесно падат в клопката. Остави Стамболов да се налапа с гори, с ливади, с банки, с имоти, с пари и му тласна в ръце сопата. „На, бий. Аз се боя от Русия.“ А той не се боеше от никого. Защото зад него беше Англия, Германия. Беше Австро-Унгария, която го прати в България. Стамболов го удари по жени. Всеки политик, като се наяде, започва да си спомня за младостта и да съжалява, че не е юркал всички хубави жени. И си въобразява, че ще успее. И почва да лудува. Полудя и Стамболов. И още повече се разлакоми. Той завзе чифлика на Чобан-Генови, завзе чифлика на Олматарски, настани се в Оряховското село Бутан, Гложене, навря се там в чифлиците на село Селановци. Той нямаше мярка. Нямаше насищане. Сетне, през 1892 година, започна да вилней из Добруджа и взе осем чифлика от Бутански, Провадалийски, Гайтаневски и Ючормански. Фердинанд си седеше в двореца и само му гледаше сеира. „Лапай, лапай, иде ти краят.“ Умори зетя му — военния министър Сава Муткуров — и постави за военен министър полковник Рачо Петров. Добре. Философски погледнато, нищо особено. Но иначе погледнато — това бе преврат. Постът на военния министър е най-важният пост. Това е ключов пост. Върховна власт, на върховни права и сили. Неотменим закон в политиката е, че който държи военното министерство, той държи всичко. "

http://chitanka.info/text/24104/4#textstart
                    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• До модератора. X_Y

Г-н модератор, разбирам цензура ама си ми баннал ника с над 5000 мнения и лични съобщения.. Не е лошо да му махнеш банна.

Коментар

• Информационна агенция БГНЕС
                        За комисар Радко Димитров са постъпили предварителни данни, че на 28 март 2013 г. е унищожил запис, като е изтрил данните от картите на автомобил със специализирана техника.
                        Йовчев: Взети са мерки срещу комисарите, замесени в подслушване
                        news.bgnes.com
                        Срещу двамата бивши комисари от МВР участвали в скандалното подслушване на политици и бизнесмени, ..

МУТРОБОЛШЕВИКИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Стенограмата от уговарянето на договора "Хохегер"

"Това са извадки от стенограмата на МС, когато е уговаряна сделката за договора “Хохегер”. Тотален конфликт на интереси. Парите по аферата са се превъртяли през Пловдивския панаир. Станишев е превел три милиона от панаира, а 800 хил. са се върнали при Моника Йосифова, вече Станишева. В тази скандална стенограма министрите от тройната коалиция и премиерът Станишев заявяват, че процедурите и законът нямали значение. А сегашната тройна коалиция взе предпазни мерки, за да не излизат на светло подобни далавери. "
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Лъжи на комунист плюс език на старшинка. И то отправен към дама.Гигов, поправи се... Или ако предпочиташ - извини се бе...
                              На такива като гигов,монти,лорда и т н Комунисти и обслужващия ги персонал от милиционери - само с това трябва да се отговаря:

„Особен талант и привилегия беше, ако можеш да близнеш душата на др. Тодор Живков, да му дишаш прахта от обувките – само тогава можеш да се почувстваш извисен, богоравен или поне богоподобен. Това си беше начин на живот във висшите партийни кръгове. Хората примираха от удоволствие, стига да могат да се докоснат и отъркат и в по-малките партийни божества – членовете на Политбюро. Но друго си е султанът или членовете на Държавния съвет да те потупат по рамото, да ти кажат някоя блага дума – тогава ти порастват крила…

Офицерът от ДС Славчо Варадинов често казваше..: „Аз на другаря Живков дупето му ще измия и водата ще му изпия…“…

Много са в този форум - легион са!
                              Last edited by Hunter of fools; 11.10.2013, 16:23.
                              Аман от глупаци!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Че те апликационните форми на магистрала Тракия бяха направени от Станишев, парите бяха договорени от Станишев, ама Тиквуня 4 години си прави пиар с тях.
                                Напоследък ми харесва чувството ти за хумор
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X