Първоначално изпратено от qwas
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПИБ и кредитите ОЛП + надбавка
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от qwasПървоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от fant0masВярно, може и да има договори, но когато са подписвани условията са били други, а сега лихвите по депозитите са 9%, как кредитите да са 8%?
Значи, става дума за кредит и депозити на същата или по-голяма сума. Разбираемо, гарантираш си ликвидност.
Но може да има и други подбуди, като да е*** банката на сухо, нали? Видиш ли, аз имам кредит например от преди 3-4г. на 6-7% лихва, а сега що да не го нат****** на банката и да й дам депозит на 9%, тя банката трябва да ми дава печалба от 3%
Това ли е целта на занятието с разправиите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от MilkaTodorova..................................
Имам следното питане, вярно ли е това, че е гласувано на УС лихвата по кредитите да не може да падне под лихвата на която е подписан договора. В случая на моята приятелка ОЛП(около 4,6-4,8) + 6,8 надбавка или около 11% лихва. Защото за последно като погледнах ОЛП беше 1,7.. Ще се получи ситуация подобна на миналогодишната. Септември 2009 ще бъде Май 2008
Коментар
-
Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от MilkaTodorova..................................
Имам следното питане, вярно ли е това, че е гласувано на УС лихвата по кредитите да не може да падне под лихвата на която е подписан договора. В случая на моята приятелка ОЛП(около 4,6-4,8) + 6,8 надбавка или около 11% лихва. Защото за последно като погледнах ОЛП беше 1,7.
Първоначално изпратено от Barkyтия въпроси можеш да и ги зададеш в блога
винаги отговарят на клиентите си. и твоята приятелка може да им пише
Коментар
-
Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от fant0masВярно, може и да има договори, но когато са подписвани условията са били други, а сега лихвите по депозитите са 9%, как кредитите да са 8%?
Значи, става дума за кредит и депозити на същата или по-голяма сума. Разбираемо, гарантираш си ликвидност.
Но може да има и други подбуди, като да е*** банката на сухо, нали? Видиш ли, аз имам кредит например от преди 3-4г. на 6-7% лихва, а сега що да не го нат****** на банката и да й дам депозит на 9%, тя банката трябва да ми дава печалба от 3%
Това ли е целта на занятието с разправиите?
Коментар
-
Имам следното питане, вярно ли е това, че е гласувано на УС лихвата по кредитите да не може да падне под лихвата на която е подписан договора. В случая на моята приятелка ОЛП(около 4,6-4,8) + 6,8 надбавка или около 11% лихва. Защото за последно като погледнах ОЛП беше 1,7.
винаги отговарят на клиентите си. и твоята приятелка може да им пише
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0masВярно, може и да има договори, но когато са подписвани условията са били други, а сега лихвите по депозитите са 9%, как кредитите да са 8%?
Коментар
-
Първоначално изпратено от arokhПървоначално изпратено от RavonПървоначално изпратено от pkbgПървоначално изпратено от RavonПървоначално изпратено от pkbgДнес бях в Банката срещнах се с Милка Тодорова.
Както и предполагах не искат и няма да променят нещата. Те дори не искат и да проумеят какво точно правят. Не знам само това от глупос ли е или е високомерие.
Явно аз съм сбъркан като очаквам някой в България да спазва договорите.
Едни съвет към всички който искат да си потърсят правата.
Не ходете без адвокат. Банката ще доведе такъв.
Лек и успешен ден.
Иначе, поне банката е сериозна след като е имало адвокат от нейна страна.
????
Коментар
-
Първоначално изпратено от MilkaTodorova..................................
Коментар
-
Първоначално изпратено от pkbgПървоначално изпратено от RavonПървоначално изпратено от pkbgДнес бях в Банката срещнах се с Милка Тодорова.
Както и предполагах не искат и няма да променят нещата. Те дори не искат и да проумеят какво точно правят. Не знам само това от глупос ли е или е високомерие.
Лек и успешен ден.
????
Коментар
-
[quote="Petronius"]Първоначално изпратено от BarkyПървоначално изпратено от MilkaTodorovaПървоначално изпратено от pkbgДнес бях в Банката срещнах се с Милка Тодорова.
Лек и успешен ден.[/quo
Тъй като ме цитирате г-н Кацаров (или pkbg )
ще Ви отговоря конкретно:
ПИБ АД няма какво да променя, тъй като спазва условията на подписания с Вас договор за кредит и погасителния план към него.
А всъщност Вие сте този, който не изпълнява задълженията си по договора, за което на срещата днес Ви връчихме писмо, с което Ви даваме 30-дневен срок да коригирате неизпълнението си.
Но това не го споделяте във форума ..защо ли?
Това само потвърждава, че както казах и преди: никоя банка не нарушава договорините си отношения с клиентите. Видяхме каква е истината за всички писачи тук!!!!!!!!!!!
Коментар
-
[quote="Barky"]Първоначално изпратено от MilkaTodorovaПървоначално изпратено от pkbgДнес бях в Банката срещнах се с Милка Тодорова.
Лек и успешен ден.[/quo
ПИБ АД няма какво да променя, тъй като спазва условията на подписания с Вас договор за кредит и погасителния план към него.
А всъщност Вие сте този, който не изпълнява задълженията си по договора, за което на срещата днес Ви връчихме писмо, с което Ви даваме 30-дневен срок да коригирате неизпълнението си.
Това само потвърждава, че както казах и преди: никоя банка не нарушава договорините си отношения с клиентите. Видяхме каква е истината за всички писачи тук!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RavonПървоначално изпратено от pkbgПървоначално изпратено от RavonПървоначално изпратено от pkbgДнес бях в Банката срещнах се с Милка Тодорова.
Лек и успешен ден.
????
Коментар
-
[quote="MilkaTodorova"]Първоначално изпратено от pkbgДнес бях в Банката срещнах се с Милка Тодорова.
Лек и успешен ден.[/quo
Коментар
-
Имам кредит в лева от Булбанк. В началото лихвата беше 7,5%. Анюитетни вноски. Сключих договор и веднага започна постепенното покачване на лихвите, както знаете. Първо получих само едно телефонно обаждане, че вноските ми са увеличени поради увел. на лихвеният процент, а защо и откога не ми беше обяснено. Не съм подписвала допълн.споразумение или каквото и да е. Оттогава няколко пъти ми убеличиха лихвата, а аз исках да ми се обясни защо и как се получават тези неща, отговора беше сега не е удобно и разни други смешни обяснения. За последната година и половина имам неколкократни увеличения и спадове във вноската и само 2 телефонни обаждания. Това е нарушение на договорните отношения, съгласно който при промяна в лихвените проценти банката е задължена в 1 седмичен срок да ме уведоми, както и 1 месечно да дава обяснение за състоянието на кредита. Преди седмица получавам СМС,че кредита ми е просрочен. Звъня по телефона и питам. Не искаха да ми дадат обяснение защото не се знаело дали съм аз кредитополучателя. Трябваше да повиша тон и да бъда нахална, за да ми се даде обяснение. Ок, оправих го, но след още 3 дни получавам отново СМС, че кредита ми е нередовен – и тук вече неиздържах. Обадих се на мъжа ми и го помолих да отиде до банката и да поиска обяснение и нов погасителен план и какво се оказа, че кредита ми е просрочен с 0,21 лв. и към днешна дата имам 102,00 лв. лихва. Казаха ми да ги платя на касата и кредита ми щял да бъде наред, без пог.план, защото има проверка в банката и не е подходящия момент... Ако и сега някой ми каже, че Булбанк е редовна банка...
Коментар
Коментар