Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диалози с ИИ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМалко офтопик но, сега се сетих и рекох да попитам Матеев за едно нещо:
Преди време - ставаше дума за студения ядрен синтез - той спомена че даже, си е поръчал една вечна лампа от проф.Роси, единия от изследователите с претенции, че са създали малък реактор, дето работел по този принцип.
Та, да попитам, какво стана с лампата, получи ли я, изпробва ли я, работи ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами с бог разговарят изкукалите бабички. Ти си на тяхното ниво.
И да разбирам от НЛО в смисъл, че като видя такова знам,че е дело на извънземна цивилизация. А как точно е устроено не се наемам да кажа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аз знам,.защо на теб не говори: Недостатъчен капацитет за осъзнаване.
Иначе, "разбираш от НЛО"..
И да разбирам от НЛО в смисъл, че като видя такова знам,че е дело на извънземна цивилизация. А как точно е устроено не се наемам да кажа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВсе забравяте, че темата е за ИИ а не за ЕГ
За ЕГ има няколко други теми
- 1 like
Коментар
-
Малко офтопик но, сега се сетих и рекох да попитам Матеев за едно нещо:
Преди време - ставаше дума за студения ядрен синтез - той спомена че даже, си е поръчал една вечна лампа от проф.Роси, единия от изследователите с претенции, че са създали малък реактор, дето работел по този принцип.
Та, да попитам, какво стана с лампата, получи ли я, изпробва ли я, работи ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНе,признак на шизофрения са.
Иначе, "разбираш от НЛО"..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПо-страшното е, че такива глупави идеи могат да се родят само в една полупразна човешка глава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИИ е нещо, е възникнало в следствие на дълга еволюция, ами създадено от творец. В такъв случай, разговорите на Бог с човек, не са.ли диалози с ИИ по смисъла на дефиницията?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПо-страшното е, че такива глупави идеи могат да се родят само в една полупразна човешка главаLast edited by Pyramid; 29.01.2025, 12:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...ти сега да видиш, понеже през нета пропускателната способност расте, колкончесто ще си се наонождат твзи ИИ и колконоще различни, САМИ ще си наплодят. Чак мине страшно да симпомисля, суперкомпютър да оножда суперкомпютри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Впечатлен съм - кога се родиха ИИ и кога станаха 4532 бройки.Ами че те ще надминат шиткойните по раждаемост ...Last edited by Pyramid; 29.01.2025, 11:41.
Коментар
Коментар