IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диалози с ИИ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Все забравяте, че темата е за ИИ а не за ЕГ
    За ЕГ има няколко други теми
    Така и не ти прочетох обяснението за ЕГ. Естествен гьотферен или естествен глупак беше?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Малко офтопик но, сега се сетих и рекох да попитам Матеев за едно нещо:
      Преди време - ставаше дума за студения ядрен синтез - той спомена че даже, си е поръчал една вечна лампа от проф.Роси, единия от изследователите с претенции, че са създали малък реактор, дето работел по този принцип.
      Та, да попитам, какво стана с лампата, получи ли я, изпробва ли я, работи ли?
      Добре че ме сети, че бях забравил. Не съм поръчвал една - поръчах няколко, и до ден днешен чакам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами с бог разговарят изкукалите бабички. Ти си на тяхното ниво.
        И да разбирам от НЛО в смисъл, че като видя такова знам,че е дело на извънземна цивилизация. А как точно е устроено не се наемам да кажа.
        Деби... Ох, недей. Сакън. Всички НЛО са "извънземни". Няма спор.

Коментар

Аз знам,.защо на теб не говори: Недостатъчен капацитет за осъзнаване.
          Иначе, "разбираш от НЛО"..
          Ами с бог разговарят изкукалите бабички. Ти си на тяхното ниво.
          И да разбирам от НЛО в смисъл, че като видя такова знам,че е дело на извънземна цивилизация. А как точно е устроено не се наемам да кажа.

Коментар

Все забравяте, че темата е за ИИ а не за ЕГ
            Там си кмаме РодЕн Лидер, Вергилчо.

Коментар

• Малко офтопик но, сега се сетих и рекох да попитам Матеев за едно нещо:
              Преди време - ставаше дума за студения ядрен синтез - той спомена че даже, си е поръчал една вечна лампа от проф.Роси, единия от изследователите с претенции, че са създали малък реактор, дето работел по този принцип.
              Та, да попитам, какво стана с лампата, получи ли я, изпробва ли я, работи ли?

Коментар

• Все забравяте, че темата е за ИИ а не за ЕГ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                  Не,признак на шизофрения са.
                  Аз знам,.защо на теб не говори: Недостатъчен капацитет за осъзнаване.
                  Иначе, "разбираш от НЛО"..

Коментар

По-страшното е, че такива глупави идеи могат да се родят само в една полупразна човешка глава
                    Барби е велик - сам си обучава собствени ИИ, няколко на брой. Да беше казал, че е Наполеон и Хитлер едновременно, по-малко щях да се смея.

Коментар

ИИ е нещо, е възникнало в следствие на дълга еволюция, ами създадено от творец. В такъв случай, разговорите на Бог с човек, не са.ли диалози с ИИ по смисъла на дефиницията?
                      Не,признак на шизофрения са.

Коментар

• ИИ е нещо, е възникнало в следствие на дълга еволюция, ами създадено от творец. В такъв случай, разговорите на Бог с човек, не са.ли диалози с ИИ по смисъла на дефиницията?

Коментар

По-страшното е, че такива глупави идеи могат да се родят само в една полупразна човешка глава
                          Дрън-дрън-ярина. Компютрите се плющят един- друг именно през мрежата и си разменят разни неща, къде инфо, къде вируси, къде други програми, колко му е да се разберат да си направят милиони малки ИИ и - който оцелее. Реално, ерата на КОМПЮТЪРНИЯ секс, тъкмо навлиза в гореща фаза. (Да НЕ се бърка с "виртуален" секс, на човек с нещо измислено.) Иде реч точно КОМПЮТРИ да се плющят едни-други.
                          Last edited by Pyramid; 29.01.2025, 12:37.

Коментар

...ти сега да видиш, понеже през нета пропускателната способност расте, колкончесто ще си се наонождат твзи ИИ и колконоще различни, САМИ ще си наплодят. Чак мине страшно да симпомисля, суперкомпютър да оножда суперкомпютри.

Коментар

• Сега ми дойде на ума нещо- този диип струвал 2 милиона и го работели 200човека за 2 години. Ако разделим 2 милиона на 200 човека и отново разделим на броя месеци, май ще получим едно такова число 417 долара на месец е взимал един програмист- според мен не може да е вярно

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Впечатлен съм - кога се родиха ИИ и кога станаха 4532 бройки.Ами че те ще надминат шиткойните по раждаемост ...
                                ...ти сега да видиш, понеже през нета пропускателната способност расте, колко често ще си се наонождат тези ИИ и колко ли още различни, САМИ ще си наплодят. Чак мине страшно да си помисля, суперкомпютър да оножда суперкомпютри.
                                Last edited by Pyramid; 29.01.2025, 11:41.

Коментар

Working...
                                X