Нов опит. sell gbp/usd 1.9680
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Академия за инвестиции на looser
Collapse
X
-
За gbp/usd искам да споделя, че последното покачване макар подкрепено фундаментално според мен търси отново потвърждаване на "желязната" съпротива 2.00, която към настоящия момент може да се преразгледа и като 1.98.
С две думу сега залагам на варианта, че от тук е възможен спад и стоп около 1.9730 е приемливо решение.
Бъдете здрави и успех!Keep going ...
Коментар
-
EUBG
Първоначално изпратено от Mr..Първоначално изпратено от Mr..2 млн незаписани и предстоящо увеличение с емисионна стойност 3.35
Няколко мисли ми се набиват в главата.
1. Или са си правили сметката без кръчмаря надявайки се, че скоро е Великден
2. Или пък скоро някаква сила ще ни прати на цена над 3.35 за да се случи увеличението
3. Дали е възможно да се променят параметрите на увеличението и емисионната стойност да се промени примерно на 2.35 примерно.
От тази акция съм склонен да очаквам всичко
Бъдете здрави и успех!
Дадох си сметка и за другите алтернативи и така се родиха 2 и 3.
2 даваше възможност за бърза спекулативна печалба а 3 ми изглеждаше най-вероятно макар да не съм сигурен дали е възможно чисто юридически. Там обаче щеше и да излезе наяве промяна от предначертания план с всичките му последствия.
Днес след заявената твърда позиция от холдинга съм склонен да разкарам 3.
Гледайки изминалата борсовата сесия си давам сметка, че настроенията на пазара май са за 2 и променям очакванията си от краткосрочно-песимистични на неутрално-оптимистични до оптимистични.
Изпълнение на 2 е и най-добрия вариант за холдинга и инвеститорите. Ще следя с интерес дали и как ще се случи?
Бъдете здрави и успех!
P.S. Днес да се чете като вчераА вчера като денят преди вчера
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr..Първоначално изпратено от Батяхм, аз съм ти продал 2 000 FPP
не искаш ли още
все пак успех ти желая
Коментар
-
Вече втори ден ELARG е в SOFIX. Засега това се отразява положително на емисията. Интересно е да се види как ще продължи и дали това ще повлияе на ATERA по някакъв начин. При всички положения сравненията между двете ще станат още по-интересни и ще носят повече ценна пазарна информация.
Коментар
-
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 06/26.02.2007 год., е взето следното решение:
Съветът на директорите взе решение във връзка с Решение на КФН № 293-E/14.02.2007 год. относно вписване на последваща емисия ценни книжа, издадени от Адванс Терафонд АДСИЦ-София /ATERA/, в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа по чл. 30, ал. 1 , т. 3 от ЗКФН, воден от КФН, уведомяваме за следното:
Съветът на директорите на БФБ-София АД, на основание чл. 58 във връзка с чл. 51, ал. 5 и 6 от Правилника на Борсата, регистрира на “Неофициален пазар на акции”, сегмент “А” последваща емисия от Ценни книжа, както следва:
- Емитент: Адванс Терафонд АДСИЦ-София;
- ISIN код на емисията: BG1100025052;
- Размер на емисията преди увеличението: 22 086 729 лева;
- Размер на увеличението: 21 969 329 лева;
- Размер на емисията след увеличението: 44 056 058 броя акции;
- Номинална стойност на една акция: 1.00 /един/ лев;
- Вид акции: обикновени поименни безналични с право на глас;
- На емисията е присвоен борсов код: ATERA;
- Дата на въвеждане за търговия: 27.02.2007 год. /вторник/
Както и да го гледам това си е утреОчаквам изненади, които според мен ще се изразят в покачване на цената вместо понижаване. Но да видим все пак
Коментар
Коментар