IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Академия за инвестиции на looser

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нов опит. sell gbp/usd 1.9680
    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr..
      sell 10k gbp/usd 1.9650 текущи нива.
      Затварям позицията на +1 пип. Ще търся нов по-добър вход.

Успех!
      Keep going ...

Коментар

• За gbp/usd искам да споделя, че последното покачване макар подкрепено фундаментално според мен търси отново потвърждаване на "желязната" съпротива 2.00, която към настоящия момент може да се преразгледа и като 1.98.
        С две думу сега залагам на варианта, че от тук е възможен спад и стоп около 1.9730 е приемливо решение.

Бъдете здрави и успех!
        Keep going ...

Коментар

• sell 10k gbp/usd 1.9650 текущи нива.
          Keep going ...

Коментар

Имам цел в едноизмерното пространство на цената 132. Как ще се развие във времето ми е трудно да кажа.
            114 за мен си остава много силна подкрепа.

Успех!
            Мерси успех и на теб

Коментар

• Имам цел в едноизмерното пространство на цената 132. Как ще се развие във времето ми е трудно да кажа.
              114 за мен си остава много силна подкрепа.

Успех!
              Keep going ...

Коментар

Яко екшън има по тази позиция

Лимитирана поръчка за покупка на 1000 акции на 3.05
                Ами честито и аз намазах Би ли ми казал как виждаш развитието на USDJPY

Коментар

• Яко екшън има по тази позиция

Лимитирана поръчка за покупка на 1000 акции на 3.05
                  Keep going ...

Коментар

• Покупка на 500 EUBG и настояща средна 3.16

Бъдете здрави и успех!
                    Keep going ...

Коментар

• EUBG

Първоначално изпратено от Mr..
                      Първоначално изпратено от Mr..
                      2 млн незаписани и предстоящо увеличение с емисионна стойност 3.35

Няколко мисли ми се набиват в главата.

1. Или са си правили сметката без кръчмаря надявайки се, че скоро е Великден
                      2. Или пък скоро някаква сила ще ни прати на цена над 3.35 за да се случи увеличението
                      3. Дали е възможно да се променят параметрите на увеличението и емисионната стойност да се промени примерно на 2.35 примерно.

От тази акция съм склонен да очаквам всичко

Бъдете здрави и успех!
                      1 ми се наби в главата след незаписаните 2 млн акции на 3.00 лв при положение, че на предишния търг се записваха на цени 3.35-3.50 и новината за предстоящо увеличение на емисионна цена 3.35 при пазарна цена 3.02 вчера?!? Тук да спомена, че имаше мнения във форума, които даваха разумни обяснения на случващото се но за мен недостатъчни към онзи момент.
                      Дадох си сметка и за другите алтернативи и така се родиха 2 и 3.
                      2 даваше възможност за бърза спекулативна печалба а 3 ми изглеждаше най-вероятно макар да не съм сигурен дали е възможно чисто юридически. Там обаче щеше и да излезе наяве промяна от предначертания план с всичките му последствия.
                      Днес след заявената твърда позиция от холдинга съм склонен да разкарам 3.
                      Гледайки изминалата борсовата сесия си давам сметка, че настроенията на пазара май са за 2 и променям очакванията си от краткосрочно-песимистични на неутрално-оптимистични до оптимистични.
                      Изпълнение на 2 е и най-добрия вариант за холдинга и инвеститорите. Ще следя с интерес дали и как ще се случи?

Бъдете здрави и успех!

P.S. Днес да се чете като вчера А вчера като денят преди вчера
                      Keep going ...

Коментар

Първоначално изпратено от Батя
                        хм, аз съм ти продал 2 000 FPP
                        не искаш ли още
                        Сега търся повече. Колко имаш и на каква ги даваш?
                        Ооо, отдавна ги разкарах тези мудни акции. Оттогава съм направил над 20% в други позиции. Скоро време не искам да чувам за АДСИЦ. Има много по-добри алтернативи.
                        все пак успех ти желая

Коментар

• Вече втори ден ELARG е в SOFIX. Засега това се отразява положително на емисията. Интересно е да се види как ще продължи и дали това ще повлияе на ATERA по някакъв начин. При всички положения сравненията между двете ще станат още по-интересни и ще носят повече ценна пазарна информация.

Бъдете здрави и успех!
                          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                            хм, аз съм ти продал 2 000 FPP
                            не искаш ли още
                            Сега търся повече. Колко имаш и на каква ги даваш?
                            Keep going ...

Коментар

• На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 06/26.02.2007 год., е взето следното решение:
                              Съветът на директорите взе решение във връзка с Решение на КФН № 293-E/14.02.2007 год. относно вписване на последваща емисия ценни книжа, издадени от Адванс Терафонд АДСИЦ-София /ATERA/, в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа по чл. 30, ал. 1 , т. 3 от ЗКФН, воден от КФН, уведомяваме за следното:
                              Съветът на директорите на БФБ-София АД, на основание чл. 58 във връзка с чл. 51, ал. 5 и 6 от Правилника на Борсата, регистрира на “Неофициален пазар на акции”, сегмент “А” последваща емисия от Ценни книжа, както следва:
                              - Емитент: Адванс Терафонд АДСИЦ-София;
                              - ISIN код на емисията: BG1100025052;
                              - Размер на емисията преди увеличението: 22 086 729 лева;
                              - Размер на увеличението: 21 969 329 лева;
                              - Размер на емисията след увеличението: 44 056 058 броя акции;
                              - Номинална стойност на една акция: 1.00 /един/ лев;
                              - Вид акции: обикновени поименни безналични с право на глас;
                              - На емисията е присвоен борсов код: ATERA;
                              - Дата на въвеждане за търговия: 27.02.2007 год. /вторник/

Както и да го гледам това си е утре Очаквам изненади, които според мен ще се изразят в покачване на цената вместо понижаване. Но да видим все пак

Бъдете здрави и успех!
                              Keep going ...

Коментар

Хайде да пробваме

sell gbp/usd 1.9569. стоп около 1.96.

Бъдете здрави и успех!
                                При така разиграния сценарий, слагам стоп на 0. Ако не го удари ще мисля допълнително и за таргет но честно казано ми се привиждат нива 1.93

Успех!
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X