If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като за хоби доста добре, въпреки че това надуване започва да ме плаши и като че ли ще се преориентирам и аз към други пазари, но още не съм готова психически, когато се наканя ще разчитам на ценни съвети от теб, както беше в миналото, дано позакача от късмета ти, ако позволиш )
Ами не се оплаквам да ти кажа. Не случайно смених и псевдонима си. Онези пъврите загуби от преди 3 години на ФОРЕКС-а са добре избити Доста неща научих, разработих и усъвършенствувах ... и не спирам до тук. Важното е, че ми е интересно.
Отделно с един приятел стартирахме съвместен бизнес, който започва да се отплаща.
Както върви се надявам по-скоро от планираното да достигната желаната цел но каквото такова
Поръчката е пазарна. Казвам когато е лимитирана. Единият от брокерите, с които работя ми дава възможност да заемам позиции и към 23.00 часа в неделя българско време. Понякога и доста по-рано. Спреда е разширен средно с 2 пипа но не е болка за умиране
Благодаря за пожеланията. След малко заминавам за Банско и се надявам позициите сами да си свършат работата Между другото хвърляй по един поглед на паунд/долар. Имам много интересни сигнали там. Да видим дали пазара ще оправдае очакванията ми.
Така е Стамбе Хайде аз лягам а на теб успешна търговия!
Мерси и на теб приятна почивка и успешна седмица а и търговия с новия ник тук това лимитирана или пазарна поръчка е?Щото мойте брокери още не са отворили.
За любителите на стопове си мисля, че 1.2331 ще издържи с голяма вероятност.
Долар/йена също си остава с добри перспективи за растеж. Там внимателно покрай срещата на Г7 и слуховете около нея.
Успех!
Пазара засега потвърждава прогнозата ми. Идващата седмица ще е показателна за бъдещето на тази позиция. Ако се оправдаят очакванията ми това може да се окаже една от дългосрочните ми позиции на валутните пазари.
Коментар