IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет??? от майсторите за малкия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съвет??? от майсторите за малкия

Благодаря ти за добрите думи - ВНМ. :-)))))))))))
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ИмператорАт - това не е майтап. Момчето е почти дете - като нищо ще те послуша вземайки те за друг. Вчера беше забавно но в тази тема е опасно.

Коментар

Za "ImperatorA" : sega KZK shte te globi 20,000 lv za imitaciya na brand! :-)

Коментар

Ще слушаш само мен - великия анализатор
          вкарай всичките си пари в Химко
          постоянно го плюя това дружество за да пазаря евтино, така че газззз

Коментар

Samo edno utochnenie
            Che za hirurg se uchi minimum 11 godini - 6 obshta medicina i posle 5 godini specializaciq (pri koqto zabeleji ne ti se plashta, a moje dori da se naloji ti da si plashtash specializaciqta)
            I sled 11 godini s 400 lv zaplata i udovletvorenieto ot rabotata, aide stiga be ))

Коментар

Едно академично образование може дори само заради средата да ти даде много. Избери си нещо което ти е присърце и го учи. Да се насилваш да учиш нещо което не ти допада е мазохистично, но никога неможеш да бъдеш сигурен дали няма да ти допадне в последствие, след като разбереш повече за него.

С риск да се повторя, ще разгледам следните варианти:
              - Учиш 6 години за хирург. После работиш за 400 лв. на месец, но си удволетворен от хуманната си професия, а и всеки ти носи подарък след успешна операция.
              - Парите които би дал за 6 години в Медицинска академия ги даваш за анаболи и фитнес. След 2 години започваш като охрана някъде за 800 лв./месец. След анаболите така си изпростял, че даваш и 3 заплати за GSM. Но още на старта си с 20 000лв. пред хирурга. а после взимаш 2 пъти колкото него.
              - Записваш право. Учиш 5 години а после взимаш по 1000-ХХ000 на месец.

Коментар

)) и това е вярно но става въпрос за самообразование иначе просто на сляпо няма смисъл)

Коментар

А сега се сещам и какво става от комбинацията пари + липса на образование.

Коментар

За висшето образование - нали знаете кога един шоп може да стане лорд - когато от седем поколения всички в рода са висшисти - така, че дерзай и не се колебай.

Коментар

Пиши на Императора. Той наистина е добронамерен към начинаещите. А е и достатъчно успешен като инвеститор за да има какво да ти каже.

Коментар

Не съм чул образованието на някого да е попречило. НО какво да учиш също не мога да ти препроъчам. Аз на децата си не мега та камо ли на непознат

Коментар

а иначе за какво мислите за висшето да търся ли такова нещо или е губене на време и средства

Коментар

Че аз няма да го... а и правилата ми са толкова общи... просто стратегия.

Коментар

Абе що?! Не съм специалист но така мисля. Мисля че си длъжен ИЗРИЧНО да го уведомиш за риска, че си е ногов, че го имаи т.н. По закон ти е забранено ад го омайваш с %ти печалба и т.н. Тоест да обещаваш за бъдеще. Можеш да цитираш достигнатите. Такива някакви ограничения има. Не ги знам точно.

Коментар

Що пък да е незаконно да помогнеш на някого или пък да търсиш и предлагаш акциите, дето интересуват те? Ми нали са си мои - и мозъкът и акциите - както ща с тях ще постъпя !!!!

Коментар

Working...
                                X