IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Не прехвърляй топката ....
    А продължавай така ....
    Аз с постоянните хвалби на Герб и Борисов съм виновен за постоянно увеличаваща безработица ,намаляващи доходи и хилядите напуснали страната след 2009 г....
    хилядите напуснаха България много преди 2009 г ... недей да говориш лъжите станишевски ....да и сега много хора искат да отидат другаде ...но голямата миграция беше преди десетина години ....А безработицата е повсеместна из цяла Европа ...
    И работа дава бизнеса пич , а не държавата..Още живееш в живково време май... за съжаление основни капитали са в ръцете на червените ти другари , а те освен да крадат друго не знаят да правят ...Та ако искаш работни места към Позитано 20 и към доган се обърни за помощ....

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      виждам по кого ходи шизофренията ...аз не упреквам заслепените пенсионери ,че "вярват " на червените боклуци... все пак някой като ти е гладил мозъка 30-40 г. ти ставаш като един пластелинен човек... Но като те чета тебе и разбирам защо толкова бавно се случват нещата в България ... жалка картинка, убихте бъдещето на толкова млади тогава хора..ей за това червени боклуци съм така яростен към такива като вас ...
      Не прехвърляй топката ....
      А продължавай така ....
      Аз с постоянните хвалби на Герб и Борисов съм виновен за постоянно увеличаваща безработица ,намаляващи доходи и хилядите напуснали страната след 2009 г....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        [
        Шизофренията не ходи по животните.....

Това борисофчетата ни направиха разногледи....
        Това пенсионерите май не ги бройте за обикновени българи....ами от 1989 г. 23 набора станаха пенсионери....и те правят 25 % на комунистите . Защо?
        виждам по кого ходи шизофренията ...аз не упреквам заслепените пенсионери ,че "вярват " на червените боклуци... все пак някой като ти е гладил мозъка 30-40 г. ти ставаш като един пластелинен човек... Но като те чета тебе и разбирам защо толкова бавно се случват нещата в България ... жалка картинка, убихте бъдещето на толкова млади тогава хора..ей за това червени боклуци съм така яростен към такива като вас ...

Коментар

• ЧЕ БСП в лицето на нейните ярки представители НЕ Е партия на обикновения българин ...колко десетилетия трябва още да минат за да се разбере този факт ...

QUOTE=mechobikov;1059252177]Виж, така както го казваш сега съм съгласен.[/QUOTE]

Шизофренията не ходи по животните.....
          А на кой е партия вече 22 години , на идиотите , на простаците ,на умствено изостаналите ....на кой .Ами Костов ,ами Цветанов, ами Борисов,ами Орешарски ,ами Слатински .........
          Това борисофчетата ни направиха разногледи....
          Това пенсионерите май не ги бройте за обикновени българи....ами от 1989 г. 23 набора станаха пенсионери....и те правят 25 % на комунистите . Защо?

Коментар

пич казвам коя не е ..и нямам представа коя е , нито правя внушение за това ( както може би очакваш ) , НО българите трябва да осъзнаят ,ЧЕ БСП в лицето на нейните ярки представители НЕ Е партия на обикновения българин ...колко десетилетия трябва още да минат за да се разбере този факт ...
            Виж, така както го казваш сега съм съгласен.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
              Жозеф не ти отива да оправдаваш плямпането на глупости на Воко с плямпането на глупости на РОвч и на Гоце или на Моце...
              що ве нали съм гербераст , герПаджия и съм смотан и т.н..... А и апропо предпочитам глупостите на Боко пред наглото манипулативно плямпане на Ровч, гоце , серьожа и другите "гневни" хора от бсп....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Коя е партията на редовия българин ?
                пич казвам коя не е ..и нямам представа коя е , нито правя внушение за това ( както може би очакваш ) , НО българите трябва да осъзнаят ,ЧЕ БСП в лицето на нейните ярки представители НЕ Е партия на обикновения българин ...колко десетилетия трябва още да минат за да се разбере този факт ...

Коментар

очевидно само четеш , но без да се замислиш какво казва написаното и като балалайка само повтаряш "колко милиарди (около 200 според бсп ) ще загуби България" ..... Ти апропо каква форма на главата имаш ,че си толкова ръбат....

престанете да повтаряте за ОГРОМНАТА манипулативна печалба от АЕЦ Белене...няма такава или ако има няма да е за масата хора и бизнеса ... Колко и какви доказателства са ви нужни за да разберете ,че БСП не е партията на редовия българин .... маа му стара и тъпири
                  Жозеф не ти отива да оправдаваш плямпането на глупости на Воко с плямпането на глупости на РОвч и на Гоце или на Моце...

Коментар

очевидно само четеш , но без да се замислиш какво казва написаното и като балалайка само повтаряш "колко милиарди (около 200 според бсп ) ще загуби България" ..... Ти апропо каква форма на главата имаш ,че си толкова ръбат....

престанете да повтаряте за ОГРОМНАТА манипулативна печалба от АЕЦ Белене...няма такава или ако има няма да е за масата хора и бизнеса ... Колко и какви доказателства са ви нужни за да разберете ,че БСП не е партията на редовия българин .... маа му стара и тъпири
                    Коя е партията на редовия българин ?
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                      Дали ще се случи или няма да се случи Белене, това означава огромни пари... В единия вариант при случване на Белене, 51% в държавата, създаване на БВП, експорт, евтина енергия за индустрията... Ако не се случи Белене, просто тези пари отиват в друг джоб......

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение

Баси даже Шефа им го изкарва по-скъпо от мен.

Правех сметка да ти отговарям на долния пост, ама като гледам нивото на дискусията докъде е стигнала, може би някой друг път

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов в една друга тема
                          Малоумието на комунистите няма граници. Днес Станишев застана пред всички и изтърси невероятната глупост, колко евтина била прекратената АЕЦ''Белене''!!! Даже си признаха и очакваната цена за MWh-120лв или 60 еur.... Сега искам да кажа на хората, а те нека да си преценят за какво става дума, за какво крадене са се били нагласили и какво крадене са започнали!!!! НЯМА НОВА АЕЦ В САЩ, КОЯТО ДА ИМА ПО-ГОЛЯМА ОТ 40 USD ЦЕНА ЗА MWh.....Знаете ли колко е 40 USD ГОСПОДА КОМУНИСТИ, ЧЕНГЕТА И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ОТПАДЪК ОТ КОМУНИЗМА И ПРЕХОДА? ТОЧНО ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ ТОВА КОЕТО СЕ БЯХТЕ НАГЛАСИЛИ ДА НАТВОРИТЕ!!!! ПОЗОР СТЕ, СРАМ, ЗАТВОРА ВИ Е МАЛКО....ЕДНО ВРЕМЕ СЕ ЧУДЕХ ЗАЩО ПИНОЧЕТ ВИ Е СЪБИРАЛ ПО СТАДИОНИТЕ. ЧУМА СТЕ....

Баси даже Шефа им го изкарва по-скъпо от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Тоя дето се ПОЛУразпада за СТОТИЦИ хиляди години е 0.006 процента.

А опс да ве забравих, таз година полуразпад а от догодина цялостен и пълен разпад.
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Очевидно познанията ти са НИКАКВИ.
                              Ето какви са периодите на ПОЛУразпад на урана:

За кмет не се ли искаше висше образование? Или на село може и с основно.
                              Аз съм си КМЕТ на мене си и може и с начално щото съм НАЧАЛНИК.
                              Я като си информиран за боклуците, кажи що в норвегия копаят с километри скали да си крият ядрените боклуци и наливат пари с багера по тоя проект.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                                Сметката е още по проста, на децата ще се завещае АЕЦ козлодуи а на внуците ядрени лайна с разпад 100 000 /сто хиляди/ години.Да ви пикая на сметките.
                                Очевидно познанията ти са НИКАКВИ.
                                Ето какви са периодите на ПОЛУразпад на урана:

w(238U) = 99,275% (период на полуразпадане 4,5 милиарда години)
                                w(235U) = 0,72% (период на полуразпадане 700 милиона години)
                                w(234U) = 0,006% (период на полуразпадане 245500 години)
                                За кмет не се ли искаше висше образование? Или на село може и с основно.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X