Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Именно защото повечето не сте инвеститори. Да се купи недвижимост без ипотека е безумие за човек с чисти пари.Last edited by X_Y; 21.09.2023, 18:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти с ипотека ли си, че смяташ ипотеки? Аз мисля, че 80% от форума поне, са без ипотеки.Last edited by X_Y; 21.09.2023, 18:34.
- 1 like
Коментар
-
Ти с ипотека ли си, че смяташ ипотеки? Аз мисля, че 80% от форума поне, са без ипотеки.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеМинимум 500 - 600 лева искат и то за най-големите дупки. Трябва да взимаш поне 3 хилки, за да можеш да си позволиш апартамент под наем и да живееш нормално.
Освен ако не продаваш по 1 далак/месец, ама... колко далака имаш!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ипотека на 100кв 3-ен за 200к€ за 30г е 800€(при 2,5% лихва) с тенденция да се вдигне догодина на 1000€(при 4,5% лихва), наема е 800-900лв, да стане 1000.
Кое ли е по евтино? А ти махам 50к€ които трябва да извадиш за комисионни и супер евтино довършване по зле и от евтиното дето го дават по наемите .....
Коментар
-
Интересно как, ако не си под наем, ти трябват повече пари от на човек, който си плаща всичко + наем, абе, накои понижители обръщате аритметиката нагоре с краката
Кое ли е по евтино? А ти махам 50к€ които трябва да извадиш за комисионни и супер евтино довършване по зле и от евтиното дето го дават по наемите .....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То и да не си под наем пак ти трябват подобни а даже и повече пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеМинимум 500 - 600 лева искат и то за най-големите дупки. Трябва да взимаш поне 3 хилки, за да можеш да си позволиш апартамент под наем и да живееш нормално.
Коментар
-
Аз отдавам ново строителство (с ново, но скромно обзавеждане) в Южен квартал, 1400 лв за тристаен и 1000 лв за двустаен и са ми заети постоянно.
Преди има няма 2 години взимах с 20ина % по-малко.
Който ти каже че наемите не са се увеличили, или лъже или е в сегмента на панели с мебели от 80те..
- 3 Харесвания
Коментар
-
до сега да са си върнали ипотечките а имота да е утроил на капиталова
ама не, цените са набалончени, ще има големо мяу и тн
и понеже е тема за наемите, интересно ми е
има ли участник, който наистина е изчаквал да дойде големото мяу през тия 10+ годин
защото искам да му стисна ръката и евентуално да го потупам по рамотопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
С лекото уточнение, че парите за наем са безвъзвратно изгубени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
хахахаха
- 1 like
Коментар
Коментар