If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хънтър, на мен ми казаха че лимекс сити е името на съвместното дружество между уинслоу и немците и затова писмото за намерение се сключва с лимекс, а не с уинслоу.
Странно, а ето този Лимекс на същия адрес какъв ли е? Дали е с немците пак съвместен от 1994-та :-)
Човек го няма десет дена, и гледай каква тема се заформила...
хънтър, на мен ми казаха че лимекс сити е името на съвместното дружество между уинслоу и немците и затова писмото за намерение се сключва с лимекс, а не с уинслоу.
упуке, то хубаво ама знаеш ли какви са цените на парцелчетата? Да не мислиш, че и това не сам гледал..
Не знам, обаче аз все повече се уверявам, че градините май са най-доброто съотношение качество/цена. Гледам има и други, освен злодея, които са резервирали, аз чакам да видя колко ще ми даде банката и също мисля да скоча! Пък след новината днес за тоя клас А, смятам, че нещата са сериозни!
Лъжа ли се или това е първия инвеститор в жилищен комплекс получаващ сертификат за първокласен инвеститор, с който да гонка правителството за инфраструктура?
Те това е добра новина, аз имах сериозни съмнения щото обещаваха, а Москва на сълзи не вярва, но за сега момчетата са стабилки. Абе Дойче банк си е име.....
Хънтър, забравих да ти отговоря за рекламата. Изсипаха сума пари навсякъде, така е. но във форумите са обикновените хора. А в този форум са обикновените интелигентни бизнес хора - таргета им. Затова ми е подозрително и е нормелно.
Виж, ако има рекламно мнение това е изказването но "ар" по-долу. Това за мен е 100% от човек от Уинслоу. Първо мнение във форума и толкова цветя и рози :-), да на Райфайзен центъра е ок, но чаааак пък толкова добре да са нещата, не са.
Момчета,
единственото, което свързва мен и Winslow е резервацията на апартамента и подписаното писмо за намерение. Мнението ми не е с рекламна цел и по никакъв начин не е под въздействието на някакви мои отношение с Winslow. В тази тема искате мнения и аз ви давам такова.
Може просто да съм попаднал на подходящите хора, но в Райфайзен найстина се отнесоха много добре. И 90% са 90%.
Хайде, без лоши чувства. Както писах и преди - всеки си има глава на раменете. Да отиде, да провери и да решава.
А, Злодей и Хънтър, апартамента, който си взех е във бл. 2, вх. А, на 3-тия етаж. Живот и здраве ще поритваме на игрището... ;-)
Harry- виж сега- първо ти ми каза, както го правиш и в последното си писмо, че аз нещо рекламирам или съм от WG -така че мери си приказките-ако не искаш да съм тъй прям с теб и да ти казвам нещата както ги чуствам- а аз си имам едно усещане за теб. Дразнят ме такива хора като теб които търсят заговори (не че няма по принцип), ама трябва да си по-положително настроен към живота,все пак работиш в европейска страна .Аз много се кефя ,че си купувам апартамент и си правя планове за там, жена ми избира обзавеждане-едва ли не ще се нанасяме следващата седмица и някакъв ми реди рими ,че съм бил от съпротивата -кипна ми, аз съм малко кибритлия- а ма ша ма извиняваш!
Колкото до договорите и писмата -всичко съм написал в предишните си включвания-дай ги на жена си да ги прочете, не знам кой рекламира и кой а анти , слушай злото!
Както се казваше в песента:
Няма Левски, няма ЦСКА има само Литекс-а!
Хънтър, забравих да ти отговоря за рекламата. Изсипаха сума пари навсякъде, така е. но във форумите са обикновените хора. А в този форум са обикновените интелигентни бизнес хора - таргета им. Затова ми е подозрително и е нормелно.
Виж, ако има рекламно мнение това е изказването но "ар" по-долу. Това за мен е 100% от човек от Уинслоу. Първо мнение във форума и толкова цветя и рози :-), да на Райфайзен центъра е ок, но чаааак пък толкова добре да са нещата, не са.
Аз уж нямаше повече да пиша, но сега като Хънтъра поиска промените в предварителния договор, се замислих за следното: как злодея е подписал писмото за намерение, предварителния договор и договора за управление на този етап? Ако не е, то всички договорености между негодвия френд и адвоката/юриста или квото е там на Уинслоу остават във въздуха, тоест само договорени, но не и подписани... Или пък Уинслоу си договарят управлението преди да прехвърлят собстваността. И що злодея е подписал писмо за намерение, след като е подписал и предварителен договор? Има нещо неясно, може би приятелят адвокат не е много в час. И злодей, преди отново да ме полееш с помия, имай предвид, че нямам нищо против теб. Само изясни неясните точки. И промените в предварителния договор. И ще видим аз ли съм прав или темата е рекламна. Ще са ми интересни щото жената е помощник-нотариус и поразбира некои неща, а аз на нея си й вярвам. нали ми е по-добрата половина.
Хари, каква рекламна тема, тези хора изсипаха сумати средства за реклама по вестниците, на цяла страница, ще се занимават с форуми...
Аз съм я почнал темата тъй като мисля, че има смисъл да се пообсъдят. Тогава не бях взел още решение да си купувам при тях, а сега съм си направил резервация. Не можеш да изкарваш всеки техен клиент обсъждащ ги на рекламно лице.
А колегата внасял промени в предварителния договор би ли споделил какво е променил, да го ползваме и останалите?
Коментар