IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лошо. влязох в темата да споделя собствен опит. Злодей, казах, че продавам софтуер. Правят го в Гърция, аз го пласирам в БГ, съдружник съм от 2г., нямам твоя 8годишен бизнес, но ако ще се нервя като теб, по-добре. Щом започваш да обиждаш така настървено, явно съм познал някои неща. Процент от продажбата ли вземаш, освен заплатата?
    Нищо лошо няма в Уинслоу таун или гардънс или каквото и да е докато го построят.
    Всеки си търси своя апартамент. Дано вие сте го намерили в гардънс. Мен тези ме съмняват, както ме съмнява и рекламната темичка. Затова се включих. Още по-странно е, че едни и същи си пишат тук. Аз също купих апартамент преди 2 год и сега е с 2/3 по скъп. Но не се хвалех с успешни инвестиции.
    Но всеки си има право на мнение и злодей, не бъди толкова нервен. Истериите не са полезни, ще навредиш на бизнеса и на семейството си.

Коментар

• voodoo -ти в кой блок си? Може да се окажем съседи...Ама и аз така си пиша сякаш утре ще се настанявам, а там са си едни тучни поляни и не знам нашите хора кога ще го започват- така като чакам ми е още по-гот.
      Като този дето си купувал фиш от понеделник, за да може да очаква нещо до края на седмицата когато се тегли тиража- дано с voodoo-то сме се включили в правилния тираж.

Коментар

• WG поемат ангажимент за направата на една улица за достъп, а именно от бул. България. Между другото завчера и аз си направих резервация за нещо на 1150 евро на кв. м. на 3-тия етаж. Ще си говорим след 4-5 години познали ли сме тренда.

Всъщност и аз съм като колегата по-долу с панелка купена на 20К долари струваща сега доооста повечко. Така, че имаме някои успешни инвестиции в НИ в исторически план :-)

Коментар

• infrstrukturata e mnogo vajna. dostuput do komplexa, ako ne e opisan v proekta i predostaven na potencialnite kupuva4i za zapoznavane, moje da stane malka pre4ka.no bulgarina tova mu e malkiq problem, dokato na zapad infrastrukturata e ot klu4ovo zna4enie i e vklu4ena v stroitelnia proekt kato zaduljenie da se osigurqt podstupite kum novite jilishta.

za BG shte ti dam edin hint(po prejivqvania ot lqto 2006):
          imah vuzmojnosta da stigna do edno mnogo krasivo kut4e na BG - Sinemorec, tam kudeto vse hi-life i sportisti sa si napravili kushti4ki.
          naistina mnogo krasivo!!!
          no boga mi, prokleh cqlata durjava, dokato minavah s kolata po tamoshnite putishta!

za WG tozi problem nqma da e mnogo golqm.
          mene li4no nai-mnogo me pritesnqvat grani4ashti uli4ki i kvartali!
          vurni se v temata i shte se setish za kakvo govorq.

zasega sum se orientiral kum drugo 4udesno mqsto, no malko po-otdale4eno ot grada!

dani si slu4il s izpulnitelq i horata ot WG. uspeh!

Коментар

• nevermind- абсолютно си прав. Но просто ми е тъпо като си представя ,че някакъв пъпчасъл геймър ми реди рими в истерия.Ако трябва да си говорим сериозно, има нещо което ме притеснява и това е инфраструктората, там всичко тепърва ще се изгражда, а на общината и е през оная работа за пътищата и може да отнесем едни 5-6 годинки докато се изградят някакви пътища.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
              То не останаха други хора в тази тема, освен теб с грандиозните 4 мнения бе Хари. Прегледай темата добре, аз съм първия в тази тема който съм капарирал апартамент в техните градини- така че, не е още един- а съм първия.Така както бях един от първите(хората на моите години), който преди 5 години си кипи апартамент за 10 800 долара а сега е 65 000 евро.Знам как и кога да инвестирам- първите винаги печелят ,ако могат да си правят сметката! Колкото до работата , мой човек знай , че ако рабитиш за някого винаги ще си прецакан- работи за себе си.Аз си имам бизнес от 8 години и съм се понаучил да усещам фалшивите хора- а ти Хари и новите рекламни играчи появили се тук в тази тема сте фалшиви.

heeey, zliqt s osemgodishniat business..... pazi si nervite i ne stavai smeshen da se kibritosvash v cyber prostranstvoto.
              hvalebstviata ti tuk sa bezpo4veni i malko hora mojesh da vpe4atlish.

vse pak samo se obsujda neshto, za koeto oshte nqmash 4erno-na-bqlo materalno izobrajenie na hartienite dogovorenosti.
              neka da vidim shte po4nat li vuobshte da stroqt i kolko vreme shte se to4at

Коментар

• То не останаха други хора в тази тема, освен теб с грандиозните 4 мнения бе Хари. Прегледай темата добре, аз съм първия в тази тема който съм капарирал апартамент в техните градини- така че, не е още един- а съм първия.Така както бях един от първите(хората на моите години), който преди 5 години си кипи апартамент за 10 800 долара а сега е 65 000 евро.Знам как и кога да инвестирам- първите винаги печелят ,ако могат да си правят сметката! Колкото до работата , мой човек знай , че ако рабитиш за някого винаги ще си прецакан- работи за себе си.Аз си имам бизнес от 8 години и съм се понаучил да усещам фалшивите хора- а ти Хари и новите рекламни играчи появили се тук в тази тема сте фалшиви.

Коментар

• Айде още един капарирал апартамент.
                  Злодей,не съм ти конкуренция,продавам софтуери. Ама много станахте доволните и то с по 1-10 мнения само. Ти, ар, Джони Деп и един Кайон ли беше, а и ВудуХънтър сте бая съмнителни. Все за децата купувате, все хвалите. И аз за детето търся, и на мен жената мрънка. Твоята само за разположението ли се хваща? Друго не я ли интересува?
                  Рекламна ще да е темичката. Нищо лошо няма,все нещо трябва да продава продукта. Ама що не си признавате, не е срамно да работиш за Уинслоу, и те плащат пари и вие храните семейства. А и с инвестиция от 65млн евро все нещо трябва да продава стоката.

пари - стока - пари прим .... нужна е и реклама.

Коментар

• Тази тема май стана много популярна, новите играчи знаят повече от мен , а аз съм вече резервирал там- има нещо гнило в Дания.... Колкото до Harry- аз си мисля , че този е от някаква конкурентна фирма на Winslow- няма лошо! Че нямат разрешение за строеж- нямат, ама да ми пише, че с договорите нещо не е наред-ша имаш да взимаш! Аз съм си изпипал нещата- и всички документи са на сайта-само ги издърпваш и четеш- стига да си компетентен, така че ракламните и антирекламните капути нека се махнат от тази тема!

Коментар

• Да, както бе споменато по-долу явно си правите безплатна реклама тук. Сега и нов юзер. Аз пък не получих внимание и обслужване от класа в Райфа, пък и това до 90%, не значи 90%. Като в рекламата за пърхота "Шампоанът премахма пърхота до 100%.

За всеки според портфейла, тъй че не ми казвай, че пишеш да се хвалиш, или за без пари

Коментар

• Аз вече си резервирах едно апартаментче. На 3-ти етаж за 1150 Евро/м2. Аз давам 10% при предварителния договор, а после Райфайзен ми финансират останалите 90% при кота било. В жилищния център на Райфайзен получих внимание и обслужване от класа.

Правя го и аз най-вече заради детето. Освен, че комплекса е денонощно охраняем, в него има специално детска площадка. И в пясъчника й няма да са пикали всички кучета и котки в махалата. За тях има отделна площадка.
                        За мама и тати също има удобства. Аз най-много се радвам на басейна, фитнеса и игрището. Те ще се ползват безплатно (по веднъж в седмицата) за сметка на таксата за обслужване.
                        Комплекса е на пътя на непрекъснатия полъх от Витоша, дето носи по-чист въздух. Достатъчно близо е до "България", който според мен е най-комуникативния булевард в София. Особено като хванеш вълната на президента, от там до НДК си за 3 минути. Това е една от причините да изберем този комплекс пред алтернативи на Симеоновско шосе, на Хладилника или до симеоновския лифт.
                        Цените тук не са по-високи от сравнимите варианти. И апартаментите изглеждат фукционални.
                        Другата причина е, че живеем в района и той много ни харесва.

При резервацията подписахме писмо за намерение, което е едновременно разписка за 2000 евро и документ конкретизиращ какво смяташ да купиш. Има подробно описание на апартамента, паркомястото и мазето. Ако до 30/11 не вземат разрешително за строеж имам право да се откажа и да си взема обратно капарото. При покупка капарото се приспада от стойността на апартамента (номално е).
                        След това се подписва предварителен договор. По него имам малко забележки, но обещаха да ги оправят.
                        Кога ще започнат и кога ще свършат по-скоро не ме притеснява. Колкото по-късно, толкова по-добре - ще имам повече време да изкарам паричките и да взема по-малък кредит.

*Това не е препоръка. Всеки има глава на раменете си.

Коментар

• Първоначално изпратено от harry_potter
                          voodooHunter, на мен не ми показафа такъв формат на писмото. А колкото до прилагането му в БГ условия, сигурно знаеш, че между "западната"(по-точно?) и БГ юридическа практика има известна разлика. Приятел юрист каза, че няма такъв првен документ в БГ. Ако идеш в съда, вероятно ще го преценят като разписка за капаро, а не за писмо за намерение.
                          Щом знаеш какви са клаузите, пусни съдържанието да го видят и другите.
                          http://www.winslowgardens.bg/uf/pn.pdf

Коментар

• voodooHunter, на мен не ми показафа такъв формат на писмото. А колкото до прилагането му в БГ условия, сигурно знаеш, че между "западната"(по-точно?) и БГ юридическа практика има известна разлика. Приятел юрист каза, че няма такъв првен документ в БГ. Ако идеш в съда, вероятно ще го преценят като разписка за капаро, а не за писмо за намерение.
                            Щом знаеш какви са клаузите, пусни съдържанието да го видят и другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от harry_potter
                              Беше нещо,че се задължаваш да купиш апартамент от тях. Не се уточняваше какъв, къде,когаще е финализиран, нито,че ще ти върнат парите ако не се получи разрешение за строеж (вече до 30.11.2007) или ще ти ги приспаднат от плащането на цената в последствие....
                              Абе мъгла голяма.
                              Ще ми е интересно да продължи темата. Искам да видя как щях да се набутам за срам на децата!
                              Нещо си се объркал Хари има клауза че се връщат парите, има и клауза, че се приспадат. А писмото за намерение е мисля доста популярен докумен в западната юридическа практика.

Коментар

• Беше нещо,че се задължаваш да купиш апартамент от тях. Не се уточняваше какъв, къде,когаще е финализиран, нито,че ще ти върнат парите ако не се получи разрешение за строеж (вече до 30.11.2007) или ще ти ги приспаднат от плащането на цената в последствие....
                                Абе мъгла голяма.
                                Ще ми е интересно да продължи темата. Искам да видя как щях да се набутам за срам на децата!

Коментар

Working...
                                X