IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Winslow e mnogo dobur proekt, no zashto ne me privli4a ve4e komentirah i predi.

BFB mi haresva, da! i ne samo na men. no sushto sum po4itatel i na nemskiq fondov pazar!

sus zdrave na vsi4ki,koito sa namerili svoeto budeshto jilishte!

Коментар

• Невърмайнд, ти сериозно търгуваш на БФБ-то явно. В Бистришките градини 300К евро е една добра стартова цена на къщурките. Там е за А групата. Остави ни нас намира при градинките на бавните печалбари да си кютаме...

Коментар

• kato vi slusha 4ovek, mai foruma shte e obednee otkum u4astnici!

ve4e shte si komentirate akciikite prez teraskite i shte nahusvate i prosveshtavate susedskata gildia!

guem maitap!

PS: az mislq da se vpe4atlq oshte po-silno puk ot Bistrica Gardens!
        neshto raiona okolo tova oazis4e Winslow ne mi e po surce!
        na vas 4estita predstoqshto da se stroi pridobivka i po-malko kahuri s dovurshitelnite raboti sled 3-4 godini.

PS: dano vutreshnite steni ne sa ot gipso-karton sus stuklena vata pomejdu im!

Коментар

• Ей ще свършат тези апартаменти... не останаха, особено на 3-тия етаж... Интересно ми е онези с големите тераси на последния как ли се харчат :-)

Коментар

• Айде момчета, и аз съм вътре!! Днес резервирах! Подписах си писмото за намерение в техния офис. Жена ми го избра нашия апартамент на третия етаж, да ви кажа много съм доволен. Тия момчета са сериозни и аз вярвам, че съм избрал най доброто за семейството! Абе въобще много съм ентусиазиран!
            ПС. А ако има някой да рита футбол, само ми елате на игрището в комплекса

Коментар

• Първоначално изпратено от ap
              ...Няма нищо по-хобаво от това да работиш със заемни средства, стига да е в разумни граници.
              А от парите, които въртя мога да изкарам далеч повеме от 7-те процента лихва по кредита.
              По-добре със собствени средства,може и в неразумни граници.
              Защо да им ги даваш тези % ??!!

Коментар

• Хей, Злодей,

в кое блокче си взе апартамент?

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
                  Ходих на изложението за имоти , мойте хора от градините си бяха сложили макета и си видях "апартамента"- много готино. Аз за първи път гледам макет с някякъв интерес и се взирах да си видя апартамента, ама тераската, ама гледката-ама спалнята къде е ... Така като очакваш нещо е супер, след това 2 часа жена ми пили на главата как щяла да направи това и онова.
                  Без да искам да те разочаровам, но много рядко нещата са като на макета. Така че, настрой се за по-неприятен вид, поне в началото. (Трудно е дърво да израстне 10 метра за една година.) Разбира се може да останеш приятно изненадан

Коментар

• Ходих на изложението за имоти , мойте хора от градините си бяха сложили макета и си видях "апартамента"- много готино. Аз за първи път гледам макет с някякъв интерес и се взирах да си видя апартамента, ама тераската, ама гледката-ама спалнята къде е ... Така като очакваш нещо е супер, след това 2 часа жена ми пили на главата как щяла да направи това и онова.

Коментар

• Първоначално изпратено от upuke
                      Първоначално изпратено от ap
                      Много съм доволен, че направих стъпката. Още повече вчера от Райфайзен ми потвърдиха предварителното одобрение за кредита.

Очертава се да се съберем все инвеститори в тия градини. :-)
                      Ой Боже,те още с кредити се занимават.........
                      Стига сте работили за другите,работете за себе си!
                      Колега,
                      за leverage не си ли чувал?
                      Няма нищо по-хобаво от това да работиш със заемни средства, стига да е в разумни граници.
                      А от парите, които въртя мога да изкарам далеч повеме от 7-те процента лихва по кредита.

Коментар

• Първоначално изпратено от ap
                        Много съм доволен, че направих стъпката. Още повече вчера от Райфайзен ми потвърдиха предварителното одобрение за кредита.

Ой Боже,те още с кредити се занимават.........
                        Стига сте работили за другите,работете за себе си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Canyon
                          Пък след новината днес за тоя клас А, смятам, че нещата са сериозни!
                          В статията на Инвестор пише "първи клас инвестиция". Не съм аз от бранша, друг е.Пък и това изложение за имоти тия дни...
                          А и "Мекушини" ... Май само аз не се ровя в интернет достатъчно :-)
                          Иначе добре, че е сериозно намерението за градините. Така познатите нам участници в темата няма само да ги гледат само на скици в офиса.
                          Сори, момчета за грубото влизане.
                          Може да размислим с любимата и да наминем пак през Уинслоу.
                          Див Селяк, готин ник!

Коментар

• Първоначално изпратено от Canyon
                            Не знам, обаче аз все повече се уверявам, че градините май са най-доброто съотношение качество/цена. Гледам има и други, освен злодея, които са резервирали, аз чакам да видя колко ще ми даде банката и също мисля да скоча! Пък след новината днес за тоя клас А, смятам, че нещата са сериозни!
                            И аз така казвам, но ме набедиха за вътрешен човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                              Лимекс сити и Лимекс тойс според мен са различни...
                              Да само, че имат един и същ собственик - Мекушин.

Коментар

• Лимекс сити и Лимекс тойс според мен са различни...

Коментар

Working...
                                X