If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
знам че темата е winslow, но ако някой би могъл да сподели и алтернативи, ще съм много благодарен.
Преди да избера WG гледах още три и половина проекта :-) - Райфайзен Еволюшън (под Симеоново), Силвър Сити (на Хладилника), едно комплексче в Левски - Г и бях се загледал в Авалон (под Бояна - малко над Shell Бояна).
Ще ти напиша по няколко думи за всеки от тях в лично съобщение, че в тоя форум се изписаха сума глупости за реклама и др.
А нещо ново някой знае ли за тези? Ние май все не можем да се наканим да ги посетим, та чакам друг да ми свърши работата :-)
Днес ще ходя там, за да видя макета. Вече е в офиса им.
Ще се поинтересувам и как вървят нещата с разрешението за строеж.
Какво друго искате да ги питам?
voodoo, не съм се специализирал още, но би могъл някой да пробва да пусне платежно при някоя разсеяна влюбчива офисърка, пък потвържденията второ ниво често са механични и могат да ти проспят подписа. аз съм параноичен, освен нигерейци има и данъчни и всекакви други заинтересовани лица. предполагам има по вещи и те могат да споделят.
Wislow, mnogo shum i reklama za izbusheniak v manastirski livadi? lele male dokude stignahme. I verno li niama i purva kopka dori...
Pichove izberete si dokazani firmi a ne niakakvi cirkove bez istoria i bez iasnota kakvo shte stane. Inache 2-te zeleni pantofki sa gotini
Zdraveite, zainteresuvah se ot tozi proekt WG i mislia da napravia rezervacia,ako haresam apartament. Molia, kajete po-zapoznatite kakvo predstavliava "Pismoto za namerenie" , kakvo pishe v nego i kakva pravna stoinost ima to? Blagodaria predvaritelno,ako niakoi moje da mi sudeistva s otgovor
mik_sto, писмото за намерение основно ти дава право да запазиш апартамента, който си си избрал, цената на кв. метър, и, ако искаш, можеш да си вземеш парите обратно, ако прескочат срока по него. Поне това е в моето писмо. Както някой по-долу каза, споразумение с елементи на разписка Виж го в сайта им, там е качено. Дано не се стигне да трябва да си вземам парите, те все пак мисля, че са коректни!
ap, аз разбрах, че нещата са задвижени и топката е в общината! Мен това най-много ме притеснява, щото ги знам как работят чиновниците и ми е писнало от бюрокрация!
Хаде бе изборите минаха, не им ли дадоха разрешително вече? Да перифразирам: Не е ли по-добре багерите да дойдат?!
Току-що разменихме по един мейл с WG.
Казаха, че сега проекта с разни корекцийки бил при "надзорната им фирма", която ще им даде "доклад за съответствие" през следващата седмица. След това го внасят с искане за разрешение.
Това изглежда като стандартна процедура. Моля, грамотните в строителния бизнес да кажат дали е така.
До края на седмицата ще кажат дали края на ноември остава реалистичен срок за получаване на разрешението за строеж или ще се забави с 1-2 седмици.
Zdraveite, zainteresuvah se ot tozi proekt WG i mislia da napravia rezervacia,ako haresam apartament. Molia, kajete po-zapoznatite kakvo predstavliava "Pismoto za namerenie" , kakvo pishe v nego i kakva pravna stoinost ima to? Blagodaria predvaritelno,ako niakoi moje da mi sudeistva s otgovor
Коментар